به گزارش همشهری آنلاین، «یدیعوت» و «واینت» با اعلام خبر شورشهای خیابانی در اورشلیم گزازش دادند: دهها تن از یهودیان ارتدوکس که از فعالان «جناح اورشلیم» هستند، قصد داشتند شامگاه پنجشنبه در مقابل خانه ژنرال یووال یامین رئیس پلیس اورشلیم تجمع کنند که موفق نشدند.
به نوشته این رسانهها، معترضان سپس در ورودی اشکلون تجمع کردند و جاده اصلی شهر و همچنین تقاطع جاده مواصلاتی به اشدود را برای ساعاتی مسدود کردند.
یهودیان افراطی حریدی در رویدادی دیگر، یک دستگاه اتوبوسی حامل سربازان گردان «نتسح یهودا» را مورد حمله قرار دادند.
ارتش اسرائیل در واکنش به این حادثه بیانیه داد و نوشت: «روز پنجشنبه، شهروندان اسرائیلی به اتوبوسی در اورشلیم که سربازان آموزشدیده و فرماندهانی از تیپ کفییر در آن حضور داشتند، حمله کرده و سنگ پرتاب کردند».
این بیانیه میافزاید: «پس از توقف اتوبوس که به دلیل تجمع شهروندان اطراف آن بود، فرماندهان از اتوبوس پیاده شده و تا رسیدن نیروهای پلیس اسرائیل از آن محافظت کردند و با پراکنده کردن معترضان و هموار کردن مسیر، اتوبوس بدون اینکه کسی آسیب ببیند به راه خود ادامه داد».
ارتش اسرائیل در عین حال در فراز پایانی بیانیه خود تأکید کرد: «هرگونه خشونت علیه سربازان خود را بهشدت محکوم میکنیم».