به گزارش همشهری آنلاین فصل جذاب و مهیج لیگ عربستان با قهرمانی النصر به پایان رسید. النصر در دیدار پایانی موفق شد که ضمک را با درخشش کریستیانو رونالدو شکست دهد تا ستاره پرتغالی نخستین قهرمانی خود را در لیگ عربستان بالای سر ببرد.
بهترینهای فصل لیگ عربستان انتخاب شدند. ژائو فلیکس ستاره پرتغالی النصر عنوان بهترین بازیکن فصل را به دست آورد تا نشان دهد که در فصل نخست حضورش در النصر چه بازیکن کلیدی و تاثیر گذاری بوده است.
فلیکس در حالی توانست این عنوان را به دست آورد که کریستیانو رونالدو با زدن ۲۸ گل بهترین گلزن تیمش در فصل جاری بود.
عنوان بهترین سرمربی هم به ژرژ ژسوس، سرمربی پرتغالی النصر رسید که توانست در نخستین فصل حضورش در النصر این تیم را قهرمان لیگ عربستان کند.
جایزه بهترین گلزن فصل هم به خولیان کینیونس، مهاجم القادسیه رسید که توانست ۳۳ گل به ثمر برساند. بعد از او ایوان تونی ۳۲ گل به ثمر رساند و کریستیانو رونالدو هم با زدن ۲۸ گل در رده سوم قرار گرفت. این در حالی است که این ستاره پرتغالی در دو فصل قبل آقای گل لیگ عربستان بود.
انتهای پیام