به گاه نبرد سلاح در دست باید گرفت. یکی تیغ بردارد و دیگری قلم. میدان جنگ از آنچه می‌بینی وسیع‌تر است؛ از غزه است تا کشمیر.

همشهری آنلاین: آنکه ستم می‌ستیزد قطره‌ای از دریاست حتی اگر بر خاک شیلی، کوبا، ویتنام، عراق یا بوسنی و هرزگوین چکیده باشد. این قطرات سرخ را در قلبت زنده نگاه ‌دار.

***

ما ایرانیان مردمانی هستیم مانند دیگران، شاید تمایزمان این باشد که معتقد به جبهه مقاومتیم در طول زمان و عرض مکان که نمی‌خواهیم در جهانی بی‌اندیشه و آرمان‌زده شده زندگی کنیم. ما مردمانی هستیم که به قول میشل فوکو در نخستین خیزش پست‌مدرن جهان، جمهوریت و اسلامیت را با هم فریاد زدیم و گفتیم جمهوری اسلامی. حال و گذشته را پیوند زدیم برای آینده‌ای روشن. ایران و ایرانی را در قلبت نگاه‌ دار

***

نبرد رمضانی را نه در چارچوب تنگ معادلات ژئوپلیتیک نفت و قدرت که وسیع‌تر ببین؛ در قالب تلاش زورگویان و تمامیت‌خواهان که قصد تصرف جهان را دارند و مسخ کردنش. این همان استعمار آخرالزمانی است که از هابیل و قابیل آغاز شد و اکنون تمامی هابیلیان و قابیلیان را روبه‌روی هم قرار داده. این جنگ با جمهوری ما نیست، جنگ با ایران و ایرانی‌است برای کنترل منطقه، در هم شکستن چین و روسیه و استقرار استعمار یکپارچه در سرتاسر جهان.

برادران و خواهران، اینک اگر تمامی جبهه کفر کمر بسته به نابودی ما شایسته است و بایسته که تمامی آزادگان را گرد خیمه ستم‌سوز فرهنگ هنر عاشورایی آقا امام حسین(ع) جمع کنیم که حضرتش به گاه معرکه فرمود: اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید.

فرهنگ، هنر و رسانه جبهه حق و مقاومت را در تنگنای مفهومی و جغرافیایی قرار ندهیم که طلیعه ظهور و طلوع همیشگی آفتاب حق آشکار شده. سالار شهیدان را در قلبت نگاه‌ دار تا همیشه تاریخ.

  • نویسنده: بیژن کیا / برگرفته از کتاب الکترونیکی با وطن