طرفداران رضا پهلوی به خود می‌بالند که ایرانی اصیل هستند و برای همین عرب نمی‌پرستند! حالا معلومه شده اینترنشنال رسانه نزدیک به آنها، خودش توسط یک کشور عربی حمایت می‌شود.

به گزارش همشهری آنلاین؛ «ما آریایی هستیم، عرب نمی پرستیم»؛ حتماً این شعار به گوش‌تان خورده؛ ملغمه ای از حماقت و بلاهت و بیگانگی از تاریخ ملی ایران که پهلوی‌چی‌ها به گفتنش افتخار میکنند.

حالا خبر آمده که آنتن اینترنشنال که از بامدادان تا شامگاهان،‌ رضا پهلوی را بر سر میگذارد و با بستن «شاهزاده» و «prince» به ناف این بدشانس ترین ولیعهد تاریخ شاهنشاهی ایران، قصد احیای نظم عقب مانده سلطنت در کشورمان را دارد، خودش توسط عرب ها اداره میشود!

نشان به این نشان که اخیراً فایننشال تایمز در گزارشی نوشت که شرکت مادر اینترنشنال، مستقر در جزایر «کِیمن»(جزایر مستقر در دریای کارائیب و تحت مالکیت انگلیس) و ذیل کنترل گروه سعودی «ریسرچ اند مدیا» است که عملاً یک پلتفرم رسانه‌ای دولتی محسوب می‌شود.

این گزارش همچنین نشان می‌دهد که مالکان این شبکه نزدیک به یک میلیارد دلار طی پنج سال گذشته برای تأمین مالی این کانال هزینه کرده‌اند.

اینکه سعودی ها پشت پرده اداره اینترنشنال هستند،‌ چیزی نیست که چندان شوکه‌کننده باشد. ۳ سال و ۴ ماه پیش وقتی ایران و عربستان، با میانجی‌گری چین،‌ روابط خود را عادی سازی کردند،‌ بعضی شنیده ها حاکی از این بودند که تعطیلی اینترنشنال به عنوان یکی از شروط ایران مطرح شده است.

برای همین و مدتی پس از بازسازی روابط تهران-ریاض،‌ خبرهایی درباره تعطیلی موقت یک‌باره دفاتر اینترنشنال در لندن منتشر شدند که نشان میداد موجودیت این شبکه چقدر بی ثبات است.