فرهنگ غذایی
-
کوفته ریزه با سس گوجه فرنگی را این روش بپزید
کوفته از آن درسته غذاهایی که طرفداران مخصوص به خد را دارد. البته باید بدانید که کوفته انواع مختلف را دارد و در اینجا طرز تهیه کوفته ریزه را ارائه میدهیم.
-
اگر غذایی که پختهاید شور شد با این روش ساده شوری غذا را بگیرید
گاهی برای ما پیش آمده که با یک وعده غذای بی نمک یا برعکس شور مواجه شده باشیم. اگر بی نمک بود با پاشیدن مقداری نمک رفع نقص می کنیم، اما مشکل مربوط به زمانی است که غذا شور شده باشد آن موقع باید به فکر یک لقمه ساده باشیم، اما اگر موقع پختن متوجه شوری شدیم بدانیم راهی برای رفع مشکل وجود دارد.
-
تصاویر | پخت شله مشهدی ؛ محبوبترین غذای مشهدیها را ببینید
شله مشهدی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان خراسان رضوی است. این غذای محلی یکی از محبوبترین غذاهای مشهد در ایام ماه مبارک رمضان و ماههای محرم و صفر بشمار میرود. پخت این غذای لذیذ احتیاج به تجربه بالا و دقت زیاد و حوصله فروان دارد.
-
ببینید | واکنش جالب فود بلاگر آمریکایی هنگام خوردن ته دیگ با قورمه سبزی
ویدئویی از یک فود بلاگر آمریکایی را میبینید که در حال تست قورمه سبزی و ته دیگ است. این ویدئو در فضای مجازی پربازدید شده است.
-
این غذای ساده در زمان ناصرالدین شاه شاهانه محسوب میشد | دستور پخت چند نوع کوکو به سبک نوه فتحعلیشاه | فرانسویان مبدع غذاهایی که سیبزمینی داشتند
دستور پخت چند نوع کوکو از زمان قاجار باقی مانده است که نشان میدهد تغییرات چندانی در پخت کوکو از گذشته تاکنون ایجاد نشده است.
-
مروری بر تاریخچه چلوکباب در تهران | وقتی کوبیده، جزء کبابها نبود
از فراوانی مغازههای فستفودفروشی در گوشه و کنار شهر که انواع پیتزا و ساندویچ در طعمهای مختلف در بساطشان پیدا میشود پیداست اینها جزء اغذیه پرطرفدار اهالی پایتخت است.
-
پخت پاستا به سبک برنده جایزه نوبل فیزیک | پیشنهادی که جنجال برانگیز شد
پیشنهاد یک فیزیکدان ایتالیایی برنده جایزه نوبل درباره شیوه پخت ماکارونی بسیاری را عصبانی کرده. او این ایده را با هدف کاهش هزینه پخت ماکارونی مطرح کرده است.
-
داستان نخستین پیراشکیفروشی تهران | چرچیل مشتری این مغازه بود؟
پیراشکی یکی از غذاهای ساده، ارزان و محبوب روسی است که در سراسر دنیا طرفدار دارد. البته در کشور ما پیراشکی معمولا جزو غذا به حساب نمیآید و بیشتر به عنوان پیشغذا، میانوعده یا غذای خیابانی شناخته شده و مصرف میشود.
-
غذای محبوب ناصر الدین شاه قاجار | طرز تهیه فسنجان سیاه با آهن تافته و نعل اسب! | مواد اولیه فسنجان در زمان صفویان چه بود؟
شاید باورتان نشود اما فسنجان هم برای خود تاریخچهای خواندنی و دستورپختهای عجبب و جالب دارد که در کتابها و نسخ قدیمی به آنها اشاره شده است.
-
پرونده ویژه؛ غذاهای تهران -۳
آداب مهربانی ساکنان تهران قدیم | از «دهان چشان» تا «تکه همسایگی» و «لقمه مفتکی» | هوس غذا به دل هیچکس نماند
تهرانیها در سالهای نه چندان دور سنتهای پسندیدهای درباره غذا داشتند؛ سنتهایی که امروز بیشتر آنها به دست فراموشی سپرده شدهاست.
-
پرونده؛ غذاهای تهران -۲
گفتوگو با کارشناس غذا و داور مسابقههای آشپزی: چطور یک خوراکی در پی تصاحب جایگاه اشکنه و آش تهرانیهابود؟ | وقتی آشپزیهای کوچه بازاری رونق گرفت
«با ورود غذاهای آماده و کارخانهای به سفره مردم، نقش غذاهای محلی درحال کمرنگ شدن است. درحالیکه غذاهای محلی ایران و تهران جایگاه و ارزش غذایی خاص دارند و باتوجه به طعم و کیفیتشان میتوان آنها را در سطح بینالملل معرفی کرد.»اینها بخشی از درد و دل استاد دانشگاه و داور شناخته شده مسابقههای آشپزی است.
-
پرونده ویژه؛ غذاهای تهران - یک
پژوهشگر غذاهای تهران: خوراکها عامل کاریابی و ارتباط مردم بود | طهرونیها چه میخوردند؟ | غذاهای اصیل پایتخت را بشناسید
سور خورش خورشی در عروسی، چرب شیرین و رشته پلو برای شبعید، سبزی پلو با ماهی چهارشنبهسوری، خورش کلشک در هفتم محرم و...نمونهای از خواراک تهرانیها در مناسبتهای مختلف بوده است. خوراکی که به گفته پژوهشگران نقش زیادی در زندگی و سلامت جسمی و روانی انسانها داشت. «بهمن رحیمی» یکی از این پژوهشگران است.
-
محبوبترین غذای تهرانیها چیست؟
با رسیدن فصل پاییز و زمستان و سرد شدن هوا برخی غذاها طرفداران زیادی پیدا میکند. این میان تهرانیها از قدیم در این ایام هوادار خوراکیهای خاص بودند.
-
خوراکی محبوب و افسانهای ایرانیها؛
واکنش جالب شاه قاجار به خوردن ته دیگ | روش تهیه انواع ته دیگ را بدانید | ته دیگ از کجا آمده است؟
ته دیگ از کجا آمده سر سفره ایرانیها؟ از دل تاریخ و از دل آشپزی ایرانی آمده اما در دوران معاصر، کار، کار خانمهاست و «نادر میرزا» هم در کتاب آشپزیاش در دوره قاجار درباره ته دیگ نوشته است: «همه زنان دوست دارند و بس بامزه است»!