لامین یامال، ستاره ۱۸ ساله بارسلونا به دلیل پارگی همسترینگ تا پایان فصل لالیگا از میادین دور خواهد بود.

به گزارش همشهری‌آنلاین، پیروزی خفیف یک بر صفر بارسلونا با پنالتی یامال در لالیگا یک تلفات بزرگ داشت؛ ستاره جوان تیم ادامه فصل را از دست داد و حالا همه دعا می‌کنند که یامال دست‌کم به جام جهانی برسد. میلیتائو و آردا گولر هم از رئال مادرید با ادامه فصل خداحافظی کردند. میلیتائو به احتمال فراوان به جام جهانی هم نخواهد رسید. این سومین آسیب‌دیدگی شدید و طولانی این مدافع برزیلی در دو سال اخیر است.

قهرمان اسپانیا اعلام کرد لامین یامال به دلیل پارگی همسترینگ تا پایان فصل از میادین دور خواهد بود، اما برای جام جهانی مشکلی نخواهد داشت. یامال ۱۸ ساله، روز پنجشنبه پس از مصدومیت در حین زدن پنالتی - و به ثمر رساندن آن - در پیروزی یک بر صفر لالیگایی مقابل سلتاویگو در نوکمپ، در زمین تمرین بارسا تحت معاینات پزشکی قرار گرفت. بارسا متعاقبا تایید کرد که او تحت یک «برنامه درمانی محافظه‌کارانه» قرار خواهد گرفت و از جراحی اجتناب خواهد کرد و در ۶بازی پایانی این فصل باشگاه حضور نخواهد داشت. با این حال، باشگاه کاتالان اضافه می‌کند که «انتظار می‌رود او برای جام جهانی در دسترس باشد»، چرا که اسپانیا ۵۳ روز دیگر در ۱۵ ژوئن در آتلانتا مقابل کیپ ورد، کارزار خود را آغاز خواهد کرد. لاروخا که یکی از مدعیان قهرمانی در این مسابقات است، در گروه H با عربستان سعودی و اروگوئه نیز روبه‌رو خواهد شد.

یامال در این فصل گاهی اوقات با فتق ورزشی دست و پنجه نرم کرده است، اما به دلیل آن یا سایر مصدومیت‌ها بازی‌های زیادی را از دست نداده و در تمام رقابت‌ها ۴۵ بازی انجام داده است.
گل چهارشنبه، تعداد گل‌های او در این فصل را به ۲۴ رساند، در حالی که او همچنین ۱۷ پاس گل داده است.

یامال در یک پست اینستاگرامی نوشت: «این مصدومیت درست در لحظه‌ای که می‌خواستم بیشتر از همیشه در زمین باشم، من را از بازی دور کرد و این بیشتر از آن‌چه بتوانم توضیح دهم، دردناک است. این‌که نمی‌توانم در کنار هم‌تیمی‌هایم بجنگم و وقتی تیم به من نیاز دارد، نمی‌توانم کمک کنم، دردناک است. اما من به آنها ایمان دارم و می‌دانم که آنها در هر مسابقه با تمام وجودشان بازی خواهند کرد. من آنجا خواهم بود، حتی اگر فقط از بیرون باشم، از آنها حمایت خواهم کرد، تشویقشان خواهم کرد و آنها را به جلو هل خواهم داد، درست مثل اینکه خودم بازی می‌کنم. این پایان کار نیست. فقط یک استراحت است. من قوی‌تر و تشنه‌تر از همیشه برمی‌گردم و فصل بعد حتی بهتر خواهد بود.»

لالیگا به خطر افتاد؟

بارسا با ۶بازی مانده به پایان فصل، ۹ امتیاز با رئال مادرید رده دومی فاصله دارد. الکلاسیکوی ۲۰ اردیبهشت بعید است خللی در تکرار قهرمانی بارسا وارد کند. اما پیش از آن، بارسا بازی‌های خارج از خانه دشواری را مقابل ختافه و اوساسونا پیش رو دارد. سپس در ۳بازی پایانی فصل به آلاوس سفر می‌کنند، میزبان رئال بتیس هستند و با والنسیا دیدار خواهند کرد. بارسا در حال حاضر رافینیا را نیز در اختیار ندارد و این باعث می‌شود که در تلاش برای عبور از سد حریف در لالیگا، قدرت آتش کافی در یک سوم دفاعی حریف نداشته باشند.

این بازیکن برزیلی امیدوار است که ماه آینده برای ال کلاسیکو برگردد، اما در این بین، بارسا باید به امثال فران تورس، رابرت لواندوفسکی و مارکوس رشفورد تکیه کند.

منبع: روزنامه همشهری