اتحادیه اروپا با بالاگرفتن تنش ایران و آمریکا و همچنین به بهانه مقابله نیروهای مسلح کشورمان با آشوب‌گران مسلح در دیماهی که گذشت، طی اقدامی سیاسی و بدون در نظر داشتن موازین حقوقی و بین‌المللی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را در لیست سازمان‌های تروریستی قرار داد.

به گزارش همشهری آنلاین، اتحادیه اروپا با بالاگرفتن تنش ایران و آمریکا و همچنین به بهانه مقابله نیروهای مسلح کشورمان با آشوب‌گران مسلح در دیماهی که گذشت، طی اقدامی سیاسی و بدون در نظر داشتن موازین حقوقی و بین‌المللی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را در لیست سازمان‌های تروریستی قرار داد. اما تاریخ گواه بر آن است که تروریست‌ چه کسانی هستند و سازمان‌های جنایتکار کدام‌اند.

سازمان تروریستی ارتش جنایتکار بریتانیاست که ۴ میلیون هندی را در بنگال قتل‌عام کرد.

سازمان تروریستی ارتش فرانسه است که یک و نیم میلیون‌نفر را در الجزایر از طریق بمباران روستاها و شکنجه کشت و موجبات تجاوز به دختران الجزایری توسط فرانسوی‌ها را فراهم کرد.

سازمان تروریستی، ارتش آلمان است که جان صدهزارنفر را در نامیبیا در اردوگاه‌های کار اجباری و آزمایش‌های انسانی گرفت و بر جنازه‌هاشان رقصید و با جمجمه‌هاشان فوتبال بازی کرد.

تروریست و ضدبشر، همان‌هایی هستند که در پاریس، لندن و بروکسل باغ‌وحش انسانی راه‌اندازی کرده بودند و در آن اسرا و بردگان سیاه‌پوست افریقایی را قرار می‌دادند.

اما از آن سو سپاه پاسدران ایران، در مبارزه با تروریسم روسفید است. از جنگ با تروریست‌ها داخلی و خارجی نظیر رژیم موقت صهیونیستی، سازمان منافقین، کومله و جیش‌العدل گرفته تا داعش و جبهه النصرة.