دولت نتانیاهو به ۶۵۷ تروریست شهرک‌نشین در پنج منطقه کرانه باختری حقوق روزانه پرداخت می‌کند تا به عملیات غارت اراضی و کوچ اجباری فلسطینیان ادامه دهند.

به گزارش همشهری آنلاین، رژیم صهیونیستی بودجه‌ای بالغ بر ۵.۵ میلیون شِکل (معادل حدود ۱.۵ میلیون دلار) برای تأمین مالی گروه تروریستی شهرک‌نشینان موسوم به «شبیهة التلال» (گروه تپه‌ها) اختصاص داده است.

این گروه به عنوان یکی از بازوهای اجرایی رژیم صهیونیستی در غارت اراضی فلسطینیان و کوچ اجباری ساکنان اردوگاه‌های بدوی در کرانه باختری فعالیت می‌کند.

بر اساس سندی که وزارت شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی منتشر کرده، این طرح از ماه جاری (ژوئن) تا پایان سال جاری میلادی (دسامبر ۲۰۲۶) اجرایی خواهد شد.

بر اساس این طرح، به هر یک از اعضای این گروه که تعداد آنها ۶۵۷ نفر اعلام شده، روزانه ۵۰ شِکل (حدود ۱۳.۵ دلار) بابت خرید مواد غذایی و پوشاک از طریق کوپن‌های توزیعی پرداخت می‌شود.

این مبلغ روزانه در مجموع به ۳۲,۸۵۰ شِکل در روز (حدود ۸,۸۷۰ دلار) و در طول شش ماه اجرای طرح به حدود ۵.۵ میلیون شِکل (حدود ۱.۵ میلیون دلار) می‌رسد.

بر اساس گزارش واینت، اعضای این گروه در مناطق مختلف کرانه باختری پراکنده هستند؛ ۲۲۵ نفر در منطقه رام‌الله، ۱۲۹ نفر در منطقه نابلس، ۱۲۰ نفر در دشت اردن (منطقه اطراف رود اردن)، ۹۹ نفر در منطقه الخلیل و ۸۴ نفر نیز در مناطق جنوب بیت‌لحرم مستقر هستند.

این شهرک‌نشینان در مزارع و شهرک‌هایی که بر روی اراضی مصادره‌شده یا غصب‌شده از فلسطینیان احداث شده، سکونت دارند و عملاً با حضور خود، این اراضی را به تصرف خود درآورده و ساکنان فلسطینی را مجبور به ترک خانه‌هایشان می‌کنند.

با این حال، هزینه‌های مواد غذایی و پوشاک تنها بخش کوچکی از طرح بزرگتری است که بودجه‌ای بالغ بر ۱۲۰ میلیون شِکل (حدود ۳۲.۴ میلیون دلار) را شامل می‌شود.

در این طرح، وزارتخانه‌های مختلف از جمله وزارت امنیت، وزارت آموزش و پرورش و وزارت شهرک‌سازی (تحت مدیریت اوریت استروک، یکی از شهرک‌نشینان تندرو) مشارکت دارند.

وزارت امنیت رژیم صهیونیستی نیز برنامه‌هایی برای تشویق اعضای این گروه به عضویت در ارتش رژیم صهیونیستی در نظر گرفته است که این اقدام می‌تواند به تقویت توان نظامی این گروه و افزایش فشار بر فلسطینیان منجر شود.

از منظر اقتصادی، این اقدام رژیم صهیونیستی نشان‌دهنده سرمایه‌گذاری مستقیم دولتی در پروژه‌های توسعه شهرک‌سازی و تثبیت حضور غیرقانونی در اراضی اشغالی است.

به عبارت دیگر، رژیم صهیونیستی با هزینه‌ای معادل ۳۲.۴ میلیون دلار در سال جاری، به دنبال تقویت بنیه اقتصادی و لجستیکی گروه‌های تروریستی شهرک‌نشین است تا بتوانند به عملیات خود علیه فلسطینیان ادامه دهند.

منابع دولتی در رژیم صهیونیستی تأکید کرده‌اند که بنیامین نتانیاهو و وزرای کابینه به اهمیت شهرک‌ها و مزارع در «حفظ امنیت و جلوگیری از کنترل فلسطینیان بر اراضی» واقف هستند.

به گفته این منابع، هدف اصلی از این طرح، ایجاد «پوشش رفاهی و آموزشی» برای اعضای این گروه به منظور حفظ این پروژه و جلوگیری از گرایش آنان به خشونت است.

همچنین تأمین بودجه مواد غذایی و پوشاک با هدف تقویت ارتباط این افراد با مقامات و افزایش تعهد آنها نسبت به دولت طراحی شده است.

با وجود این، منابع امنیتی رژیم صهیونیستی نسبت به این طرح انتقادهایی را مطرح کرده‌اند. آنان معتقدند که دولت به جای سرمایه‌گذاری در اجرای قانون علیه اعضای این گروه که مرتکب جنایات متعدد علیه فلسطینیان می‌شوند، به تأمین مالی مستقیم آنها روی آورده است.

ژنرال آوی بلوت، فرمانده فرماندهی مرکزی ارتش رژیم صهیونیستی، در ماه گذشته درباره حملات اعضای این گروه به نیروهای نظامی اسرائیلی هشدار داد و گفت: «ما یک قدم تا فاجعه‌ای بزرگ فاصله داریم» و تأکید کرد که «این اقدامات خشونت‌آمیز غیرقانونی، غیراخلاقی و حتی غیریهودی است».

واینت در گزارش خود به تشدید «جرایم ملی‌گرایانه» (که در واقع تروریسم شهرک‌نشینان است) در کرانه باختری اشاره کرده است.

این گروه به تازگی به شهرک حواره یورش برده و به شهروندان فلسطینی حمله کرده و خودروهای آنان را به آتش کشیده است که نشان‌دهنده استمرار و تشدید سیاست‌های خصمانه علیه مردم فلسطین با حمایت مستقیم مالی دولت راست‌گرای نتانیاهو است.

منبع: فارس