سخنگوی شهرداری تهران از تخریب کامل ۵۰ دستگاه اتوبوس شهری تهران در اقدامات تروریستی اغتشاشگران خبر داد.

همشهری آنلاین: «عبدالمطهر محمدخانی» در برنامه "صبحانه ایرانی" گفت: ۵۰ دستگاه از اتوبوس در ۳ شبی که اغتشاشگران امنیت شهر را به‌هم ریختند، تقریباً از بین رفته است. پنجشنبه شب وضعیت بحرانی شدیدی داشتیم و جمعه حجم اغتشاشات کاهش پیدا کرد و شنبه شب هم نسبت جدی به روزهای قبل داشت.

او با اشاره به اینکه یکی از محل های محاسبه ما برای حجم درگیری ها، میزان تماس های مردم با آتش نشانی است. گفت: شهروندان تماس می گیرند و گزارش حریق یا حادثه می دهند. پنج شنبه شب ۲۳۹ تماس به ایستگاه های آتش نشانی داشتیم که برای اطفای حریق درخت، ماشین یا خانه درخواست کمک کردند. این تماس ها در جمعه شب به ۴۵ مورد و در شنبه شب به ۱۹ مورد کاهش پیدا کرد.

محمدخانی ادامه داد: آمار به دست آمده ملاکی برای ماست که نشان می دهد میزان آشوب و اقدامات تروریستی در شهر کاهش پیدا کرده است. البته در رخداد این مهم نقش حوزه های امنیتی و نظامی چشمگیر است.

منبع: همشهری آنلاین