تازه ترین شماره روزنامه همشهری امروز دوشنبه 15 دی ۱۴۰۴ با مطالب و گزارش هایی درباره مهمترین مسائل روز ایران و جهان منتشر شد.

به گزارش همشهری‌آنلاین، مطالب این شماره و آرشیو روزنامه همشهری را همیشه می توانید در این آدرس ببینید و بخوانید: https://newspaper.hamshahrionline.ir/ سایت روزنامه همشهری

- «فرش قرمز برای محمد جولانی در کاخ سفید و ربایش شبانه نیکلاس مادورو با دستبند»؛ این دو تصویر که در کمتر از چندماه در آمریکا شاهدش بودیم، دوگانگی آشکار سیاست خارجی آمریکا را برجسته می‌کند؛ کشوری که معیارهایش برای برچسب‌زدن و ارتباط با کشورهای دیگر نه دمکراسی و حقوق بشر، بلکه منافع ژئوپلیتیک و مصلحت‌های مقطعی است؛ جایی که به نام آزادی با تروریست مذاکره می‌کند و به نام دمکراسی، منتخب مردم را تحریم و منزوی می‌سازد...این مطلب را در صفحه دیپلماتیک می خوانید.

- دولت با حذف ارز ترجیحی و تغییر نرخ ارز واردات کالاهای اساسی از 28هزار و 500تومان به نرخ تالار دوم مرکز مبادله نرخ روز یکشنبه (حدود 131و 600هزار تومان) می‌خواهد مابه‎التفاوت نرخ ارز را در قالب اعتبار کالابرگ به مردم پرداخت کند تا آنها با استفاده از این اعتبار نسبت به خرید 11قلم کالای اساسی به قیمت بازار اقدام کنند. ..این مطلب را در صفحه اقتصاد می خوانید.

- امروز غروب که از راه برسد مهمانی تمام می‌شود؛ مهمانی معتکفانی که 3روز دل ازدنیا کندند و با خدایشان خلوت کردند. فرقی نمی‌کند؛ چه معتکفان جوان و نوجوان، چه میانسال و سالمند هر کسی به سبک و شیوه خودش این 3روز را ریاضت کشید. جوان‌ها شور و حال خاصی به مساجد داده بودند. بزرگ‌ترها هم در کنارشان انتقال تجربه می‌کردند؛ یک نسل برای توسل هنوز به همان کتابخانه چوبی مسجد دلش خوش بود و دعا، نسلی دیگر با هندزفری داخل گوش مناجات این روزها را از طریق تلفن‌همراهش دنبال می‌کرد. خلاصه اینکه نسل‌ها فرق می‌کرد، اما همه دنبال یک خدا بودند....این مطلب را در صفحه جامعه می خوانید.

- مجسمه «شکست والرین» با هدف بازنمایی یکی از مقاطع مهم تاریخ اقتدار ایران در بزرگراه شهید لشگری نصب شد. این اثر شهری در مسیر غرب به شرق بزرگراه شهید لشگری، پیش از دوربرگردان فرودگاه مهرآباد جانمایی شده و با بهره‌گیری از زبان هنر شهری، روایت‌گر شکست امپراتور روم و پیروزی تاریخی ایران است.....این مطلب را در صفحه شهرنگار می خوانید.

- محسن چاوشی بار دیگر در مدح حضرت امیرالمؤمنین(ع) قطعه‌ای منتشر کرد. همزمان با سالروز ولادت امام علی(ع) ترانه «یا مولا» با صدای چاوشی پخش شد و سنت عرض ارادت محسن چاوشی به امام اول شیعیان به عدد هفت رسید. درباره این ترانه و این سنت خواننده محبوب کشورمان با رضا مهدوی، دبیر سابق جشنواره موسیقی فجر و کارشناس موسیقی صحبت کرده‌ایم....این مطلب را در صفحه بیست و چهار می خوانید.

- برخورد با عوامل نا آرامی‌های اخیر که از روزهای گذشته آغاز شده بود وارد مرحله تازه‌ای شد و به‌گفته فرمانده‌کل انتظامی، قرار است لیدرهای ناآرامی‌ها به‌صورت هدفمند دستگیر شوند. به گزارش همشهری، سردار احمدرضا رادان، فرمانده‌کل انتظامی با اشاره به روند شکل‌گیری اعتراضات اخیر گفت: در ابتدا موضوع مطرح‌شده یک‌اعتراض اقتصادی از سوی بازاریان بود که نسبت به نوسانات اقتصادی مطالبات و اعتراضات بحقی داشتند، اما متأسفانه از روز بعد این اعتراض‌ها از مسیر اصلی خود خارج شد و به تجمعات و اعتراضات خیابانی تبدیل شد. در ادامه برخی افراد و جریان‌ها با سوءاستفاده از فضای ایجادشده تلاش کردند با تحریک مردم و هدایت اعتراضات ناامنی ایجاد کنند....این مطلب را در صفحه سرنخ می خوانید.

- جریان اغتشاش این‌بار زودتر از گذشته فرو ریخت؛ تقریبا از نیمه روز اول به بعد وارد فاز ضعف شد. دلیلش ساده است: مردم نیامدند. اما پرسش مهم‌تر این است که چرا مردم نیامدند و کجای محاسبات ضدانقلاب دچار خطا بود؟...یادداشت محسن مهدیان را در صفحه یک می خوانید.

- به‌کارگیری انواع ابزارهای رسانه‌ای برای انتشار اخبار دروغ در فضای ذهنی افکارعمومی به‌منظور «تهییج» و «تحریک» جامعه برای دامن‌زدن به بی‌ثباتی و ناامنی در سطح کشور، از برجسته‌ترین راهبردهای معاندان و ضدانقلاب بوده ‌است؛ سیاستی که طی دهه‌های گذشته بارها مورد استفاده قرار گرفته‌ است.....این مطلب را در صفحه سیاسی می خوانید.

با کلیک روی لینک های زیر گزیده مطالب شماره امروز را بخوانید :