بوشِ پسر گفته بود من به ایران حمله نمی‌کنم چون علاقه‌ای ندارم وارد یک ویتنام دیگر شوم! جنگ ویتنام یک شکست بزرگ برای آمریکایی‌ها به حساب می‌آمد چرا که آنان علی‌رغم تحمل یک جنگ طولانی مدت، علناً به دستاوردهای خود نرسیدند و عاقبت مجبور به عقب‌نشینی شدند.

به گزارش همشهری آنلاین، بوشِ پسر گفته بود من به ایران حمله نمی‌کنم چون علاقه‌ای ندارم وارد یک ویتنام دیگر شوم! جنگ ویتنام یک شکست بزرگ برای آمریکایی‌ها به حساب می‌آمد چرا که آنان علی‌رغم تحمل یک جنگ طولانی مدت، علناً به دستاوردهای خود نرسیدند و عاقبت مجبور به عقب‌نشینی شدند.

اما جنگ با ایران نه تنها برای آمریکایی‌ها به نسبت ویتنام هزینه و سرافکندگی داشت، بلکه حجم ناکامی و اهمیت این شکست به مراتب از نبرد ویتنام هم بیشتر بود. برونو ماچائز نویسنده و تحلیلگر ژئوپلیتیک پرتغالی در این باره در حساب ایکس خود نوشت: «این جنگ با ویتنام، افغانستان یا عراق فرق دارد. آن‌ها برای آمریکا شکست‌ سیاسی بودند، نه شکست‌ نظامی. اما ایران یک شکست نظامی است.»