استرس
-
تاثیر عجیب استرس بر بیماریهای پوستی
استرس اگرچه سلامت قلب و عملکرد مغز شما را نشانهگیری میکند، میتواند سایر ارگانهای بدن را نیز دچار مشکل یا اختلال کند؛ چنانچه حتی میتواند تاثیرات مخربی هم روی پوست داشته باشد.
-
چطور میتوانیم حافظهمان را تقویت کنیم
درمان فراموشیهای کوتاه مدت و دلایل از دست دادن حافظه | وقتی خیلی چیزها را فراموش میکنیم یعنی به بیماری خاصی مبتلا شدهایم؟
گاهی مشغلههای زیاد فکری باعث میشود بسیاری از موضوعات را فراموش کنیم و نگران شویم نکند دچار نوعی فراموشی شده باشیم که به تدریج دامنه آن فراگیرتر هم خواهدشد و این سؤال برایمان پیش میآید که آیا این گونه فراموشیها نوعی بیماری به حساب میآیند.
-
استرستان تقصیر این چاشنی پرطرفدار است!
تحت کنترل نگه داشتن استرس کلید سلامتی و تندرستی شما است. اگر پیشتر چندین راه عالی را برای کاهش استرس میدانستید از جمله ورزش، مدیتیشن و خواب خوب شبانه اکنون متخصصان میگویند یک راه خاص وجود دارد که ممکن است بتوانید با ایجاد یک تغییر جزئی در زندگی روزانهتان آرامش خود را حفظ کنید: رژیم غذایی.
-
کنترل اضطراب در سنین نوجوانی | مراقب باشید این احساس به اختلال تبدیل نشود
احترام به نوجوان و ایجاد فضایی مبتنی بر مهر در خانواده، بسیاری از زمینههای اضطرابی را از بین میبرد.
-
جذابترین کاری که فشار خون را کاهش میدهد و استرس را ضربه فنی میکند
مدیتیشن در سالهای اخیر بسیار مرسوم شده است، اکنون یک مطالعه جدید نشان میدهد که میتواند به حفظ سلامت قلب و دوری از استرس کمک کند.
-
بررسی دلایل ترس از حیوانات
چه کسانی ازنزدیک شدن به حیوانات میترسند؛ آیا درمانی برای ترس از حیوانات وجود دارد؟ | بهترین راه درمان فوبیا؛ مواجهه و شناخت ریشههای بروز آن است
یکی از شایعترین انواع فوبیا، زوفوبیا یا ترس از حیوانات است که از جمله اختلالات اضطرابی به حساب میآید. در این نوع فوبیا وقتی فرد حیوان خاصی را تصور کند، ببیند، با عکس آن مواجه شود یا حتی چیزهایی درباره آن بشنود دچار اضطراب و استرس زیادی میشود که گاهی بسیار غیر قابل تحمل خواهد بود.
-
علت استرس بی دلیل ؛ علائم اختلالات اضطرابی را بشناسید | اگر پاسختان به این سوالات مثبت است به روانشناس مراجعه کنید
اضطراب پاسخ طبیعی بدن شما به استرس است و در بروز اضطراب زیاد، ترکیبی از عوامل نقش دارند که شامل عوامل ژنتیکی، محیطی و شیمیایی مغز است. اگر مدام دلشوره دارید این مطلب را بخوانید.
-
بررسی دلایل بروز تپش قلب
وقتی قلبمان تند میزند؛ راهکارهایی برای قلبهای پر تپش | مهمترین درمان؛ پرهیز از موقعیتهایی که ناراحتی، استرس و هیجان را بالا میبرد
اغلب ما با تجربه ضربان تند قلب آشنا هستیم؛ هنگامی که منتظر خبر مهمی هستیم یا به نوعی دچار هیجانهای مثبت ومنفی میشویم. تپش قلب به صورتهای گوناگون مانند تپیدن کوبیدن، لرزیدن، و … احساس میشود. در واقع احساس آگاهی از ضربان قلب، تپش قلب گفته میشود.
-
با ترس کودکان چطور مواجه شویم؟ | جلوی تشویش را بگیرید
بهترین راه مقابله با ترس در کودکان، آگاهکردن آنهاست. ترسهای کودکی درصورتی غیرطبیعی قلمداد میشوند که دائمی باشند و در کودک باقی بمانند. همین باقیماندن ترس در کودک اگر درمان نشود به مرور تبدیل به بیماری ترس بیمورد و بیاساس (تشویش) میشود.
-
ببینید | جیغهای بنفش زن کارمند از حضور بزمجه در محل کارش!
حضور یکباره یک بزمجه بیابانی به داخل یک شرکت، باعث رعب و وحشت یکی از زنان کارمند شد.
-
وظیفه ما در مقابل حال بد خودمان و دیگران چیست؟
عیبی ندارد اگر امروز حالت خوب نیست | پذیرش حال بد، مهمتر از اصرار برای مقابله و تغییر آن است
برای همه ما این سؤال پیش آمده وقتی کسی سر حال نیست یا ناراحت و غمگین است چه کار باید بکنیم؟ آیا باید به زور او را وادار کنیم از این حال خارج شود و کاری کنیم تا خوشحال شود؟ خود شما در چنین مواقعی چه انتظاری از دیگران دارید؟
-
اگر در شب دچار پرخوری میشوید بخوانید
خوردن غذا در طول روز ممکن است فوایدی برای سلامت روان داشته باشد، ولی در شب غذا خوردن علاوه بر افزایش وزن عامل اختلالات روانی از جمله افسردگی و اضطراب است.
-
چگونه با تاب آوری روزهای سخت را پشت سر بگذاریم؟
افراد تابآور از مهارتها و نقاطقوت خود برای مقابله با مشکلات و چالشها استفاده میکنند.
-
کتایون خوشابی، فلوشیپ روان پزشکی کودک و نوجوان ازمواجهه کودکان با خشم و ترس میگوید
همراهی کودکان در رویارویی با حوادث تلخ | مهارت همدلی در روزهای سخت
اتفاقات غیر قابل پیش بینی گریز ناپذیرند و اغلب، زندگی بارها و بارها ما را در معرض آنها قرار خواهد داد. اما تجربه چنین اتفاقاتی برای کودکان معمولاً باعث ایجاد ترسها و مشکلاتی در آنها میشود که ممکن است حتی بزرگسالی آنها را هم تحت الشعاع قرار دهد.
-
دکتر بابک حیدری اقدم، متخصص قلب و عروق به مناسبت روزجهانی قلب از چگونگی مراقبت از قلب میگوید
چگونه سلامت قلب خود را به خطر نیندازیم اتحاد قلبها برای سلامتی قلبها
قلب عضو عضلانی توخالی و مخروطیشکلی است که خون را با قدرت و سرعت به درون بدن پمپ میکند و در واقع آن را از طریق رگهای خونی در دستگاه گردش خون به گردش درمیآورد. خون، اکسیژن و مواد مغذی لازم را برایِ بدن مهیا میسازد و همچنین به از بین رفتن موادِ زائد ناشی از سوختوساز بدن هم کمک میکند.
-
مهارتهایی برای زندگی در عصر رسانه و جنگ؛
۸ راهکار مفید برای کنترل استرس در کودکان | چگونه از فرزندمان در برابر اخبار بد محافظت کنیم؟
مدتهاست که اخبار درگیری، جنگ، بیماری و گرانی سرخط رسانههاست و احساساتی مانند غم، ترس، خشم و اضطراب را در افراد شدت داده است. در این میان، کودکان بیش از آنچه به نظر میرسد تحت فشار هستند. با به کارگیری این راهکارها به آرامش فرزندانتان کمک کنید.
-
امیر خلعتبری، روانشناس، شرایط ما را برای رسیدن به خواستههایمان بررسی میکند؟
خواستن توانستن نیست! چرا نمیتوانیم به آنچه میخواهیم برسیم؟
همه ما خواستهها و اهدافی داریم. اما در بسیاری موارد، خودمان را برای رسیدن به آنها ناتوان احساس میکنیم. این در حالی است که بسیاری افراد معتقدند اگر واقعاً چیزی را بخواهیم توانایی به دست آوردن آن را هم خواهیم داشت. اما آیا این موضوع میتواند واقعیت داشته باشد؟