معاون خدمات شهری و محیط‌زیست شهردار منطقه۲ گفت: شکوفا شدن ۳۵ هزار لاله در معابر منطقه، همزمان با روزهای ایثار و شهادت،چهره‌ای سرشار از آرامش و دلدادگی به فضای  شهری بخشیده شده است .

همشهری آنلاین- علی اصغر طاهری، با اشاره به شکفتن لاله‌ها در پهنه‌های سبز منطقه گفت که موج بهاری لاله‌ها در میدان طهرانی‌مقدم، میدان دریان‌نو، بلوار قیصر امین پور ، تقاطع زرافشان وخوارزم به‌گونه‌ای هم‌زمان با فضای ایثار و پاسداشت شهیدان جلوه‌ای متفاوت در شهر ایجاد کرده است.

وی افزود :پیاز لاله‌ها، پیش‌تر در قالب طرح گسترده کاشت گیاهان فصلی در سطح منطقه کاشته شده بودند و همزمان با فصل بهار با شکوفا شدن علاوه بر زیبایی معابر شهری ، یادآور رویش امید در روزهایی هستند که شهر بیش از هر زمان دیگری به نمادهای آرامش و معنویت نیاز دارد.

معاون شهردار منطقه۲ تأکید کرد :اداره فضای سبز طی هفته‌های گذشته مراقبت مستمر از ۳۵ هزار لاله را در دستور کار داشت تا شهروندان در این ایام شاهد جلوه‌ای از زیبایی، احترام و یادبود قهرمانی‌ها باشند.