بررسی بازار طلا نشان می دهد که با توجه به اهمیت ضریب امنیتی این بازار، مغازه ها نیمه تعطیل هستند و خرید و فروش خاصی هم انجام نمی شود از این رو قیمت جدیدی در این بازار ثبت نشده است.

به گزارش همشهری آنلاین، مشاهدات حضوری از طلافروشان تهران بیانگر آن است که اغلب مغازه‌ها به صورت نیمه باز بوده و مغازه‌های داخل پاساژها نیز تقریباً فعال هستند اما عمده طلافروشان که در جنب خیابان‌ها قرار دارند، تعطیل کرده‌اند. بر همین اساس نیز خرید و فروش در بازار طلافروشان محدود بوده و بازار جنب و جوشی ندارد.

طبق گفته فعالان بازار طلای تهران، این مسئله تحت تأثیر اتفاقات روزهای گذشته بوده و با تثبیت اوضاع، وضعیت بازار طلای تهران به روال عادی باز می‌گردد.

بر همین اساس با توجه به اینکه خرید و فروش خاصی در بازار طلا رخ نمی‌دهد، قیمت جدیدی نیز در این بازار اعلام نشده است.

منبع: مهر