به گزارش همشهریآنلاین، به گفته پلیس، نام واقعی این فرد «ایوانز ایشون» است و او با نام «ابو نوح» فعالیت میکرد.
اعترافات جالب فرد دستگیر شده در خرمآباد | ببینید
افشای دستور محرمانه کرملین؛ پوتین جانِ زلنسکی را خرید!
ما اعتراضات ایران را فرصتی برای اقدام میبینیم | این اعتراف صریح را ببینید
اعتراف زنده روی آنتن: رسما نمی گوییم اما بله، کارِ ما بود!
بمب افکن بی ۲ به پرواز درآمد + فیلم
او را متهم به اخلال در نظم عمومی، ادعای دروغین نبوت، سوءاستفاده مالی کرده اند .
گفته شده، ابو نوح با انتشار ادعاهایی بحثبرانگیز، وقوع یک فاجعه جهانی در تاریخ ۲۵ دسامبر را پیشبینی کرده بود. این ادعاها او باعث شد شماری از پیروانش، با فروش داراییهای خود، برای حضور در مکانهایی که او مشخص کرده بود، آماده شوند تا با کشتیهایی که وعده داده شده بود، از این حادثه جان سالم به در ببرند.
با این حال، او بعدا از تغییر زمان این رویداد خبر داد و مدعی شد «به او وحی شده» که پایان جهان به تعویق افتاده است تا افراد بیشتری فرصت نجات داشته باشند. او همچنین از برنامهریزی برای افزایش تعداد کشتیها سخن گفت.
گفته شده او مبالغ قابل توجهی از هواداران خود جمعآوری کرده و مدعی بوده است که کشتیهای در حال ساخت میتوانند جان هزاران نفر را نجات دهند.