به گزارش همشهریآنلاین، آکسیوس به نقل از سه منبع آگاه مدعی شد که سنتکام طرحی برای انجام موج حملاتی «کوتاه و قدرتمند» علیه ایران را آماده کرده است تا «بنبست مذاکرات را بشکند.»
این رسانه که سابقه طولانی در بازی رسانهای علیه ایران دارد مدعی شد پس از این حملات که احتمالاً شامل اهداف زیرساختی نیز خواهد بود، آمریکا از ایران خواهد خواست که به میز مذاکره بازگردد و انعطاف بیشتری نشان دهد.
نیروهای مسلح ایران درباره ازسرگیری ماجراجویی نظامی علیه ایران هشدار دادهاند. مقامات ایرانی پیش از این اعلام کردند که دور پیشین مذاکرات میان ایران و آمریکا به دلیل زیادهخواهی واشنگتن به نتیجه نرسیده بود.
آمریکا پس از شکست در بازگشایی تنگه هرمز اقدام به محاصره دریایی این تنگه نمود، اما مقامات ایرانی تأکید کردهاند که مذاکره تحت فشار را نخواهند پذیرفت و برای آغاز گفتوگوها، محاصره آمریکا باید پایان یابد.