«ملونی» و «روبیو» پس از تنش‌های آمریکا و اتحادیه اروپا بر سر ایران برای اولین بار دیدار می‌کنند.

به گزارش همشهری آنلاین، الجزیره نوشت: مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا قرار است در اقدامی که به عنوان تلاشی برای بهبود تنش‌های اخیر بین دو کشور تلقی می‌شود، با جورجیا ملونی، نخست وزیر ایتالیا دیدار کند.

روبیو در سفر سه روزه خود به رم و واتیکان، با آنتونیو تاجانی، وزیر امور خارجه ایتالیا، دیدار کرده است تا در مورد طیف وسیعی از مسائل سیاسی، از جمله جنگ علیه ایران، گفتگو کند.

ملونی جنگ علیه ایران را غیرقانونی توصیف کرده و حملات دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، به پاپ لئو چهاردهم را نیز به شدت محکوم کرده است. در تلاشی برای بهبود روابط بین واشنگتن و واتیکان، روبیو با پاپ هم دیدار کرده است. پاپ و ترامپ بر سر جنگ ایران اختلافات زیادی دارند.

ملونی، یکی از چهره‌های برجسته راست پوپولیست اروپا، نزدیک به ترامپ تلقی می‌شد، اما تحریم‌های آمریکا علیه کشورهای اتحادیه اروپا، انتقادات او از پاپ و جنگ علیه ایران، همگی این رابطه را به چالش کشیده‌اند.

منبع: شفقنا