پلیس گیلان از شهادت یک مأمور جوان این نهاد خبر داد که سال ۱۴۰۱ توسط یک خودرو متخلف عمدا زیر گرفته شده بود.

به گزارش همشهری آنلاین، مرکز اطلاع رسانی پلیس گیلان اعلام کرد: علی‌اصغر شادکام از کارکنان فرماندهی انتظامی استان گیلان که در سال ۱۴۰۱ حین انجام ماموریت در ایست و بازرسی عنبران آستارا بر اثر زیر گرفته‌ شدن توسط خودروی متخلف دچار جراحت شدید و قطع نخاع شده بود، پس از سال‌ها تحمل عوارض ناشی از جانبازی به شهادت رسید.

این مامور وظیفه‌شناس در جریان کنترل خودروهای عبوری و برخورد با یک دستگاه سواری پژو ۴۰۵ که راننده آن به دستور ایست پلیس بی‌توجهی کرده بود، مورد هجوم قرار گرفت. راننده خودرو با زیر گرفتن این مامور از محل متواری شد که در پی آن نامبرده دچار آسیب جدی و قطع نخاع و به عنوان جانباز با درصد بالای ۷۰ درصد شناخته شد.

این شهید والامقام در سال‌های پس از حادثه، با وجود تحمل رنج ناشی از جراحت، سرانجام به فیض شهادت نائل آمد و از وی یک فرزند پسر ۵ ساله به یادگار مانده است.

مراسم تشییع و خاکسپاری این شهید والامقام متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.

منبع: ایسنا