بر اثر ریزش ساختمانی ۹ طبقه در فیلیپین دستکم ۲۰ نفر کشته و زخمی شدند .

به گزارش همشهری آنلاین، نیروهای امدادی در فیلیپین همچنان در حال جست‌وجو در میان آوار ساختمانی ۹ طبقه هستند که هنگام ساخت‌وساز در شمال این کشور فروریخت.

این حادثه بامداد یکشنبه در شهر آنجلس واقع در استان پامپانگا رخ داد. بر اساس اعلام مقام‌های محلی، تاکنون دست‌کم سه نفر جان خود را از دست داده و ۱۷ نفر دیگر مفقود شده‌اند.

فروریختن این ساختمان نیمه‌کاره همچنین به بخشی از یک هتل مجاور آسیب وارد کرد. مقام‌ها اعلام کردند یک شهروند مالزیایی که در هتلی نزدیک محل حادثه اقامت داشت، در این فرو ریختن جان باخت. همچنین دو کارگر که از زیر آوار زنده بیرون کشیده شده بودند، به دلیل شدت جراحات جان خود را از دست دادند.

عملیات جست‌وجو و نجات همچنان ادامه دارد و مقام‌های فیلیپینی تحقیقات درباره علت این حادثه را آغاز کرده‌اند.