تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۵:۰۹

توپچی‌ها رکورد بیشترین گل زده از روی ضربات کرنر در یک فصل لیگ برتر را شکستند.

به گزارش همشهری‌آنلاین، پیروزی یک بر صفر مقابل نیوکاسل، امیدهای آرسنال را برای کسب اولین قهرمانی بعد از دو دهه و اندی زنده نگه داشت. چیزی که آنها را در این رقابت نگه داشت، کرنر بود.

گل اِبِرِچی اِزِه، که پس از یک کرنر کوتاه به ثمر رسید، هفدهمین گل آرسنال از روی کرنر در لیگ برتر فصل ۲۰۲۵-۲۰۲۶ بود. این گل نه تنها به آنها کمک کرد تا با پیشی گرفتن از منچستر سیتی، به صدر جدول لیگ برتر برگردند، بلکه رکوردی را که از همان فصل اول در لیگ برتر پابرجا بود، شکست.

اکثر هواداران چیز زیادی از دوران کوتاه حضور اولدهام اتلتیک در لیگ برتر به یاد نخواهند آورد. این تیم تنها دو فصل دوام آورد و در فصل ۹۳-۱۹۹۲ به دلیل تفاضل گل کمتر از سقوط جان سالم به در برد و سال بعد سقوط کرد.

با این حال، در طول آن دوره، آنها جایگاه خود را به عنوان یک تهدید بزرگ روی ضربات شروع مجدد تثبیت کردند. اولدهام در طول آن دو سال، ۲۸ گل از روی کرنرها به ثمر رساند، شش گل بیشتر از هر تیم دیگری، از جمله ۱۶ گل تنها در همان فصل اول لیگ برتر. این مجموع، رکوردی بود که به مدت ۳۲ فصل کامل دست نخورده باقی مانده بود. تا به حال.

وست برومویچ آلبیونِ تونی پولیس در فصل ۱۷-۲۰۱۶ با این رکورد برابری کرد، پیش از آنکه آرسنال در فصل ۲۴-۲۰۲۳ همین کار را انجام دهد.

اما آخرین گل آرسنال از روی یک کرنر، تعداد گل‌های آنها را در فصل ۲۰۲۵-۲۰۲۶ به ۱۷ رساند و رکورد جدیدی در لیگ برتر ثبت کرد. با توجه به اینکه هنوز چهار بازی دیگر باقی مانده است، این تعداد می‌تواند بیشتر هم شود.

بیشترین گل زده از روی کرنر در یک فصل لیگ برتر:

۱۷ – آرسنال (۲۰۲۵-۲۶)

۱۶ – آرسنال (۲۰۲۳-۲۴)، وست برومویچ آلبیون (۲۰۱۶-۱۷)، اولدهام اتلتیک (۱۹۹۲-۹۳)

۱۵ – لیورپول (۲۰۲۱-۲۲)، منچستر سیتی (۲۰۲۱-۲۲)، منچستر سیتی (۲۰۱۱-۱۲)، منچستر سیتی (۲۰۰۹-۱۰)، منچستر یونایتد (۲۰۱۲-۱۳)، منچستر یونایتد (۲۰۰۷-۰۸)، تاتنهام هاتسپر (۲۰۲۵-۲۶)

۱۴ – آرسنال (۲۰۲۴-۲۵)، لیورپول (۲۰۱۸-۱۹)، وست برومویچ آلبیون (۲۰۱۴-۱۵)، ویمبلدون (۱۹۹۳-۹۴)

میکل آرتتا وسواس زیادی روی کرنر و ضربات ایستگاهی و توپ‌هیا مرده دارد. تیم او در فصل ۲۰۲۳-۲۰۲۴ با رکورد ۱۶ گل زده از روی ضربات کرنر اولدهام و وست برومویچ برابری کردند و فصل گذشته نیز با ۱۴ گل زده از روی کرنر، این رکورد را تکرار کردند. اکنون، آنها به تنهایی در صدر جدول قرار دارند.

آرتتا کرنر را هم از استادش یاد گرفته است. منچسترسیتی تحت هدایت پپ گواردیولا در فصل ۲۰۲۱-۲۰۲۲، در مسیر قهرمانی خود، ۱۵ گل از روی ضربات کرنر به ثمر رساند و با اختلاف کمی از لیورپول که آن فصل نیز ۱۵ گل به ثمر رسانده بود، پیشی گرفت.

فصل ۲۰۰۷-۲۰۰۸ منچستر یونایتد که با قهرمانی در لیگ برتر و لیگ قهرمانان اروپا به پایان رسید، در کنار مثلث تهاجمی معروف آنها یعنی وین رونی، کریستیانو رونالدو و کارلوس توس، از نظر ضربات آزاد نیز عملکرد قدرتمندی داشت.

۱۰

گل ابرچی ازه، دهمین گل او از راه دور بود. در چهار فصل گذشته لیگ برتر، هیچ‌کس به اندازه این بازیکن انگلیسی سابق بورنموث از پشت محوطه جریمه موفق به گلزنی نشده است. پس از او برونو فرناندز و فیل فودن با ۹ گل قرار دارند.

۳

۱۷ گل زده از روی کرنر آرسنال در بین اعضای تیم مشترک بوده است. یورین تیمبر با سه گل مستقیم از روی کرنر، پیشتاز است، در حالی که گابریل ماگالاییش، میکل مرینو و مارتین زوبیمندی هر کدام دو گل زده‌اند. آرسنال همچنین دو گل به خودی از روی کرنر به حریفان تحمیل کرده است، که نشان دهنده توانایی آنها در شلوغ کردن محوطه جریمه حریف و تحت فشار قرار دادن مدافعان است.

منبع: روزنامه همشهری