با وجودی که این روزها تهران زیر بار حملات هوایی دشمن صهیونی- آمریکایی قرار دارد، اما نه تنها خدمات رسانی به شهروندان تعطیل نشده، بلکه در روزهای منتهی به پایان سال اقدامات موثری برای بهبود سیما و منظر شهری برای استقبال از بهار در دست انجام است.

همشهری: با وجودی که این روزها تهران زیر بار حملات هوایی دشمن صهیونی- آمریکایی قرار دارد، اما نه تنها خدمات رسانی به شهروندان تعطیل نشده، بلکه در روزهای منتهی به پایان سال اقدامات موثری برای بهبود سیما و منظر شهری برای استقبال از بهار در دست انجام است. اما تهران زخم خورده از جنگ چگونه به استقبال بهار و نوروز می‌رود. داود گودرزی، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهردار تهران در این باره توضیح می‌دهد.

برپایی قرارگاه سیما و منظر شهری

مجموعه‌ای از اقدامات میدانی و پشتیبانی در ماه‌های اخیر با هدف تأمین مایحتاج شهروندان، بهسازی سیما و منظر شهری و افزایش طراوت فضای پایتخت در دستور کار قرار گرفته و اکنون به ایستگاه پایانی خود رسیده است. این طرح‌ها با عنوان «قرارگاه سیما و منظر شهری» و با مشارکت سازمان‌های مختلف شهرداری از جمله سازمان میادین میوه و تره‌بار و سازمان بوستان‌ها و فضای سبز اجرا شده و محورهای اصلی آن شامل ذخیره‌سازی گسترده میوه، اجرای پروژه‌های زیباسازی شهری و عرضه بسته‌های تخفیفی نوروزی است.

عرضه کالا با تخفیف نوروزی

در راستای تأمین رفاه مردم و ثبات بازار شب عید، سازمان میوه و تره‌بار از دو ماه پیش فرآیند ذخیره‌سازی میوه‌های شب عید را آغاز کرده و در حال حاضر با کیفیت درجه یک و قیمت‌های مصوب (پرتقال کیلویی ۹۰ هزار تومان و سیب کیلویی ۱۳۵ هزار تومان) در تمامی میادین و بازارهای تحت پوشش عرضه می‌کند. علاوه بر این، طرح تخفیف نوروزی تا سقف پنجاه درصد بر روی محصولات مختلف اجرا شده تا شهروندان بتوانند مایحتاج خود را با قیمت‌های مناسب‌تر تهیه کنند.

بهسازی منظر بازارها

در بخش پروژه های سیما منظر شهری نیز، سازمان میادین میوه و تره‌بار اقدام به بهسازی فضاهای میادین شامل گل‌کاری، رنگ‌آمیزی جداول و نرده‌ها، رنگ‌آمیزی پالت‌های میوه و عناصر محیطی چهره‌ میادین میوه و تره‌بار را آراسته‌تر و منظم‌تر کرده و فضایی دلپذیر برای مراجعه شهروندان در روزهای پایانی سال به وجود آورده است.

توسعه و آراستگی بوستان ها

سازمان بوستان‌ها با هدف آراستگی و طراوت محیط شهری اقداماتی وسیع را انجام داده است که از جمله آن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

- طراحی و کاشت نهال، درختچه، رز و نسترن سفید در ورودی‌های اصلی شهر تهران

- کاشت همین گونه‌ها در بزرگراه‌های منتخب و تمامی بزرگراه‌های سطح شهر

- رنگ‌آمیزی، طراحی و گل‌کاری فلاورباکس‌ها و کول‌های خالی شهری

- اجرای طرح‌های کاشت در محورهای ۱۱۴ گانه و تمامی معابر درجه‌یک و دو پایتخت

- کاشت نهال، درختچه، رز، نسترن سفید و پیاز لاله در بیش از ۴۰ میدان منتخب و دیگر میادین شهر

- طراحی و اجرای فرش گل‌های بهاری در حاشیه بزرگراه‌ها، داخل بوستان‌ها و ورودی‌های شهر

- کاشت پیاز لاله در بوستان‌ها از جمله بوستان گفت‌وگو و بوستان علی‌محمد مختاری

- استقرار و جانمایی فلاورباکس‌های طبقاتی گل در میادین و محورهای اصلی

- بازپیرایی و واکاری بوستان‌های فرامنطقه‌ای و ارتقای کیفیت نگهداشت فضای سبز

- رفع نقص و اورهال سرویس‌های بهداشتی داخل بوستان‌ها

- رنگ‌آمیزی نیمکت‌ها، المان‌ها، پایه چراغ‌ها و آبنماها

- کاشت نشای فصلی باکیفیت در بوستان‌ها، میادین، حاشیه بزرگراه‌ها و معابر اصلی

- اجرای طرح توزیع نهال رایگان در بوستان‌ها و میادین جهت مشارکت شهروندان در درختکاری

ارتقای منظر شهری در آستانه بهار

داود گودرزی، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهردار تهران : مجموع اقدامات انجام شده در قرارگاه سیما و منظر شهری، موجب بهبود چهره شهر، ایجاد محیطی شاداب و دل‌انگیز برای حضور شهروندان در روزهای آغاز سال شده است. نوروز ۱۴۰۵ در تهران با تصویری تازه، رنگ‌های زنده‌تر و خدمات منسجم‌تر از سوی مجموعه مدیریت شهری آغاز خواهد شد.

منبع: همشهری آنلاین