مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران گفت: با استفاده از ظرفیت های شبکه های مردمی برای کمک به  نیازمندان و رفع مسئله آنها اقدام خواهیم کرد. 

همشهری آنلاین- عبدالمجید رحمانی گفت: در شهرداری تهران این دیدگاه وجود دارد که نسبت به همه شهروندان تهران مسئول هستیم و باید تلاش بکنیم در راستای حل مسائل این شهروندان عزیز تلاش کنیم. در زمینه آزادی زندانیان از ظرفیت های دستگاه ها و مسئولین و خیرین کمک می گیریم تا آلام مردم را کم کنیم.

وی ادامه داد: حمایت از آزادی زندانیان با اولویت زنان زندانی جرایم غیر عمد یکی از فعالیت های ما در راستای خدمات رسانی به اقشار آسیب دیده اجتماعی است که با هماهنگی دستگاه های مسئول نسبت به آزادی این عزیزان اقدام می شود.

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران تاکید کرد: این سازمان به حدود ۱۰ هزار مددجو شامل حدود ۸ هزار نفر معتاد متجاهر در مراکز یاورشهر و و ۲ هزار نفر از افراد بی سرپناه در مددسراهای سازمان خدمت رسانی می‌کند و خانواده های این آسیب دیدگان اجتماعی هم تحت حمایت قرار دارند.

وی افزود: سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی همچنین نقش تسهیلگری و پشتیبانی را نیز بر عهده دارد و افراد نیازمند را به افراد توانمند و خیر وصل می کند.

رحمانی با اشاره به اقدامات مدیریت شهری در ایام جنگ رمضان و اسکان بیش از ۶ هزار نفر از شهروندان آسیب دیده از جنگ در ۴۳ مرکز اقامتی اذعان داشت: مجموعه های مختلف از منظر خودشان به این عزیزان خدمت می دهند و سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران نیز در هتل ها بحث مددکاری، مشاوره و همچنین رفع نیازمندی های شهروندان با استفاده از ظرفیت خیرین را پیش می برد.

وی ادامه داد: در زمان جنگ رمضان ظرفیت مددسراها اکثرا پر بود و حدود ۲ هزار نفر در مناطق ۲۲ گانه در ۱۷ مددسرای سازمان اسکان یافتند.

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران تاکید کرد: یکی از مراکز تحت پوشش ما نزدیک به محل اصابت های دشمن بود و حتی در زمان بازدیدی که داشتیم این اصابت ها ادامه داشت اما حدود ۱۷۰ نفری که آنجا بودند هیچکدام آن محل را ترک نکردند چون احساس امنیت داشته و نگاه مسئولیت پذیرانه شهرداری تهران را حس کردند.

رحمانی با بیان اینکه با حکم دکتر زاکانی ۱۹ قرارگاه در شهرداری تهران ایجاد شد که قرارگاه شانزدهم قرارگاه آسیب های اجتماعی است گفت: این قرارگاه در ۵ حوزه فعالیت خواهد کرد که حمایت از خانواده زندانیان هم در آن قرار دارد. با همه ظرفیت ها و هماهنگی های لازم برای آزادی زندانیان جرایم غیر عمد تلاش می کنیم و همچنین اگر فردی در زندان است به خانواده او خدمات مددکاری در حوزه های مختلف مثل مشاوره حقوقی، تحصیلی، پزشکی و... ارائه می دهیم. همچنین خانه تکافل اجتماعی در ۳۵۲ سرای محله تشکیل شده و با استفاده از امکانات محلی مثل مسجد، هیات های مذهبی و... از خانواده زندانیان حمایت می‌شود.

برچسب‌ها