غذاهای محلی
-
سحری چی بخوریم؟ | طرز تهیه قنبر پلو ؛ سحری معروف شیرازیها
قنبر پلو غذایی خوشمزه است که شیرازیها آن را برای سحری درست میکنند. در ادامه با طرز تهیه قنبر پلو آشنا میشوید.
-
خوشمزهترین روستای کشور | خاور خانم؛ زنی که با دستپختش یک روستا را معروف کرد | کوه و جنگل و دریا را در سرولات ببینید
سرولات یکی اززیباترین روستاهای گیلان در منطقه چابکسر است که چشماندازی زیبا و سرسبز رو به درهای جنگلی و باغهای میوه دارد. نزدیکی این روستا به جنگل، رودخانه و دریا در کنار غذاهای محلی خوشمزه، آن را مقصد گردشگری کرده است.
-
تصاویر | کشورهای شرق و غرب عالم چگونه کله پاچه میخورند؟
کلهپاچه در ایران طرفداران زیادی دارد اما شاید جالب باشد بدانید که این غذا در کشورهای زیادی هواخواه دارد و جزئی از سنت آشپزی جهان است.
-
غذاهای مخصوص شب عید در شهرهای مختلف ایران
شب عید چه غذایی درست کنیم؟ | طرز تهیه ۱۰ غذای خوشمزه ایرانیها که ویژه شب عید نوروز است | سبزی پلو با ماهی رکورددار سفره ایرانیان
یکی از مهمترین بخشهای سال نو پخت غذاهای شب عید است که خاطرهای خوش را در خانواده رقم میزند.
-
رسم سمنو پزان در خانه آخرین کدخدای محله | سمنوی پونک ۷۷ساله شد
خدا محمد فدایی آخرین کدخدای پونک را بیامرزد. رسم سمنوپزان او هرسال ازاسفند ماه شروع میشد و تا اردیبهشت ماه که دیگهای بزرگ سمنو بارگذاشته شوند ادامه داشت.
-
خوشمزهترین خوراکیهای چهارشنبه سوری | ایرانیان قدیم در این جشن چه میخوردند؟ | از آجیل مشکل گشا تا انواع آش و پلو
چهارشنبه سوری از جشنهای باستانی ما ایرانیان است که در آخرین چهارشنبه سال برگزار میشود. پختن و خوردن غذاها و خوراکیهای متنوع در استانهای مختلف از رسومی است که در این مناسبت اجرا میشود.
-
طرز تهیه سمنو در خانه ؛ ویژه سفره هفت سین نوروز
سمنو را که یکی از اجزای جدایی ناپذیر سفره هفت سین ایرانیان است با آرد جوانه گندم درست میکنند. در این مطلب طرز تهیه سمنو ویژه سفره هفتسین آورده شده است.
-
چی بپزم؟ | طرز تهیه ۶ غذای خوشمزه با بادمجان
طرز تهیه انواع غذا با بادمجان در تمام فصول سال امکانپذیر است چون بادمجان همیشه در دسترس است پس با ما همراه باشید.
-
چه کار کنیم تا کوفته وا نرود؟
دشواری پخت کوفته این است که موقع پخت وامیرود. دلیل آن چیست؟ نکات لازم برای پیشگیری از وا رفتن کوفته مشکلی است که در این مطلب میخوانید.
-
طرز تهیه کوکوی اسفناج گرگانی
کوکوی اسفناج علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد، به دلیل وجود اسفناج خواص زیادی نیز برای بدن دارد. در ادامه با طرز تهیه کوکوی اسفناج آشنا میشوید.
-
طرز تهیه خورش شش انداز گیلانی
خورش شش انداز یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که برای تهیه آن از گوشت استفاده نمیشود و غذایی کاملا گیاهی و همچنین بسیار خوشمزه است.
-
چی بپزم؟ | طرز تهیه ۴ نوع غذای جدید و خوشمزه با جگر
انواع غذا با جگر یک وعده سرشار از ویتامین A و آهن و پروتئین است، شما میتوانید این خوراکی خوشمزه را در ترکیب با انواع سبزیجات تهیه کنید و به همراه نان، پاستا یا برنج میل کنید.
-
طرز تهیه آش عباسعلی کرمانشاه | چگونه نفخ حبوبات آش را بگیریم؟
آش عباسعلی یکی از آشهای سنتی شهر کرمانشاه است که معمولا در فصلهای پاییز و زمستان درست میشود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش عباسعلی با ما همراه باشید.
-
طرز تهیه لپه پلو با زیره | فوت و فن خوشمزه شدن این غذای سنتی کرمان
لپه پلو با زیره از غذاهای سنتی کرمان است و عطر و طعم بینظیری دارد. در ادامه با طرز تهیه این غذای خوشمزه آشنا میشوید.
-
طرز تهیه کاچی بلغور ؛ غذایی خوشمزه به قدمت هگمتانه
کاچی بلغور یا آش بلغور از خوراکهای سنتی و بسیار قدیمی شهر همدان است که متأسفانه دارد به فراموشی سپرده میشود. این خوراک ساده و بسیار خوشمزه، میتواند بهعنوان یک شام سبک و کامل در شبهای سرد پاییزی و زمستانی استفاده شود.
-
طرز تهیه نان کدوحلوایی یا کاکا کدو
کاکا کدو یا به زبان گیلانیها (کویی کاکا) یک شیرینی ساده و مناسب فصل سرما است که دلباختگان زیادی دارد و خیلی ساده طبخ میشود.
-
دستور تهیه باقلوای سه رنگ قزوین؛ شیرینی سنتی خوشمزه
باقلوای سه رنگ قزوین، شیرینی سنتی و زیبای ایرانی است که از مغزهای مختلف و زعفران برای لایههای رنگی باقلوا استفاده میشود.
-
طرز تهیه ۲ مدل ترشی سبزیجات ارمنی
ترشیهای ارمنی از ترکیب سبزیجات متنوع تهیه میشوند. در این مطلب با طرز تهیه دو مدل ترشی سبزیجات ارمنی آشنا میشوید.
-
طرز تهیه آش غلغل | به سادهترین روش آش سنتی شوشتر را بپزید
آش غلغل شوشتری یکی از انواع آشهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که اصالت و پیشینه آن به شهر شوشتر بازمیگردد. در سرمای زمستان درست کردن این غذای خوشمزه قطعا دلچسب خواهد بود.
-
طرز تهیه هریسه گندم | نکاتی برای درست کردن این صبحانه جنوبی
هریسه گندم یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که معمولا برای صبحانه تهیه میشود.
-
ویدئو | جشن تولد اناربیج، باقلاقاتوق، میرزاقاسمی و همه دوستان خوشمزه!
این روزها پیادهراه فرهنگی شهر رشت میزبان غذاهای محلی گیلانی است تا ششمین سالگرد انتخاب رشت از سوی یونسکو به عنوان شهر خلاق خوراکشناسی را با مردم جشن بگیرد. گیلان با داشتن بیش از 170نوع غذای محلی رتبه نخست تنوع غذایی ایران را در اختیار دارد؛ امکانی که میتواند به عنوان جاذبهای توریستی اقتصاد این استان را به جهان گره بزند.
-
طرز تهیه گوزلمه | فوت و فن درست کردن این غذای ساده ترکی
گوزلمه که غذایی ترکی است، اصالتش به ارومیه بازمیگردد، امیدواریم این غذای ساده را تهیه کرده و از طعم متفاوتش در یک روز زیبا لذت ببرید.
-
طرز تهیه خورش خلال بادام | چند نکته برای خوشمزه شدن این غذای کرمانشاهی
استان کرمانشاه غذاهای محلی خوشمزه و معروف فراوانی دارد که محبوب تمام ایرانیهاست. از جمله این غذاها آش ترخینه و دنده کباب است ولی خورش خلال بادام کرمانشاه لطف دیگری دارد و یکی از معروفترین و لذیذترین غذاهای این استان است.
-
طرز تهیه حلیم بادمجان | ترفندی برای کشدار شدن این غذای خوشمزه
حلیم بادمجان را به عنوان یک پیشغذای خوشمزه و یا غذای اصلی همراه با نان میتوان در مهمانیها سرو کرد. این غذای خوشمزه را با برنج یا نان میتوانید، میل کنید. در ادامه با دستور تهیه حلیم بادمجان برای ۴ نفر آشنا میشوید.
-
طرز تهیه خورش تره کوهی ایلام | نکات مهم درست کردن این خورش خوشمزه
تره کوهی یا ماس بلبله یک گیاه پرخاصیت است که در استانهای گیلان، ایلام و غیره و همچنین کشور ارمنستان و جمهوری آذربایجان در فصل بهار بهصورت خودرو میروید و غذاهای مختلفی با آن طبخ میشود.
-
طرز تهیه آش دوغ اردبیلی | فوت و فن درست کردن این آش خوشمزه
آش دوغ یکی از آشهای خوشمزه و معروف اردبیل است که طعم و بوی فوقالعادهای دارد. در ادامه طرز تهیه این آش را برای شما آماده کردهایم.
-
یکسوم هزینه گردشگران برای تهیه غذا اختصاص مییابد
مدیر کل دفتر توسعه گردشگری داخلی گفت: یکسوم هزینهکرد گردشگران به خوراک اختصاص دارد؛ از این رو غذا جزو مهم صنعت گردشگری و یکی از زنجیرههای اصلی سفر است.
-
درست کردن سبزیپلو با ماهی به روش مازندرانیها
سبزی پلو با ماهی غذای مورد علاقه همه ایرانیها به ویژه مازندرانیهاست. شاید راز خوشمزگی سبزیپلو با ماهی در سادگی پخت آن باشد. مازندرانیها ماهی را در روشی بسیار ساده سرخ میکنند. خوشمزگی ماهیهای شمال باعث شده که جز چاشنی نمک، نیاز به طعمدهنده دیگری نداشته باشند.
-
طرز تهیه لوبیا و گوشت؛ غذای محلی کاشان
برخی غذاهای کاشان بسیار خوشمزه است و افرادی که عاشق غذا هستند، همواره غذا را یکی از مهمترین اهداف سفر خود قرار میدهند و دوست دارند حتما مزه غذاهای محلی مقصد خود را بچشند. در این مطلب با طرز تهیه لوبیا و گوشت آشنا میشوید.
-
طرز تهیه مرغ ناردونی با انارهای تازه فصل
ناردون در زبان مازندرانی به معنای دانه انار است و خورش ناردونی یکی از غذاهای لذیذ شهرها و روستاهای مازندران است که با دانههای انار، مرغ،رب انار و سیر تهیه میشود.