به گزارش همشهری آنلاین از پایگاه خبری موزه سینمای ایران، تجمع هنرمندان در وداع با آیتالله العظمی خامنهای رهبر معظم انقلاب(ره) و تجدید عهد با آرمانهای انقلاب اسلامی، با حضور جمعی از هنرمندان پنجشنبه (۱۴ اسفندماه) در مقابل خانه هنرمندان برگزار شد.
مهدی محمدی معاون پارلمانی و امور استانها و فرمانده بسیج وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، آیدین مهدیزاده مدیرکل هنرهای تجسمی، بابک رضایی مدیرکل دفتر موسیقی، عباس عظیمی مدیر موسسه هنرمندان پیشکسوت، رضا مهدوی، مهدی عظیمی میرآبادی تهیهکننده سینما، جمال شورجه کارگردان پیشکسوت، احمد میرعلایی، وحید فخرموسوی، سعید نجاتی و قربانعلی طاهرفر کارگردان سینما، کمالالدین شاهرخ عکاس جنگ، رضا اسماعیلی و محمدمهدی عبداللهی شاعر از جمله حاضران این مراسم بودند.
محمدمهدی عبداللهی شاعر، اجرای این مراسم را برعهده داشت و در خلال اجرا نیز به شعرخوانی پرداخت.
رضا اسماعیلی شاعر پیشکسوت ضمن تسلیت شهادت رهبر معظم انقلاب، به قرائت اشعاری در وصف انقلاب و رهبر شهید پرداخت.
مهدی عظیمی میرآبادی تهیهکننده سینما و مدیرعامل سابق انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس، کمالالدین شاهرخ عکاس دفاع مقدس درباره شخصیت مقام معظم رهبری صحبت و خاطرهای از حضور ایشان تعریف کرد. احمد میراعلایی نیز دیگر سخنران مراسم بود.
همچنین، سیدعباس عظیمی مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت، بیانیه هنرمندان پیشکسوت را به مناسبت شهادت رهبر انقلاب و حمله ددمنشانه رژیم صهیونسیتی و آمریکا به ایران، قرائت کرد.
قربانعلی طاهرفر کارگردان سینما نیز دیگر سخنران مراسم، به خاطرهای از بهمن ماه گذشته و دیدار رهبری با هنرمندان تبریز اشاره و نکاتی از این دیدار را بیان کرد.
مهدی محمدی معاون پارلمانی و امور استانها و فرمانده بسیج وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز سخنانی ایراد کرد.
در پایان برنامه نیز سیدوحید فخرموسوی کارگردان تئاتر و دبیر چهل و چهارمین جشنواره تئاتر فجر، بیانیه کلی این گردهمایی را قرائت کرد که نکاتی را درباره تبعیت از رای خبرگان رهبری و بیعت داشت.
در حالی که تهران وارد مذاکرات جدی با واشنگتن شده بود، صبح نهم اسفند، آمریکا و رژیم صهیونیستی همانند دوره گذشته بدون توجه به مذاکرات، به خاک ایران تجاوز و به چندین نقطه در شهرهای مختلف کشورمان و از جمله تهران حمله کردند.
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پی حمله صبح روز شنبه رژیم صهیونیستی و آمریکا به شهادت رسیدند. همچنین نهم اسفندماه در حمله وحشیانه صهیونیستها به مدرسه ابتدایی دخترانه شجره طیبه در میناب استان هرمزگان، ۱۶۸ کودک جان خود را از دست داده و به شهادت رسیدند. این حادثه ۹۵ مجروح نیز برجای گذاشته است.
این حملات همچنان ادامه دارد و تاکنون بیش از یکهزار و ۲۳۰ نفر از هموطنان به شهادت رسیدهاند. عملیات «وعده صادق ۴» برای مقابله با حملات نیروهای صهیونیستی آمریکایی آغاز شده و تا شکست دشمنان استمرار خواهد داشت.