نام سلاح سری ایالات متحده که در ربودن مادورو مورد استفاده قرار گرفت فاش شد.

به گزارش همشهری‌آنلاین، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در مصاحبه با «نیویورک پست» گفت، نام سلاح سری ایالات متحده که در عملیات ونزوئلا مورد استفاده قرار گرفته، «دیس‌کامبوبولیتور» (Discombobulator ) است.

پیشتر، ترامپ گفته بود، نیروهای نظامی آمریکا در ونزوئلا از یک سلاح استفاده کرده‌اند که توانایی پرتاب موشک به سمت بالگردها و هواپیماهای آمریکایی را از کار انداخته است.

همچنین وزیر دفاع ونزوئلا تأیید کرده بود که ارتش ایالات متحده آمریکا در جریان انجام عملیات برای دستگیری رئیس‌جمهور ونزوئلا از سلاح‌هایی استفاده کرده که هرگز در میدان نبرد استفاده نشده بودند.

لوپز یادآوری کرد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دو روز پیش در جریان نشست سالانه مجمع جهانی اقتصاد در داووس به صراحت گفته که آمریکا در اجرای آن عملیات از سلاح‌های جدید و هرگز آزمایش نشده استفاده کرده است.

وی خاطرنشان کرد: «ترامپ به صراحت گفت که آنها از سلاح‌هایی استفاده کردند که هرگز در میدان نبرد مورد استفاده قرار نگرفته بود؛ سلاح‌هایی که هیچ‌کس دیگری آنها را ندارد.»

وزیر دفاع ونزوئلا گفت سلاح‌هایی که ایالات متحده آمریکا از آنها علیه مردم ونزوئلا استفاده کرده این کشور را به «یک آزمایشگاه برای سلاح‌های آمریکا» تبدیل کرده است.

منبع: تسنیم