آشپزی توصیهها و آداب
-
ترفندهای کاربردی آشپزی که احتمالا تا به حال نمیدانستید
معمولا آشپزی برعهده کدبانوها و خانمهای خانه است که با سلیقه غذاهای خوشمزهای را برای خانواده تهیه میکنند. تقریبا همه خانمها میدانند هر غذایی را چطور درست کنند یا مواد غذایی را چگونه طبخ کنند تا درنهایت یک غذای خوشمزه و سالم بپزند، اما ترفندهایی هم در مورد آشپزی هست که شاید ندانید.
-
طرز تهیه سالاد کاهو با سس آنتروکوت به سبک رستورانهای بینالمللی
سالاد کاهو با سس آنتروکوت یکی از سالادهای محبوب است که بسیاری از رستورانهای بینالمللی آن را سرو میکنند. با اینکه آماده کردن این سالاد به نظر ساده میآید ولی مواد لازم برای سس مخصوص آن را هرکسی نمیداند.
-
یک سس فوقالعاده با آناناس و پرتقال برای خوراک مرغ
خیلی از ماها برای پختن و طعمدار کردن مرغ و جوجه کباب، دست به دامان زعفران، زردچوبه و پیاز میشویم تا بتوانیم بوی زهم و ناخوشایند مرغ را از بین ببریم و طعم خوشی به آن بدهیم؛ ولی مرغ را با مواد دیگر هم میشود طعمدار کرد.
-
کوکوی سه طبقه، مخصوص مهمانیهای رسمی | غذایی متفاوت با چیدمان دکوراتیو + روش تهیه
اینکه چند نوع غذا را در یک بشقاب با هم مخلوط کرده و بخوریم کاری ناخوشایند است ولی اینکه آن چند تا غذا را به صورت طبقاتی و لایهلایه از همان ابتدای پخت در کنار هم قرار دهیم و همزمان با هم بپزیم دیگر آن ظاهر نامطلوب را ندارد و میشود یک غذای متفاوت با چیدمان دکوراتیو.
-
تا حالا با کلم آبگوشت درست کردهاید؟
کلم قمری یا کلم سنگ از جمله سبزیجات مخصوص فصل پاییز است که قدیمیها با آن پلوی مخلوط، آش و آبگوشت درست میکردند.
-
آبگوشت سرخ، سوغاتی خوشمزه کرمان
پاییز و زمستان که میشود، کرمانیها، ماهی چند بار هم که شده حتما آبگوشت میخورند، مهمترین و فصلیترین آبگوشتی هم که معمولا درست میکنند، همین آبگوشت چغندر است.
-
سیر را چگونه باید پخت؟ ؛ روش درست این است | مزایای سیر برای سلامتی
زنجبیل و سیر دو ماده مهمی هستند که میتوانند تجربه آشپزی را بهبود بخشند. برای افراد آشنا به آشپزی، سیر نه تنها طعم را بهبود میبخشند، بلکه دارای مزایای سلامتی نیز است.
-
آبگوشت فلفل و گوجهفرنگی، لذیذ و پرفایده
فقط غذاهای هندی نیستند که تند و تیزند و تا یک لقمه از آن بخورید، تمام منافذ تنفسیتان را باز میکنند، بعضی از غذاهای ایرانی هم دست کمی از غذاهای هندی ندارند.
-
طرز تهیه سه نوع سس خوشمزه که فقط در رستورانها پیدا میشود
سسهای رستورانی معمولا بسیار خوشمزه هستند و طعم خاصی دارند که با سسهای بازاری متفاوت هستند. در این مطلب میخواهم آموزش سه مدل سس رستوارنی را با شما به اشتراک بگذاریم.
-
یک آبگوشت خاص برای آنها که گوشت دوست ندارند
آبگوشت که همیشه قرار نیست مخلوط گوشت و نخود و لوبیا باشد، کردهای کردستان آبگوشت مخصوصی میپزند که به جای گوشت قرمز از مرغ و به جای نخود و لوبیا از لپه در آن استفاده میشود.
-
اسرار طلایی پخت کیکها و شیرینیهای خوشمزه
پخت میتواند یک تجربه لذتبخش باشد، به خصوص وقتی صحبت از تهیه نان، کیکها یا بیسکوئیتهای خانگی عالی باشد. اما برای دستیابی به نانها و شیرینیهای خوشمزه خانگی، رعایت جزئیات در زمان پخت و داشتن مقداری اعتماد به نفس ضروری است.
-
۷ روش موثر برای حذف چربی اضافی غذا
پختن غذاهای خوشمزه یک هنر است، اما لازم نیست برای داشتن یک وعده غذای لذیذ، غذایی شما در روغن غرق شود. روغن اضافی نه تنها به تعداد کالریهای دریافتی اضافه میکند بلکه بر سلامت کلی وعده غذایی شما نیز تاثیر میگذارد.
-
یک آبگوشت خیلی خاص از ترکیب میوهها
اگر با غذاهای ترش میانه خوبی ندارید و اصولا عاشق طعم شیرینی هستید، آبگوشت بهآلو بپزید.
-
تا حالا آبگوشت به روش کرمانشاهی درست کردهاید؟
اگر میخواهید تنوعی به آبگوشتتان بدهید و خیلی هم با آبگوشتهایی که مواد اولیهشان چیز دیگری است، میانه خوبی ندارید، آبگوشتتان را به روش کرمانشاهی بپزید.
-
نکات مهم در مورد نحوه نگهداری از چرخ گوشت برای افزایش عمر آن
چرخ گوشت یکی از ابزارهای کارآمد در آشپزخانه است که در صرف زمان و انرژی شما بسیار صرفهجویی میکند، اما نکاتی مهم برای جلوگیری از خرابی آن وجود دارد.
-
فوت و فن درست کردن عجیبترین آبگوشت دنیا
پاییز فصل کدو حلوایی است. با کدو حلوایی انواع و اقسام غذاها و حتی شیرینیها و دسرها را میپزند ولی آبگوشت یزدیها یک چیز دیگری است.
-
طرز تهیه آبگوشت بزباش و دسر مخصوص آن
تقریبا همه آبگوشتهایی که ما میشناسیم شکل و رنگشان شبیه به هم است؛ مگر آنکه در آنها مواد خاصی مثل لبو استفاده شده باشد.
-
آبگوشت متفاوتی که حتما باید امتحان کنید
میشود ادعا کرد که هیچ ایرانیای پیدا نمیشود که کشک و بادمجان را نشناسد ولی مطمئنا بسیاری از ایرانیها به جز اهالی شهر شاهرود آبگوشت کشک و بادمجان را نمیشناسند.
-
نودل متفاوت با این سس خاص
نودلها در واقع همان رشتههای شبیه به ماکارونی هستند که البته نسبت به آن ضخامت بسیار کمتری دارند و در غذاهای چینی و ژاپنی زیاد از آنها استفاده میکنند.
-
طرز تهیه یک میان وعده خاص برای بچههای محصل
یکی از قدیمیترین و سادهترین ساندویچها و لقمههایی که بچهها میتوانند با خودشان به مدرسه ببرند، ساندویچ نان و پنیر و گردوست ولی راضی کردن بچههای امروز به اینکه به عنوان میانوعده نان و پنیر و گردو همراهشان ببرند، کار راحتی نیست.
-
این ظرف ژلهای پر از میوه را برای مهمانانتان آماده کنید
حالا که توی کشوی یخچالتان پر شده از میوههای فصل که کموبیش لکهدار شدهاند و به درد پذیرایی از مهمان نمیخورند، با آنها یک دسر ساده و خوشمزه درست کنید.
-
این سوپ غذای ضد سرماخوردگی است
پاییز که میرسد، فصل سرماخوردگی هم شروع میشود. بعضیها معتقدند اول پاییز که به سرماخوردگی دچار شویم تا آخر زمستان مرتب سرما میخوریم.
-
بچهها با این غذا آشپزی یاد میگیرند
اگر فرزندتان اصولا صبحانهخور نیست و هر روز برای همین نان و پنیر خوردن او کلی با مشکل مواجه میشوید، نان و پنیر صبحانهاش را با درست کردن داستانی فرضی از پروانه و باغ به شکل پروانه درست کرده و به او بدهید.
-
۳ ترفند طلایی برای برق انداختن وسایل آشپزخانه
دانستن برخی ترفندهای خانهداری و به کار بردن آنها در منزل موجب میشود با صرف زمان و هزینه کمتری بتوانید کارهای مربوط به تمیزی و بهداشت منزل را انجام بدهید.
-
روش تهیه خانگی شیرینی معروف اصفهان
پولکی، یکیازآبنباتهای معروف شهر اصفهان است که درست کردن آن تخصص اهالی همان منطقه است ولی شیرینیهای دیگری با همان شکل و ترکیب وجود دارند که هم درست کردنشان راحتتر از پولکی بوده و هم از آن سبکتر هستند.
-
یک کیک خانگی، مخصوص عاشقان پنیر
معمولا آنهایی که اهل خوردن انواع و اقسام پنیر هستند، فقط به خوردن آن با نان و به عنوان صبحانه یا غذاهای پنیردار اکتفا نمیکنند.
-
با هویج و گردو یک کیک ساده و مقوی برای بچهها درست کنید
مافینها با توجه به محتویاتشان صدها مدل طعم و مزه میتوانند داشته باشند، اگر شما هم با طعم و مزه هویج میانه خوبی دارید و معمولا از هویج زیاد در غذاهایتان استفاده میکنید اینبار یک کیک هویج خوشمزه هم بپزید.
-
روشی ساده برای درست کردن راحتترین کیک دنیا
در روش تهیه بسیاری از کیکها تقدم و تأخر اضافه کردن مواد اهمیت ویژهای دارند؛ چراکه ممکن است مانع پف کردن شده یا اجزای کیک خوب با هم مخلوط نشوند.
-
تا فصل گلابی تمام نشده حتما این تارت خوشمزه را درست کنید
پاییز فصل گلابیهای خوشطعم و عطر است ولی با توجه به اینکه این میوه بافت لطیفی دارد و به سرعت لکهدار میشود، میتوانید از گلابیهای لکهدارتان برای درست کردن تارت و شیرینی استفاده کنید.
-
روشهایی برای جلوگیری از کپک زدن خیارشور
اگر قصد نگهداری خیارشور به حجم نسبتا زیادی را داشته باشیم باید از روشهای صحیح استفاده کنیم، روشهایی که برای جلوگیری از خراب شدن خیارشور بسیار مناسب هستند.