تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۵

صداوسیما مدام دارد تصاویری تلخ پخش می‌کند از آسیب‌هایی که آشوبگران به شهر و شهروندان وارد کرده‌اند.

از سوی دیگر، تصاویری تلخ‌تر از ترورها و کشتارهای اتفاق‌افتاده نیز در حال پخش است که آدمی می‌ماند که مگر این موارد، می‌تواند کار آدم‌های عادی باشد؟ آدم عادی، اعتراضش را می‌کند و می‌رود، اما کسی که دنبال آشوب و سوءاستفاده است، در خیابان‌ها می‌ماند و دست به چنین کارهایی می‌زند. با پخش تصاویر جدید، مردم که به ماهیت آشوبگران پی‌برده‌اند و دوست دارند که همه مطالبات‌شان در آرامش پیگیری شده و به نتیجه برسد، راه خودشان را جداکرده‌اند. به همین دلیل هم هست که چند روزی است، تجمعاتی در شهرهای مختلف ایران صورت می‌گیرد تا به‌نوعی، مردم صف خودشان را از آشوبگران جدا کنند. همچنین مردم در نقاطی از کشور، برای مشایعت پیکر مطهر شهدای امنیت روزهای اخیر نیز گرد هم آمدند تا قدردانی خود را از این شهدا نشان بدهند. با هم، بخشی از این تجمعات و تشییع‌های صورت‌گرفته را مرور می‌کنیم.

تجمع پرشور مدافعان حرم در قم، با پرچم‌های ایران و تصاویر رهبر و شهید سلیمانی، نشان‌دهنده حمایت مردمی از جمهوری اسلامی است.

مدافعان حرم در حمایت از جمهوری اسلامی با احتزاز پرچم ۳رنگ ایران، از گلزار شهدا به سمت حرم حضرت موسی مبرقع(ع) قم راهپیمایی کردند.

تشییع پیکر ۲شهید مدافع امنیت در همدان. پیکرها با گل و پرچم‌های ایران پوشانده شده و با حضور گسترده مردم و مسئولان برگزار شد.

مراسم پرشور تشییع پیکر ۲شهید مدافع امنیت در همدان. در میان جمعیت، زنان با پوشش حجاب و پرچم ایران دیده می‌شدند که نشان‌دهنده همبستگی و عزاداری آنهاست.

تشییع پیکر ۳شهید مدافع امنیت به سمت حرم شاهچراغ شیراز با حضور گسترده مردم برگزار شد.

پرچم‌های ایران و حضور گسترده مردم در تشییع پیکر ۳شهید مدافع امنیت به سمت حرم شاهچراغ شیراز نشان‌دهنده احترام به این قهرمانان است.

مردم کرمان نیز همراه با مردم سراسر کشور، در راهپیمایی گسترده، اغتشاشات اخیر را محکوم کردند.

مردی در راهپیمایی کرمان با پرچم ایران و تصویر رهبر معظم انقلاب، در محکومیت اغتشاشات اخیر شرکت کرده است.