رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران در جمع مردم شرق تهران گفت:اینک تصویر جهان از ایران تغییر یافته است و ایران پساجنگ، قدرت بلامنازع از منظر همگان خواهدبود.

به گزارش همشهری آنلاین، میثم مظفر، عضو شورای اسلامی شهر تهران در جمع شهروندان تهرانی در میدان نبوت (هفت حوض) تهران حاضر شد.

وی با اشاره به تهاجم آمریکایی‌صهیونی به کشور و شهادت قائد امت اسلامی و بسیاری از چهره‌های شاخص جمهوری اسلامی گفت: در زمانی که ترامپ احمق مشغول صحبت از مشخصات رهبر مد نظر خود در ایران بود، ملت ایران از هر کوی و برزن برای صیانت از انقلاب‌شان یکپارچه به خیابان‌ها آمدند و تا امشب، هفده شب در کف خیابان قیامتی برپا کردند و به آمریکا و اسرائیل و سبک مغز پهلوی نشان دادند حق نابود شدنی نیست و ایران ماندنی‌است.

رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به توفیقات دلاورمردان سپاه و ارتش در میدان نبرد نیز افزود: این نصرت الهی‌است که ایران در این جنگ، تنها، در مقابل ابرقدرت‌های جهان ایستاده و ۱۴ پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه و همچنین سرزمین‌های اشغالی در اسراییل را درهم کوبید. اینک تصویر جهان از ایران تغییر یافته است و ایران پساجنگ، قدرت بلامنازع از منظر همگان خواهد بود.

وی خطاب به حاضران ، رهبر شهید انقلاب را ناخدای بصیر و بزرگ مردی الهی خواند که بیش از سه دهه، کشور را از گردنه‌های پرخطر عبور داد و ملت را رشد و به چنین سطحی از بصیرت رساند و ادامه داد: امام شهیدمان در اواخر حیات طیبه خود فرمودند خداوند مردم این کشور را در موعد خودش برای رفع فتنه‌ها، مبعوث خواهد کرد.

مظفر تاکید کرد:ما می‌بینیم امروز همان موعد برانگیخته شدن و بعثت مردم است. که این چنین برای جانبازی و دفاع از انقلاب‌شان فداکارانه با عزمی راسخ چون دماوند و با پرچم‌های افراشته وطن و البته بغض فقدان امام‌شان در گلو، مانند سیل خروشان در همه جا جاری و پدیدارند.