تازه ترین شماره روزنامه همشهری امروز شنبه ۶ دی ۱۴۰۴ با مطالب و گزارش هایی درباره مهمترین مسائل روز ایران و جهان منتشر شد.

به گزارش همشهری‌آنلاین، مطالب این شماره و آرشیو روزنامه همشهری را همیشه می توانید در این آدرس ببینید و بخوانید: https://newspaper.hamshahrionline.ir/ سایت روزنامه همشهری

- اعتکاف امسال یک تفاوت اساسی با اعتکاف سال‌های گذشته دارد تفاوتی که جوان‌ها رقم زده‌اند آن‌هم با حضور بی‌نظیرشان در اعتکافی که پیش رو داریم. آماروارقام ثبت‌نام جوان‌های معتکف حکایت از آن دارد که جوان‌ها کاری کرده‌اند کارستان حتی پیش‌بینی می‌شود امسال تعداد جوانان معتکف از یک‌میلیون و 250‌هزار نفر سال گذشته هم فراتر رود این نکته را حجت‌الاسلام علیرضا تکیه‌ای، دبیر ستاد مرکزی اعتکاف کشور عنوان کرده و معتقد است با توجه به استقبال پرشور نسل جوان از این آیین مذهبی پیش‌بینی می‌شودتعداد معتکفان جوان امسال بسیار بیشتر از سال گذشته باشد....این مطلب را در صفحه جامعه می خوانید.

- بیانات رهبرمعظم‌انقلاب در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره بزرگداشت پنجاهمین سالگرد رحلت آیت‌الله سیدمحمدهادی میلانی روز پنجشنبه در محل برگزاری این همایش در حرم مطهر رضوی منتشر شد. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در این دیدار ضمن تبیین ابعاد شخصیتی، علمی و سیاسی-اجتماعی آیت‌الله میلانی، ابراز امیدواری کردند برگزاری این همایش زمینه‌ساز شناساندن ابعاد شخصیتی آن مرحوم به مردم باشد. در ابتدای این دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین مروی، تولیت آستان قدس رضوی گزارشی از اهداف همایش بزرگداشت آیت‌الله میلانی و کمیته‌های علمی آن و همچنین برگزاری پیش‌نشست‌ها در مشهد مقدس و کربلای معلی ارائه کرد....این مطلب را در صفحه سیاسی می خوانید.

- برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری صداوسیما، میزبان علیرضا نادعلی، سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران بود و او ضمن صحبت درباره «فرایند انتخابات شوراها» و پاسخ به پرسش‌ها در این‌باره از عملکرد مدیریت شهری ششم هم گفت که در صفحه شهرنگار می‌خوانید.

- عددها گاهی از هزار تحلیل رساترند. امسال، نزدیک به 2میلیون نفر برای اعتکاف ثبت‌نام‌ کرده‌اند؛ آن‌قدر که خبر «تکمیل ظرفیت» از همین حالا دهان‌به‌دهان می‌چرخد. این را بگذارید کنار خبر افزایش ظرفیت مساجد برای مراسم اعتکاف امسال. تصویر چشمگیرتر اما جای دیگری است: صف‌های طولانی نوجوانان و جوانانی که داوطلبانه، 3روز از زندگی روزمره‌شان فاصله می‌گیرند. این تصویر، پاسخی بی‌سروصدا اما قاطع به روایت‌هایی است که سال‌هاست می‌خواهند دین‌گریزی را به جامعه ایران الصاق کنند. اگر این جامعه دین‌زده است، این اشتیاق از کجا آمده؟ واقعا چه چیزی آدم‌ها را به «خداحافظی 3روزه با دنیا» می‌کشاند؟...یادداشت دانیال معمار را در صفحه یک می خوانید.

- اگر فکر می‌کنید عجیب‌ترین خبرهای دنیا تمام شده، «پیامبر دروغین کشور» آمده تا نظرتان را عوض کند. مردی به نام ایبو نوح که با ویدئوهای اینستاگرامی اعلام کرد خدا دوباره مأموریت نوح را به او سپرده و قرار است زمین درست از روز کریسمس به‌مدت 3سال زیر آب برود. اما وقتی توفان نیامد، اعلام کرد که زمانش عقب افتاد و مردم فعلا کریسمس را بروند جشن بگیرند....این مطلب را در صفحه دیپلماتیک می خوانید.

- در جهانی که بحران اقلیمی، ناپایداری بازار سوخت‌های فسیلی و فشار بر منابع آب و هوا به مسئله‌ای امنیتی تبدیل شده، کشورها به‌دنبال منابع انرژی‌ای هستند که پایدار، بومی و قابل اتکا باشند. در این میان، انرژی زمین‌گرمایی (گرمای ذخیره‌شده در اعماق زمین) یکی از کم‌سروصداترین اما قابل‌اعتمادترین گزینه‌هاست. پروژه‌ زمین‌گرمایی سبلان- مشگین‌شهر در استان اردبیل، نخستین تلاش جدی ایران برای ورود عملی به این عرصه است. در برنامه پارک‌وی تلویزیون اینترنتی همشهری در این رابطه با بهنام خائفی‌نژاد، مجری طرح نیروگاه‌های بخاری شرکت تولید نیروی برق حرارتی گفت‌وگو کردیم. که در صفحه دانستنی ها می خوانید.

- از اوایل سال آینده ناوگان حمل‌ونقل تهران میزبان مهمانان ویژه‌ای خواهد بود؛ اتوبوس‌های بزرگ سه‌کابین با ظرفیت بالای ۳۰۰نفر که قرار است تأثیر قابل توجهی در کاهش ترافیک و آلودگی هوای پایتخت داشته باشند. اما این اتوبوس‌های بزرگ که متروباس نام دارند، کجا هستند و چند دستگاه از آنها و چه زمانی به تهران می‌رسد؟ حسن رضایی، مدیر روابط‌عمومی معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران در برنامه پارک‌وی تلویزیون همشهری به این سؤالات پاسخ داده است که در صفحه شهرنگار می خوانید.

با کلیک روی لینک های زیر گزیده مطالب شماره امروز را بخوانید :