به گزارش همشهری آنلاین، داود قربانیان، مدیرعامل شرکت شهروند دراین باره افزود : همزمان با آغاز اجری طرح جدید کالابرگ، ۵۵ شعبه فروشگاهی شهروند در استانهای تهران و البرز با تامین و عرضه سبد کاملی از یازده قلم کالای قابل عرضه در این طرح شامل گوشت، مرغ، تخممرغ، شیر و ماست کمچرب و پنیر، برنج، قند، شکر، روغن، حبوبات و ماکارونی از انواع برندها آماده خدماترسانی به شهروندان است.
وی درباره نحوه استعلام دهک، موجودی و خرید با اعتبار کالابرگ هم گفت: استعلام موجودی از سه طریق اپلیکیشن شمیم و سامانه hemayat.sfara.ir، نرم افزار بله (بازوی اطلاع رسانی کالابرگ) و برای مشتریانی که به اینترنت یا گوشی هوشمند دسترسی ندارند از طریق کد دستوری *۵۰۰*۱۴۶۳# انجام میشود. علاوه بر این کارکنان فروشگاهای شهروند نیز راهنمای مشتریان خواهند بود.
وی ادامه داد: در حال حاضر اعتبار دیماه به مبلغ یک میلیون تومان به ازای هر فرد خانوار، برای خرید اقلام طرح کالابرگ از حساب سرپرست خانوار قابل برداشت است و درصورت عدم استفاده، موجودی به ماه بعدی منتقل شده و مشتریان فرصت دارند تا پایان فروردین ماه ۱۴۰۵ از این اعتبار استفاده کنند.
مرجع تشخیص مشمول بودن در طرح خرید کالابرگ با شبکه ملی اعتبار است و جاماندگان دریافت کالابرگ تا ۲۲ بهمن ماه فرصت دارند تا از طریق سامانه شمیم ثبت نام کنند.