پزشکی
-
نان سفید یا نان تیره؟ ؛ کدام نان برای دیابتیها و کاهش وزن بهتر است؟
نان سفید رایج ترین نان مصرفی است، اما امروزه به دلیل مزایای سلامتی، مردم در سراسر دنیا، به سمت نان تیره یا یا باصطلاح قهوهای روی آوردهاند، علاوه بر نان، برنج قهوهای و شکر قهوهای نیز سالمتر از نسخههای فرآوری شده برنج و شکر سفید در نظر گرفته میشوند.
-
مضرات باورنکردنی حذف صبحانه را بدانید
صبحانه اغلب به عنوان مهمترین وعده غذایی در روز شناخته میشود که میتواند حداقل انرژی بدن را تا زمان خوردن ناهار تامین کند و نقش مهمی در سوخترسانی به بدن و شروع متابولیسم دارد. فواید صبحانه تنها به اینها محدود نمیشود، بلکه یک صبحانه خوب به افزایش تمرکز و تثبیت خلق و خو کمک میکند.
-
آزمایشگاه مدرن با اسکنر هوشمند ایرانی | دانش بنیان ایرانی سازنده دستگاهی ارزشمند
یک شرکت دانشبنیان دستگاه اسکنری تولید کرده است که با استفاده از هوش مصنوعی انواع کارهای تحقیقاتی و تشخیصی را در بالاترین سطح کیفیت انجام میدهد. هدف از تولید این اسکنر، بومیسازی تجهیزات پزشکی مدرن در داخل و بینیازی واردات دستگاههای مشابه از خارج از کشور است.
-
ترفندهای هوشمندانه برای کشتن باکتریهای سبزیجات زمستانی
فصل زمستان زمان استفاده از محبوب ترین سبزیجات مانند گل کلم، کلم بروکلی و کاهو است. اما زمانی که نوبت به تمیز کردن این سبزیجات میرسد دچار مشکل میشویم چرا که این سبزیجات بیشتر هر سبزی دیگری آلوده میشوند و لایههای پیچیده و گلچههای آنها حذف آثار باکتریها را سخت میکند.
-
راز علاقه شدید به سرخ کردنیها چیست؟ | کدام روغنها سلامت ما را به خطر نمیاندازند؟
اگر نمیتوانید در برابر لذت خوردن غذاهای سرخ کردنی مقاومت کنید لااقل روغن مناسبی را برای سرخ کردن انتخاب کنید تا نسبت به حفظ سلامت قلب و عروق خود اطمینان حاصل کنید.
-
از ایران عصر ماد تا چین و مصر | نگاهی به تاریخ تحول و تکامل طب سنتی
طبق تعریف سازمان بهداشت جهانی، طب سنتی به مجموع دانش، مهارتها و شیوههای مبتنی بر نظریهها، باورها و تجربیات بومی فرهنگهای مختلف، اعم از قابل شرح یا غیر قابل شرح است که در بهداشت و نیز پیشگیری، تشخیص، بهبود و مداوای بیماریهای جسمانی موءثر هستند.
-
کاربردهای بهداشتی و غذایی پوست میوهها | از ضایعات خوراکی آشپزخانه چگونه استفاده کنیم؟
از پوست میوهها و سبزیجات تنها به عنوان مواد غذایی در زمان آشپزی استفاده نمیشود. آنها پر از طعم و ویتامین هستند و کاربردهای بهداشتی نیز دارند. چه پوست مرکبات، چه پوست سیب زمینی و چه پوست آووکادو، این پوستها کاربرد دومی دارند که با روشهای بهداشتی و ارگانیک همسو هستند.
-
علت فوت کودک ۴ ساله در بیمارستان اعلام شد
دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان اعلام کرد: همچنان علت اصلی فوت دختر بچه چهار ساله و نیمه اهل این شهرستان، عارضه داروی بیهوشی تشخیص داده شده است.
-
دختری با ۷۲۷ کیلوگرم وزن ؛ سنگین وزن ترینهای تاریخ چطور زندگی کردند؟ | آشنایی با رکورد داران چاقی مفرط!
پدیده چاقی مفرط به ویژه از نیمه دوم قرن بیستم به این سو و با رواج یافتن انواع خوراکیهای فراوری شده و فوق فراوری شده و فست فودها به شدت افزایش یافته است.
-
نشانگان خستگی مزمن شایعتر از آن حدی است که تصور میرود
نشانگان خستگی مزمن، بیماری جدی درازمدتی که مشخصه آن خستگی شدید است، ممکن است شایعتر از حدی از باشد که بر اساس پژوهشهای پیشین تصور میرفت.
-
زیرمیزی کار دست دکتر داد ؛ ۵ بیمار این دکتر را رسوا کردند! | دریافت سکه، وجه نقد و ارائه شماره کارت اطرافیان شیوه گرفتن زیرمیزی این پزشک بود!
بعد از شکایت پنج بیمار و ارائه اسناد و مدارک مبنی بر اخذ زیرمیزی از بیمار پرونده تخلف گرانفروشی در شعبه چهارم بدوی تعزیرات تشکیل شد.
-
۱۰ نکته مهم برای نظافت کامل و همیشگی آشپزخانه | چطور بهداشت عمومی را در خانه حفظ کنیم
آشپزخانه یک خانه چیزی بیش از یک فضای کاربردی برای پخت غذا است. آشپزخانه را قلب خانه نیز توصیف کردهاند، جایی که سمفونی صدای ظروف و عطر آشپزی فضایی از گرما و با هم بودن را ایجاد میکند. نظافت این مکان که قلب خانه نامیده میشود به بهبود بهداشت عمومی خانه کمک میکند.
-
نکات بهداشتی درباره نگهداری غذاهای پخته شده در یخچال
اکثر مردم بر این باورند که هوای سرد غذای پخته شده را برای مدت طولانی تازه نگه می دارد، اما آیا تنها هوای سرد کافی است و نیازی نیست غذاهای پخته شده را در یخچال نگهداری یا آنها را فریز کنیم؟
-
با خواص معجزه آسای کشمش آشنا شوید
کشمش در عین حالی که همان انگور خشک است یکی از محبوب ترین میوههای خشک نیز محسوب میشود که به طور طبیعی سرشار از مواد مغذی، آنتی اکسیدانها، ویتامینها و مواد معدنی است.
-
دشمنان زنده ماندنتان را بشناسید ؛ ۵ غذای مضر برای سلامت قلب | این توصیههای کارشناسان قلب را جدی بگیرید
متخصصان قلب به خوبی از ارتباط مهم بین انتخابهای غذایی و سلامت قلب وعروق آگاه هستند. چندین نوع غذای سرشار از چربیهای اشباع شده، سدیم بیش از حد و قندهای تصفیه شده هستند که برای سلامت قلب مفید نیستند.
-
۵ غذایی که هرگز نباید با میوهها بخورید | چه زمانی خوردن میوه ممنوع است؟
متخصصان تغذیه نسبت به مصرف انواع میوهها همراه با یک سری ترکیبات غذایی خاص به دلیل تاثیر معکوس آنها بر سلامت دستگاه گوارش هشدار دادهاند.
-
آزمایش خونی که سرعت پیر شدن تک تک اعضای بدن را نشان میدهد
دانشمندان میگویند میتوانند با انجام آزمایش خون، سرعت پیر شدن اندامهای داخلی افراد را بررسی و حتی پیشبینی کنند که کدام یک از آنها به زودی دچار نقص خواهند شد.
-
نکاتی برای سالم نگهداشتن غذا در یخچال | نکتهای طلایی که همیشه باید رعایت کنید
باقی مانده غذا چه غذای ناهار یا شام باشد به سادگی در یخچال نگهداری میشود. اما ما اغلب دانسته یا ندانسته غذا را به هر ظرفی که در یخچال بوداضافه میکنیم. این کار ممکن است به تجمع باکتریها و خراب شدن غذا کمک کند. آیا میدانستید که برای نگهداری از مواد غذایی در یخچال هم ترفندهایی وجود دارد؟
-
۷ غذایی که از تنبلی در زمستان جلوگیری میکند
روزهای سرد سال اغلب بدن کرخت میشود و حالتی از بیحالی و تنبلی به آدم دست میدهد. چه این تنبلی ناشی از فصل باشد و چه احساس ذاتی غوطه ور شدن در پتو، تنبلی طولانی مدت میتواند نگران کننده باشد.
-
پرانرژی و مقوی ؛ با ۶ صبحانه شگفت انگیز، خوشمزه و سالم آشنا شوید
صبحانه را بسیاری از کارشناسان تغذیه مهمترین غذای روز توصیف کردهاند که میتواند از صبح تا ظهر و زمان صرف ناهار بدن را پر انرژی نگهدارد و یک روز پر جنب و جوش و سالم را برای افراد رقم بزند.
-
ترفندهای نگهداری طولانی مدت لیمو | چگونه از خراب شدن این میوه جلوگیری کنیم؟
در آستانه زمستان زمان آن فرا رسیده که از مرکباتی مانند لیمو، پرتقال و لیموترش نهایت استفاده را ببرید، اما تازه نگه داشتن آنها برای مدت طولانی کاری دشوار و چالش برانگیز است. به این دلیل که مرکبات از جمله لیمو در طولانی مدت خشک میشوند و کپک میزنند که منجر به پوسیدگی سریعتر این میوهها میشود.
-
درخواست نظام پزشکی و دستور پلیس درباره حمله و ضرب و شتم پزشکان و پرستاران
رئیس کل سازمان نظام پزشکی طی تماس تلفنی با معاون اجتماعی و سخنگوی ناجا خواستار همراهی نیروی انتظامی در جلوگیری از حوادث آسیبرسان و ضرب وجرح پزشکان و پرستاران شد.
-
این ۵ ادویه سلامتی شما را در فصل زمستان تضمین میکنند
استفاده از ادویه در غذا و به ویژه در انواع خورش و کباب ایرانی برای طعم دادن به غذا مهم و مرسوم است. طعم واقعی غذا ناشی از ادویههای موجود در آن است. ادویهها نه تنها برای افزایش طعم و عطر غذا استفاده میشوند، بلکه فواید زیادی برای سلامتی نیز دارند.
-
۹ جایگزین تخم مرغ برای پختن شیرینی و کیکهای سالمتر | تا حالا از دوغ در شیرینی استفاده کردهاید؟
آیا عاشق شیرینیپزی هستید اما به دنبال غذایی سالمتر هستید؟ با وجود آنکه نمیتوان انکار کرد که تخم مرغها بافتی غنی به غذاهای پخته میدهند، کارشناسان آشپزی معتقدند که جایگزینهای تخم مرغ در حالی که بو و کالری تخم مرغ را ندارند میتوانند طعم و بافتی مشابه به غذاهای پخته شده شما ببخشند .
-
هزینه جراحی آب مروارید ۱/۵ میلیون، شیشه عینک ۲ میلیون | استوری عجیب رتبه برتر بورد تخصصی چشمپزشکی
متخصص و رتبه برتر بورد چشم پزشکی با انتشار یک استوری گلایهآمیز نوشت؛ شیشه عینک آشغال دو میلیون تومان، جراحی آب مرواید یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان.
-
کمبود پروتئین با بدن ما چه میکند | ۶ کار پروتئین ها در بدن که فکرش هم نمی کنید!
پروتئین مادهای مغذی و حیاتی است که نقش مهمی در بسیاری از فرآیندهای بدن دارد. پروتئین فقط در رشد عضلانی اهمیت ندارند بلکه مادهای ضروری در حمایت از سیستم ایمنی، ترمیم بافت و تنظیم خلق و خو است.
-
شاهکار پزشک ایرانی در دنیا | عنوانی که به یک جراح قلب در ایران رسید + جزئیات
شبکه جهانی جراحی قلب به عنوان مرجع جهانی داوری دستاوردهای این حوزه، در آخرین ارزیابی خود، عنوان برترین ابداع و تکنیک نوآورانه در جراحی قلب دنیا را به فوق تخصص جراحی قلب و عروق و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز اختصاص داد.
-
بهرهبرداری از نخستین بیمارستان فردیس بعد از ۱۲ سال
سرانجام پس از ۱۲ سال بیمارستان شهید سلیمانی فردیس در استان البرز افتتاح شد. فردیس سال ۱۳۹۲ از شهرستان کرج جدا شد، درحالیکه ۲ سال قبل از آن کلنگ احداث نخستین بیمارستان فردیس زده شده بود.
-
(۱۶+) تصاویر تکاندهنده از چاقوکشی در تبریز | حمله خونین به یک پزشک
دکتر کیوان منصوری از پزشکان حاذق اهل شهرستان پارس آباد و رزیدنت جراحی ارتوپدی بیمارستان شهدای تبریز مورد حمله چاقو قرار گرفت.
-
رشد ۴۷ درصدی محصولات نانو در کشور | کدام استانها صدرنشین هستند؟
چند سالی میشود که موضوع «فناوری نانو» در ایران به کلیدواژهای اساسی و مهم در حوزه علم و دانش تبدیل شده است. امروزه اما میتوان ادعا کرد که دانشمندان و متخصصان کشورمان در موضوع نانوفناوری به دستاوردهای ارزشمندی دست یافتهاند و این دانش با سیر صعودی فوقالعادهای در مسیر پیشرفت و توسعه قرار دارد.