مواد غذایی
-
طرز تهیه ترشی انبه خوشمزه و تند به سبک جنوبی
اگر دنبال یک ترشی خاص، خوشعطر و متفاوت میگردید که میز غذا را خاصتر و اشتهابرانگیزتر کند، حتما با آموزش ترشی انبه جنوبی همراه ما باشید.
-
طرز تهیه سوپ تره فرنگی ؛ متفاوت ، ساده و خوشمزه
اگر از سوپهای تکراری خسته شدهاید، سوپ تره فرنگی را امتحان کنید. اگر به ترهفرنگی دسترسی دارید حتما آن را تهیه کنید.
-
طرز تهیه بورک مرغ و قارچ به روش ترکیه ای
بورک مرغ و قارچ، محبوب ترین غذای مردم ترکیه است که با خمیر یوفکا تهیه می شود و حاوی فیله مرغ، قارچ و سبزیجات است که در ادامه طرز تهیه آن را می گوییم.
-
طرز تهیه گردو پلو ؛ غذای مجلسی شهر کرد
اگه دنبال یک غذای ایرانی خاص و متفاوت هستید که هم طعم فوقالعادهای داشته باشد و هم سفره شما را رنگینتر کند، گردو پلو را حتماً امتحان کنید.
-
خواص درمانی زعفران و روشهای استفاده از آن
زعفران، این طلای سرخ پرارزش، نه تنها یکی از گرانترین و خاصترین ادویههای جهان است، بلکه قرنهاست در طب سنتی و مدرن به عنوان یک گیاه دارویی موثر مورد استفاده قرار میگیرد.
-
دانه چیا برای چی خوبه ؟ ؛ خواص شگفتانگیز دانه چیا : از کاهش وزن تا تنظیم قند خون + طریقه مصرف دانه چیا
دانه چیا به عنوان یک ابرغذای طبیعی جایگاه ویژهای در سبد غذایی بسیاری از افراد پیدا کرده است؛ این مطلب به بررسی خواص دانه چیا برای کاهش وزن، سلامت قلب، پوست و مو میپردازد. همچنین نحوه مصرف و موارد احتیاط آن را توضیح میدهد.
-
طرز تهیه برگر گیاهی خوشمزه
برگر گیاهی، انتخابی خوشمزه و سالم برای افرادی است که به دنبال کاهش مصرف گوشت یا تجربه غذایی متفاوت و دوستدار محیط زیست هستند. برگر گیاهی با استفاده از مواد طبیعی مانند حبوبات، غلات، سبزیجات و ادویهها تهیه میشود و علاوه بر طعم لذیذ، سرشار از پروتئین، فیبر و ویتامین است.
-
تفاوت بین ویتامین D طبیعی و مکمل چیست؟
ویتامین D یکی از مهمترین ویتامینهای مورد نیاز بدن انسان است که نقش اساسی در حفظ سلامت استخوانها، تقویت سیستم ایمنی، بهبود عملکرد عضلانی و حتی سلامت روان دارد. این ویتامین که بهعنوان «ویتامین آفتاب» شناخته میشود، از طریق تابش نور خورشید بر پوست بدن تولید میشود.
-
۱۰ ماده غذایی که سوختوساز بدن را بالا میبرند
آیا میدانستید که سرعت سوختوساز بدن میتواند تاثیر مستقیمی بر کاهش وزن، افزایش انرژی و حتی سلامت عمومی شما داشته باشد؟ متابولیسم یا همان سوختوساز بدن، فرآیندی است که طی آن بدن کالریها و مواد مغذی را به انرژی تبدیل میکند.
-
۱۰ فایده کمتر شناخته شده عسل برای سلامتی
شاید باورش سخت باشد اما زنبورها هم دارای روز جهانی هستند. در واقع روز ۳۰ اردیبهشت، روز جهانی بزرگداشت زنبور عسل است. زنبوری که تنها فراورده طبیعیاش عسل شیرین و گوارایی است که اغلب به صبحهای ما طعم و شیرینی و زندگی میبخشد. اما چه اتفاقی افتاد که یک روز برای بزرگداشت زنبور عسل در نظر گرفته شد؟
-
جدیدترین روش پخت باقالی ؛ با این نکات کلیدی مزه باقالی فوق العاده میشود
باقالی از خوراکیهای محبوب بهاری است که با سسی ویژه طعمی متفاوت پیدا میکند؛ در این مطلب، روشی جدید برای پخت باقالی با رب انار و سماق را آموزش دادهایم، همراه با نکاتی درباره خواص آن و انتخاب مواد اولیه مرغوب.
-
طرز تهیه کته سماقی با کباب تابه ای مخصوص؛ یک ترکیب عالی و بی نظیر
کته سماق با کباب تابه ای یک ترکیب بسیار خوشمزه و خاص است که اگر یکبار آن را امتحان کنید، حتما عاشقش میشوید، پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
-
طرز تهیه چیزکیک شکلاتی یخچالی بدون فر
اگر دسرها را به قطعاتی از بهشت تشبیه کنیم، چیزکیک شکلاتی یکی از آن قطعات بینظیر است که بهراحتی دل هر کسی را میبرد. ترکیب شکلات تلخ یا شیری با بافت نرم و خامهای چیزکیک، جادویی خلق میکند که نمیتوان از آن گذشت. در این مقاله قصد داریم شما را با یک مدل یخچالی و متفاوت چیزکیک شکلاتی آشنا کنیم.
-
طرز تهیه خشکاویج با باقالی تازه ؛ یک غذای مقوی گیلانی
باقالی خشکاویج یکی از غذاهای محلی گیلانی هاست که بیشتر در فصل بهار و با رویش باقالی های تازه درست می کنند.
-
میوه در مقابل آب میوه: کدامیک بهتر است؟
نوشیدن یک آب میوه ۱۰۰ درصد طبیعی ممکن است یک گزینه سالم به نظر برسد، اما با خوردن میوههای کامل و تازه فاصله زیادی دارد. یک مقایسه ساده میتواند به ما در این زمینه کمک کند.
-
سرقت یک دست کلهپاچه از مغازه طباخی | واکنش فروشنده و مردم را ببینید
یک جوان با حضور در یک مغازه شلوغ طباخی یک دست کلهپاچه را ربود و با سرعت پا به فرار گذاشت.
-
این میوه داروی درمان کبد چرب و دیابت است
توت فرنگی یکی از اصلیترین میوههای بهاره است که هم خوشمزه و هم برای سلامت مفید است. توت فرنگی با درمان منشا بسیاری از بیماریها از جمله کبد چرب و دیابت مرتبط است.
-
بهترین ماده غذایی برای یبوست را بشناسید
داشتن رژیم غذایی سرشار از فیبر، روغن زیتون و میوه ها میتواند از یبوست پیشگیری کند.
-
هشدار؛ غذاهای فوقفرآوریشده خطر مرگ زودهنگام را افزایش میدهد
تحقیق جدیدی که روی دادههای بیش از ٢۴٠ هزار نفر انجام شده است، نشان میدهد مصرف زیاد غذاهای فوقفرآوریشده خطر مرگ زودهنگام را افزایش میدهد.
-
چطور یخچال را بچینیم که مواد غذایی دیرتر خراب شوند؟
یکی از مشکلات در آشپزخانه، خراب شدن زودهنگام مواد غذایی در یخچال است. شاید برای شما پیش آمده باشد که میوهها، سبزیجات و لبنیات زودتر از زمان مورد انتظار خراب میشوند. این اتفاق نه تنها هدررفت مواد غذایی و هزینهها را به دنبال دارد، بلکه نشاندهنده چیدمان نامناسب مواد غذایی در یخچال است.
-
زندگی مسلمانان در سرزمین آفتاب تابان
شاورما در ژاپن
بر اساس مطالعاتی که اخیرا نتایج آن منتشر شده، دین اسلام سریع ترین دین در حال رشد در ژاپن است.
-
۸ عادت اشتباه که سلامت کلیهها را تهدید میکند
کلیهها نقش حیاتی در بدن انسان ایفا میکنند. این دو عضو لوبیاییشکل، مسئول تصفیه خون، تنظیم تعادل الکترولیتها، دفع مواد زائد، کنترل فشار خون و تولید برخی هورمونهای حیاتی هستند.
-
طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی با سس و سیب زمینی سرخ کرده مخصوص
مرغ سوخاری، یکی از محبوبترین غذاهای سریع و پرطرفدار در سراسر جهان است. با وجود اینکه مرغ سوخاری در بسیاری از رستورانها و فست فودها سرو میشود، اما تهیه آن در خانه نیز بسیار ساده و لذتبخش است. با کمی حوصله و رعایت چند نکته ساده، میتوانید مرغ سوخاری خانگی با طعمی بینظیر و تردی دلپذیر تهیه کنید.
-
طرز تهیه کتلت بادمجان بدون سیب زمینی
کتلت یکی از پرطرفدارترین و لذیذترین غذاهای فست فود یا فینگرفود در ایران است که معمولا آن را با طعم سیب زمینی چشیده ایم اما امروز قصد داریم طرز تهیه کتلت با طعم بادمجان را به شما آموزش دهیم.
-
طرز تهیه کیک هویج کافی شاپی، پوک، نرم و خوشمزه
کیک هویج یکی از انواع کیک های بسیار خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. یکی از متداول ترین دستورهای پخت کیک هویج تهیه این کیک خوشمزه به همراه مغز گردو و دارچین است که طعم بسیار خوشایندی به این کیک می دهد.
-
نکات طلایی برای نگهداری صحیح مواد غذایی در یخچال
برای حفظ کیفیت و ارزش غذایی مواد خوراکی، فقط خریدن اقلام سالم کافی نیست. نحوه نگهداری مواد غذایی در یخچال نقشی حیاتی در ماندگاری، بهداشت و حتی طعم آنها ایفا میکند. چیدمان نادرست یا بیتوجهی به اصول ساده میتواند منجر به فساد زودهنگام مواد غذایی شود و هزینههای بیشتری را به شما تحمیل کند.
-
کدام روغن برای چه غذایی است؟
یکی از مهمترین عناصر در پختوپز روزانه، روغنها هستند؛ اما اغلب بدون آگاهی از نوع روغن، کاربرد و دمای مناسب استفاده، از آنها استفاده میکنیم. این در حالی است که نوع روغنی که برای سرخکردن، تفت دادن، سالاد یا پخت غذا انتخاب میکنیم، تأثیر مستقیمی بر سلامت بدن، طعم غذا و حتی طول عمر مواد غذایی دارد.
-
۱۰ اشتباه رایج در پخت قرمهسبزی
قرمهسبزی یکی از اصیلترین، محبوبترین و پرچالشترین غذاهای ایرانی است. غذایی که وقتی خوب و اصولی پخته شود، طعمی فراموشنشدنی دارد، اما در صورت پخت اشتباه میتواند به یک خورشت معمولی یا حتی ناخوشایند تبدیل شود.
-
طرز تهیه خوراک سوسیس، قارچ و سیب زمینی سرخ کرده
امروز قصد داریم طرز تهیه یک فست فود فوری و خوشمزه را به شما آموزش دهیم که می توانید آن را با نان ساندویچ میل کنید.
-
این روبات رومیزی برایتان غذا میپزد! + عکس
فناوری پخت و پز این روزها وارد مرحلهای جدید و پیشرفته شده و کمکم آشپزهای روباتیک در همه جای دنیا نقشی پررنگ را در اختیار گرفتهاند.