تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۰

پس از ۲ روز جست‌وجوی امدادگران هلال‌احمر و تیم‌های مردمی و کوهنوردان همدان برای یافتن ۳ کوهنوردی که در ارتفاعات دشت میشان ناپدید شده بودند، پیکر بی‌جان یکی از آنها پیدا شد.

همشهری آنلاین _ فتانه احدی: بعدازظهر جمعه جمعه گذشته به هلال‌احمر همدان خبر رسید که ۳کوهنورد که راهی ارتفاعات دشت میشان شده بودند، ناپدید شده‌اند.

تیم‌های امدادی راهی ارتفاعات شدند و عملیات جست‌وجو شروع شد اما تلاش‌ها برای پیدا کردن کوهنوردان نتیجه‌ای نداشت.

بررسی‌ها نشان می‌داد که کوهنوردان گرفتار بهمن شده‌اند و در این مدت جست‌وجوی تیم‌های امدادی در میان برف و سرما ادامه داشت.

روز گذشته ۳۰ نفر در قالب ۱۰ تیم عملیات جست‌وجو را از سر گرفتند تا اینکه ساعت ۱۵ پیکر یکی از افرادی که در بهمن گرفتار شده بود، پیدا شد اما هنوز از ۲ کوهنورد دیگر اثری کشف نشده است.

یکی از افرادی که همراه کوهنوردان گم شده بود به همشهری می‌گوید: روز جمعه با یکی از دوستانم برای صعود به ارتفاعات دشت میشان به راه افتادیم. با وجود سردی هوا و برف شدیدی که در کوهستان باریده بود اما شرایط جوی طوری نبود که جلوی صعود ما را بگیرد. به همین دلیل توانستیم تا پناهگاه «کلاغ‌لانه» در ارتفاع ۳ هزار ۴۰۰ متر برویم. حدود ساعت ۲ بود که تصمیم گرفتیم برگردیم.

این شاهد عینی می‌افزاید: در بین راه ۲ نفر از کوهنوردان دیگر را دیدیم و با هم همراه شدیم. هوا هم سردتر ‌می‌شد و بارش برف آغاز شد. به همین دلیل باید خودمان را زودتر به پایین کوه می‌رساندیم. در حال گذشتن از یک دماغه برفی بودیم که ۳ نفر همراهم ناگهان سرعتشان را زیاد کردند و از من فاصله گرفتند. با فاصله ۲۰ متری از آنها به سوی پایین حرکت می‌کردم که ناگهان صدایی آمد و بهمن ریزش کرد و آن سه نفر زیر خروارها برف ناپدید شدند.

من برای لحظاتی شوکه بودم و وقتی بهمن متوقف شد هر چه صدایشان زدم جوابی نشنیدم. با همه توانی که داشتم خودم را به پایین رساندم و ماجرا را امدادگران خبر دادم. جست‌وجو برای یافتن کوهنوردان ناپدید شده ادامه دارد.

منبع: همشهری آنلاین