سخنگوی وزارت امور خارجه قطر می‌گوید: چنین روایت‌هایی چیزی جز تلاش‌های مذبوحانه برای خدشه‌دار کردن اعتبار قطر به عنوان یک تسهیل‌کننده صلح بین‌المللی مورد اعتماد نیست.

به گزارش همشهری‌آنلاین، آناتولی نوشت: قطر «پیشنهاد» ۱۲ میلیارد دلاری به ایران برای نهایی کردن توافقی که به جنگ آمریکا و اسرائیل پایان می‌دهد تکذیب کرد.

ماجد الانصاری، سخنگوی وزارت امور خارجه قطر در پلتفرم رسانه اجتماعی آمریکایی X گفت: «گزارش‌هایی که ادعا می‌کنند دولت قطر ۱۲ میلیارد دلار به ایران برای تضمین انعقاد توافق «پیشنهاد» داده است، کاملاً بی‌اساس هستند و توسط طرف‌هایی منتشر می‌شوند که به دنبال منحرف کردن توافق و تضعیف تلاش‌های دیپلماتیک با هدف کاهش تنش‌ها و ارتقای ثبات در منطقه هستند.»

وی افزود: «نقش دیپلماتیک قطر، در هماهنگی با شرکای منطقه‌ای، به خوبی تثبیت شده و به طور عمومی مستند شده است و چنین روایت‌هایی چیزی بیش از تلاش‌های ناامیدانه برای خدشه‌دار کردن اعتبار قطر به عنوان یک تسهیل‌کننده صلح بین‌المللی مورد اعتماد نیست.»

این بیانیه در حالی منتشر می‌شود که چندین مقام ارشد ایرانی در میانه فشارهای دیپلماتیک برای نهایی کردن توافق، به قطر سفر کرده بودند. ایران به عنوان بخشی از مذاکرات با میانجیگری پاکستان با ایالات متحده، به دنبال آزادسازی دارایی‌های مسدود شده خود در خارج از کشور، از جمله دارایی‌های موجود در قطر، بوده است. گزارش‌ها حاکی از آن است که کل مبلغ دلاری دارایی‌های مسدود شده در قطر حدود ۱۲ میلیارد دلار است.

منبع: شفقنا