گروه دیپلماتیک - همشهری آنلاین: رژیم صهیونیستی به بهانه یافتن جسد یک اسیر صهیونیست در نوار غزه دستکم ۲۰۰ مورد نبش قبر انجام داده و تهدید کرده که در صورت پیدا نشدن جسد، صدها قبر دیگر را خواهد گشود؛ آنهم در شرایطی که به گفته فلسطینیان، اشغالگران خود بزرگترین مانع جستجوها برای یافتن جسد «ران گفیلی»، آخرین اسیر صهیونیست، بودهاند. البته امروز عصر خبر رسید جسد این زندانی اسرائیلی کشف شده است.
هدف اشغالگران از این بازی کثیف چیست؟ سنگاندازی در مسیر توافق آتشبس و فشار سیاسی بر فلسطینیان.
در همین حال، دفتر بنیامین نتانیاهو در اقدامی نمایشی مدعی شده که پس از پیدا شدن جسد ران گفیلی، گذرگاه رفح را به صورت محدود برای عبور افراد باز خواهد کرد. در بیانیه دفتر نتانیاهو آمده است که بازگشایی این گذرگاه منوط به بازگشت همه اسرای زنده و بازگرداندن همه اسرای کشته شده است.
صهیونیستها با این سیاست، نه تنها به دنبال سلب آرامش و کرامت شهدای فلسطینی هستند، بلکه زندگی روزمره فلسطینیان را به گروگان خود گرفته و از آتشبس و بازگشایی گذرگاه به عنوان اهرم فشار سیاسی علیه مردم غزه بهرهبرداری میکنند.