آشپزی - دستور پخت
-
این بال مرغ را میتوان در مهمانیهای خاص هم سرو کرد
کبابخورها اکثرا به خوردن بال مرغ کبابی علاقه زبادی دارند، اما این بال مرغ کبابی یک طعم و ظاهر متفاوت دارد که باید امتحان کرد.
-
عجیبترین پلاوها و چلاوهای تهرانی | از پاچهپلوی دربندی تا چاپیلیک پلوی کنی | ماجرای استانبولیپلو و سفیر ایرانی
پلوها و چلوها در گویش برخی از مردم تهران قدیم «پلاو» و «چلاو» تلفظ می شد. پلاوها و چلوها در فرهنگ زبانی مردم تهران تفاوت داشت. چلاوها با خورش و کباب خورده میشد و ساده بود ولی پلاوها ترکیبی از مواد مختلف را شامل میشد.
-
پرونده آشپزی -۵
حبوبات را در پیتزا جایگزین کالباس کنید
اگر فکر میکنید ساندویچ و پیتزاهایی که با حبوبات طبخ شدهاند طعم و مزه خوبی ندارند، سخت در اشتباهید. در سالهای اخیر انواع فست فودها و پیتزاها با حبوبات تهیه شدهاند که مشتریهای خودشان را دارند و میتوان آنها را در خانه به آسانی تهیه کرد.
-
پرونده آشپزی-۲
سفره کم خرج با حبوبات | قاتیپلوهای بدون گوشت
قاتیپلوها انواع مختلف دارند ولی وقتی قرار است بدون گوشت سرو شوند، میتوان برایشان سنگتمام گذاشت و با مخلوط کردن انواع حبوبات با پلوها بهجای گوشت و مرغ، طعم متفاوتی به غذاها داد؛ طعمی که شاید تاکنون آن را تجربه نکرده باشید
-
۸ غذای طهرونی ثبت میراث ناملموس کدامند؟
ثبت غذاهای تهرانی بهعنوان میراث ناملموس چند سالی است رواج یافته است. در این میان محله تاریخی کن پیشتاز بوده و ۸ غذای این محله ثبت ملی شده است.
-
پرونده آشپزی-۷
پخت چند غذا برای نوزادان و سالمندان ا حبوبات | تأمین فیبر گروههای خاص
کارشناسان تغذیه معتقدند، قرار دادن فیبر در رژیم غذایی باعث تامین سلامتی فرد می شود. حبوبات هم از فیبر و پروتئین بالایی برخوردارند، به همین دلیل استفاده از نخود، لوبیا، عدس و انواع حبوبات برای مصرف غذایی روزانه گروههای خاص مانند بیماران دیابتی، سالمندان، مادران شیرده و حتی نوزادان پیشنهاد می شود.
-
بدون نیاز به فر و خمیر در خانه پیتزا درست کنید
طرز تهیه یک پیتزای سالم را در گزارش امروز برایتان آوردهایم که به راحتی در خانه بدون نیاز به فر و خمیر میتوانید آن را تهیه کنید. نگران نباشید این پیتزا را میتوانید بدون عذاب وجدان بخورید و بچهها را هم غافلگیر کنید.
-
غذایی که هم تارت، هم کیک و هم پیتزاست
تارت انواع و اقسام دارد، بعضی به عنوان شیرینی و بعضی دیگر به عنوان غذا مورد استفاده قرار میگیرد.
-
پرونده آشپزی-۵
دستور پخت چند نوع آش، نوستالوژیک و دلچسب
هنگام سرماخوردن، یک غذای گرم بهویژه سوپ و آش بسیار لذتبخش است. درستکردن این نوع غذا از قدیم مرسوم بوده و وجود انواع حبوبات و سبزی به همراه مواد مغذی دیگر در آن باعث شده تا در زمره غذاهای اصلی و پرخاصیت قرار گیرد.
-
پرونده آشپزی-۴
سفره لبنانی و ایتالیایی با حبوبات
برای اینکه با غذاهای بینالمللی و خوراک مردم کشورهای دیگر آشنا شوید، حتما لازم نیست به راه دور سفر کنید. میتوانید خودتان آستین بالا بزنید و با سادهترین مواد، غذاهای محبوب مردم شرق و غرب و شمال و جنوب جهان را بپزید.
-
پرونده آشپزی -یک
شیوه پخت چند نوع خوراک بدون گوشت و مرغ
خوراکها جزو غذاهای محبوب ما ایرانیها هستند که معمولا با نان سرو میشوند؛ غذاهای خوشمزه و مقوی که با حبوبات درست شده و ارزش غذایی بالایی دارند. طعم دلپذیر و خاصیت انواع خوراک باعث شده تا بیشتر افراد، حتی آنهایی که بهدنبال رژیم غذایی خاصی هستند، آنها را در لیست وعدههایی غذایی خود بگنجانند.
-
خوشمزهترین غذای شیرازی را با این روش درست کنید
کلم از هر نوعی که باشد دارای ویتامین C فراوان است. کلم برگ در میان دیگر کلمها خاصیت ضدالتهابی بیشتری دارد.
-
غذایی ساده ایرانی که محبوب پادشاهان قجری بود
این غذا ادعایی برای لاکچری بودن ندارد، اما با این حال، یک پای ثابت آشپزخانههای قجری بوده و از صدها سال قبل طرفداران زیادی داشته؛ یک غذای فوری فوتی که خوراکی خوش طعم از حداقلهای آشپزخانه است.
-
دمپخت ماهی بوشهری ؛ طرز تهیه لخلخ برای ۴ نفر
لخ لخ یکی از غذاهای محلی و معروف جنوبی که مختص شهر بوشهر است که به معنی بوی خوش عطر و خوش است که بیشتر در سواحل خلیجفارس تهیه شده و طرفداران زیادی دارد.
-
بزقرمه کرمانی ؛ غذایی با خواص فراوان
یکی از غذاهای محلی استان کرمان که با استفاده از نخود و گوشت و کشک تهیه میشود آبگوشت بزقرمه می باشد که بسیار مقوی و خوشمزه است و باعث تقویت قوای بدن میشود.
-
ثبت ملی املت متفاوت اردبیلی ها
املت را خیلیها در دسته غذاهای حاضری قرار میدهند و بعضی هم وقتی میشنوند که شام یا ناهار املت است، سگرمههایشان میرود توی هم. اما املت از آن دست غذاهایی است که نهتنها بهتنهایی بار غذای اصلی را به دوش میکشد، بلکه در اردبیل بهعنوان میراث فرهنگی هم به ثبت رسیده است!
-
چند روش کاربردی و موثر برای خوشمزهتر کردن لبو که ممکن است تا حالا امتحان نکرده باشید
پاییز و زمستان فصل پختن و خوردن لبو است؛ چغندرهای خوش رنگ و لعابی که هم میتوان به عنوان یک دسر یا میان وعده آن را سرو کرد و هم با افزودن سبزیجات دیگر آن را به یک سالاد دلچسب تبدیل کرد.
-
این غذا رژیمی، کمکالری و خوشمزه است
غذا خوردن یکی از مهمترین لذتهای زندگی است، ولی باید به تناسب اندام نیز توجه کرد.
-
طرز تهیه کباب کوبیده | فوت و فن های درست کردن یک کباب کوبیده اصیل در خانه
کباب کوبیده یکی از غذاهای بسیار معروف و سنتی ایرانی است که به عنوان یک غذای مجلسی هم شناخته می شود.
-
این حلوای خوشمزه بدون زعفران درست میشود
این تصور که برای درست کردن حلوا فقط باید زعفران، آرد و شکر را با هم مخلوط کرد اشتباه است.
-
ماهی کبابی با سس انار یک غذای دریایی پر خواص
های دریایی مانند ماهی منبع بزرگ ویتامین دی و و مواد معدنی هستند؛ بنابراین بهتر است حداقل هفتهای یکبار مصرف آنها را در برنامه غذاییتان قرار بدهید. پخت ماهی معمولا روشهای متفاوتی دارد اما پخت ماهی در فر روش مناسبتری برای تهیه ماهی است، چون خواص ماهی بهتر حفظ میشود.
-
طرز تهیه یک صبحانه با طعمی بینظیر مخصوص عاشقان شکلات
صبحانه از مهمترین وعدههای غذایی است که تاثیر زیادی در بالا نگه داشتن انرژیتان در کل روز دارد. اگر از خوردن صبحانههای معمول و همیشگی خسته شدهاید و میخواهید روز خود را با یک صبحانه خوشمزه هیجانانگیز شروع کنید، کاسه صبحانه هات چاکلت میتواند گزینه خوبی باشد.
-
متفاوتترین شله زرد را در خانه درست کنید | نکات کلیدی و مهم برای تهیه این دسر خوشمزه
درست کردن شلهزرد کار سختی نیست ولی اگر میخواهید شله زرد را در شرایط متفاوتتر سرو کنید میتوانید آن را در نان یوفکا که به شکل گل درآمده، ریخته و از مهمانان پذیرایی کنید.
-
یک دسر سنتی ایرانی برای روزهای سرد زمستان
کاچی از جمله دسرهای سنتی ایرانی است که در بعضی از مناطق جنوبی کشور و همچنین آذربایجان آن را به عنوان نذری میپزند.
-
ترفندهای خوشمزه شدن انواع آش | آش محبوب ایرانیها را اینطور بپز!
عشق به آشهای ایرانی تقریباً همه را در بر میگیرد و کمتر کسی را میتوان پیدا کرد که به این غذاهای دلچسب علاقه نداشته باشد. میتوان گفت آشها به یکی از بهترین تجربههای مسافرت در نقاط مختلف ایران تبدیل میشوند. این آشها میتوانند شما را به دنیایی از طعمها و عطرهای متفاوت از هر نقطهای از کشور ببرند
-
بوی زهم میگو را اینگونه بگیرید
معمولا میگو را با سس تارتار سرو میکنند ولی میگوی کبابی با سس قرمز تند و تیز هم طعم دیگری دارد.
-
طرز تهیه شکلات مغزدار خانگی
به راحتی در خانه این خوراکی خوشمزه را درست کنید
یکی از انواع شکلاتهای خانگی که بسیار خوشمزه و آسان تهیه میشود، شکلات مغزدار است. این شکلات با استفاده از مواد اولیه ساده و در دسترس در خانه تهیه میشود و میتواند یک میان وعده یا دسر عالی برای اعضای خانواده باشد.
-
یک سالاد مقوی زمستانی برای این روزهای سال
اگر به خاطر رژیم غذاییتان دربهدر به دنبال دستور تهیه انواع سالاد میگردید، یک نکته مهم را از یاد نبرید؛ اینکه در هر فصل به دنبال محصولات آن فصل باشید.
-
۸ دمنوش که معجزه درمان افسردگی پاییزی است
چه بخواهید و چه نخواهید، حس و حال پاییز و شرایط آب و هوایی آن به گونه ای است که افسردگی های فصلی دامن برخی از افراد را می گیرد. اما این بار بیایید این تاثیرات را با نوشیدن یک فنجان دمنوش گرم و خوشمزه کم کنید.
-
پرونده ویژه شب یلدا-۴
غذاهای خوشمزه اما کم خرج برای طولانی ترین شب سال
یلدا برای همه ایرانیان شبی خاص و دوستداشتنی است؛ حتی اگر به نام روز ترویج میهمانی و پیوند با خویشان تغییر نام داده باشد؛ شبی برای دورهمیهای فامیلی و دوستانه که بیشتر از اسمش، رسم آن برای همه خوشایند است.