مدیرعامل سازمان نوسازی شهرداری تهران از در دست تهیه بودن تفاهم‌نامه‌ای میان شهرداری تهران و وزارت میراث فرهنگی درباره کاخ‌های گلستان و سعدآباد خبر داد.  

به گزارش همشهری آنلاین، علی‌اصغر کمالی‌زاده ،مدیرعامل سازمان نوسازی شهرداری تهران، با اشاره به مذاکرات میان شهرداری تهران و وزارت میراث فرهنگی درباره مجموعه‌های تاریخی پایتخت گفت: «ما درباره کاخ گلستان و کاخ سعدآباد در حال انعقاد یک تفاهم‌نامه هستیم که اداره‌کل معماری ساختمان شهرداری پیگیر آن است.»

او افزود: «این تفاهم‌نامه میان وزیر محترم میراث فرهنگی و شهردار تهران امضا می‌شود و هر زمان نهایی شود قطعاً به ما ابلاغ خواهد شد. بعد از امضا نیز جزئیات، از جمله مبلغی که قرار است اختصاص پیدا کند، اعلام می‌شود.»

کمالی‌زاده همچنین به واگذاری یک مجموعه در ایام محرم اشاره کرد و گفت: «همزمان با ایام محرم، مجموعه سادات اخوی رابه هیئت امنا واگذار کردیم و دستیار شهردار تهران در امور مساجد، پیگیر موضوع هستند.»

مدیرعامل سازمان نوسازی شهرداری تهران در ادامه درباره پروژه‌ای برای سالمندان با نام «فرهنگ» توضیح داد: «فرهنگ مجتمعی است با حدود ۱۹ هزار متر مربع زیربنا و بیش از ۲۰۰ واحد پارکینگ. این مجموعه یک مجتمع فرهنگی، آموزشی و درمانی است که به‌صورت تخصصی برای سالمندان فعالیت خواهد کرد.»

کمالی‌زاده با تأکید بر اینکه این مجموعه مکمل پروژه «حیاط تهران» خواهد بود، ادامه داد: «این پروژه در حوزه بلافصل پروژه حیات تهران قرار دارد و با اعتبار اولیه بالغ بر ۷۰۰ میلیارد تومان در حال ساخت است. پیش‌بینی می‌کنیم تا پایان این ماه عملیات فونداسیون آن به پایان برسد.»

به گفته کمالی‌زاده، عملیات ساخت این پروژه از آبان سال گذشته آغاز شده و برای تکمیل آن زمان‌بندی ۲ ساله مشخص شده است و اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، تا پایان سال ۱۴۰۶ به نتیجه می رسد.»

منبع: همشهری آنلاین