به گزارش همشهری آنلاین، تیم ملی فوتبال ترکیه در چارچوب دومین هفته رقابتهای جام جهانی ۲۰۲۶ از ساعت ۶:۳۰ امروز (شنبه، ۳۰ خرداد) در گروه D به مصاف پاراگوئه رفت که این بازی در نهایت با نتیجه یک بر صفر به سود پاراگوئه به پایان رسید.
در دیگر دیدار این گروه، آمریکا با نتیجه ۲ بر صفر از سد استرالیا گذشت. با این نتایج، آمریکا با ۶ امتیاز در صدر قرار دارد. استرالیا و پاراگوئه با ۳ امتیاز در ردههای دوم و سوم هستند و ترکیه بدون امتیاز در قعر جدول است.
ترکیه صفر - یک پاراگوئه
ورزشگاه: خلیج سانفرانسیسکو در آمریکا
داور: ایوان بارتون
گلزنان: ماتیاس گالارزا (۲) برای پاراگوئه
کارت قرمز: میگل آلمیرون (۴۵) از پاراگوئه
ترکیب ترکیه: اگورکان چاکر، مرت مولدور، مریح دمیرال، عبدلکریم بارداکچی (اورکان کوکو ۸۶)، فردی کادیاوغلو (ارن المالی ۷۱)، هاکان چالهاناوغلو، اسماعیل یوکسک (چان اوزون ۶۰)، کنان ییلدیز، آردا گولر، یونس آکگون (دنیز گول ۶۰) و کرم آکتور کوغلو (باریس آلپر ایلماز ۴۶).
ترکیب پاراگوئه: اورلاندو گیل، خوان کاسرس (مایدانا ۸۱)، گوستاوو گومس، عمر آلدرت، جونیور آلونسو، آندرس کوباس، دیگو گومس (گوستاوو راموس ۶۷)، ماتیاس گالارسا (کاناله دومینگوئز ۱+۹۰)، میگل آلمیرون، خولیو انسیسو (آوالوس ۱+۹۰)، ایسیدرو پیتا (دامیان بوبادیا ۴۶).
نیمه نخست
پاراگوئه در ابتدای بازی و در دقیقه دوم روی یک ضدحمله سریع به گل رسید؛ جایی که ماتیاس گالارسا با استفاده از غفلت خط دفاعی ترکیه دروازه این تیم را باز کرد. پس از این گل، ترکیه ابتکار عمل را در اختیار گرفت و با تکیه بر مالکیت بالای توپ، بارها از جناحین و مرکز زمین برای رسیدن به گل تساوی تلاش کرد، اما انسجام دفاعی پاراگوئه مانع از ایجاد موقعیتهای جدی برای شاگردان ترکیه شد.
ترکیه فشار خود را افزایش داد و چندین بار به محوطه جریمه حریف نزدیک شد، اما کمدقتی در ضربه نهایی اجازه نداد نتیجه تغییر کند. در واپسین دقایق نیمه نخست نیز شرایط برای پاراگوئه دشوار شد و این تیم با اخراج میگل آلمیرون، ۱۰ نفره شد تا نیمه دوم را با یک بازیکن کمتر دنبال کند.
نیمه دوم
نیمه دوم دیدار ترکیه و پاراگوئه با حملات پرتعداد شاگردان وینچنزو مونتلا آغاز شد؛ تیمی که با توجه به ۱۰ نفره شدن حریف، مالکیت توپ را به طور کامل در اختیار گرفت و بارها از جناحین و پشت محوطه جریمه برای رسیدن به گل تساوی تلاش کرد. دفاع منسجم پاراگوئه و عملکرد مطمئن اورلاندو گیل درون دروازه اجازه نداد فرصتهای ترکیه به گل تبدیل شود. در سوی مقابل، پاراگوئه با وجود یک بازیکن کمتر، نظم دفاعی خود را حفظ کرد و با مدیریت جریان مسابقه، زمان را به سود خود پیش برد.
در دقایق پایانی، فشار ترکیه به اوج رسید و این تیم تقریباً تمام نفرات خود را برای شکستن سد دفاعی حریف به جلو فرستاد، اما بیدقتی در ضربات آخر و فشردگی خطوط پاراگوئه مانع از تغییر نتیجه شد.