آشپزی توصیهها و آداب
-
با گوجه سبز آش درست کنید
گوجه سبز ترش و خوشمزه علاوه بر سبد میوه در یک کاسه آش هم دلبری میکند.
-
با این املت به داد مغز بچههای دبیرستانی برسید
قدیمها یک پای سفره صبحانه مخلوط تخممرغ بود و گوجهفرنگی. املت آنقدر صبحانه قدری بود که بتواند یک روز یک پهلوان را هم بسازد.
-
این هم غذای لذیذ و مجلسی از ترکیب مرغ و گوشت
با سینه مرغ انواع و اقسام رولتها را میتوان درست کرد ولی آیا تا به حال رولت مرغ را با مغز گوشت قرمزخوردهاید؟ این پیشنهادی است به آنهایی که عاشق گوشت آن هم ازهردو نوع سفید و قرمز آن هستند و محدودیتی هم به لحاظ رژیم غذایی ندارند.
-
خوراک مرغ را با مزهای جدید امتحان کنید
غذای این دفعه خیلی راحته و سریع آماده میشه. من با مرغ درستش کردم اما همین دستور رو میتونی با گوشت راسته که باریک باریک بریدی درست کنی.
-
این دسر خوشمزه را در مایکروفر درست کنید
با باقیماندههای پرتقال عید مارمالاد هم میتوانید درست کنید. این مارمالاد به همراه بیسکویت یا نان و کره به عنوان صبحانه ایدهآل است.
-
چیکار کنیم سوپ سر نرود؟ | ترفند جلوگیری از سر رفتن سوپ و غذاهای آبدار
دانستن برخی فوت و فنها و ترفندهای مربوطبه آشپزی و مواد غذایی موجب میشود تا بتوانید خیلی راحت تر و با صرف زمان کمتر آشپزی کنید. در این مطلب ترفندی برای جلوگیری از سر رفتن سوپ و غذاهای آبدار آموزش دادهایم.
-
با برنج، نان خانگی درست کنید
ما یک شیرینی سنتی داریم به نام نان برنجی که نوع مرغوب آن کرمانشاهی است ولی این شیرینی تنها نان برنجی موجود نیست.
-
علت گود شدن وسط کیک ؛ چرا کیک پف نمیکند؟ | ۵ راز مهم درباره علت خراب شدن کیک بعد از پخت
یکی از مشکلات شایع در پخت کیک، فرو رفتن سطح کیک یا گنبدی شدن بیش از حد آن بعد از پخت است که ظاهر نازیبایی به کیک میدهد.
-
کیکی خاص برای آنها که شیرینی و شوری را باهم دوست دارند
آنهایی که پنیر دوست دارند مطمئنا بین انواع کیکها یکی از اولین انتخابهایشان چیزکیک است.
-
بستنی، کارامل و نسکافه؛ یک ترکیب همیشه برنده
وقتی قرار است برای پذیرایی بعد از شام از مهمانانمان دسر انتخاب کنیم، معمولا اولین دسرهایی که به ذهنمان میرسد ژله بستنی و کرم کارامل هستند.
-
مزه دار کردن مرغ برای جوجه کباب ؛ ۵ روش طلایی برای مزه دار کردن مرغ کبابی
مزهدار کردن فیلههای مرغ یا تکههای جوجه کبابی مرغ قبل از پخت تاثیر زیادی در طعم و مزه آن بعد از پخت دارد. شما میتوانید مرغ را در منزل با روشهایی بسیار آسان و با موادی در دسترس به اشکال مختلف مزهدار کنید.
-
دسر هیجانانگیز برای یک عصرانه خاص
هوا بسیار گرم شده و بازار بستنیفروشیها هم داغ. در پذیرایی از مهمانان ویژه در یک مهمانی مفصل که خانم خانه تمام تلاشش را برای خوش گذشتن به مهمانها کرده، فقط کیک بستنی است که میتواند همه چیز را تمام کند.
-
این غذای خوشمزه را باید آقایان درست کنند
یک روزهایی بهترین فرصت برای شما آقایان است که خودی نشان بدهید، نه اینکه بهترین و گرانترین جواهر و عطر و کیف و کفش را کادو کنید و به همسرتان بدهید.نه، خیلی بیشتر؛شما باید امروز آشپزخانه همسرتان را فتح کنید.
-
پذیرایی از مهمان ویژه فقط با بیسکویت!
حالا که در خانه یک بسته بیسکویت ساده دارید و قرار هم هست که برای شب مهمان داشته باشید، به دنبال خرید دسر آماده بعد از غذا بیرون نروید. برای درست کردن یک دسر خوشمزه فقط کمی شیر و کاکائو و نشاسته ذرت نیاز دارید.
-
یک غذای خلاقانه و خوشمزه با رشته و بادمجان
غذای مندرآوردی درست مثل یک کشف بزرگ میماند. کشف مزههای جدید، ترکیبهای جدید و تصویرهایی که تا به حال ندیدهاید و فقط خودتان خلقش کردهاید.
-
چطور آبلیمو خانگی بگیریم؟ | از بین بردن تلخی آب لیمو با این ترفندهای ساده
تهیه آبلیمو در خانه یکی از بهترین راههای استفاده از خواص لیمو است که برای تازه ماندن و جلوگیری از تلخی آن به این تکنیکها باید توجه کنید. در این مطلب طرز تهیه آب لیموی تازه و خانگی را آموزش میدهیم.
-
خاورخانم، آشپزی که رستورانش، جاذبه گردشگری منطقه شد
سرولات یکی از روستاهای خوشآب و هوای چابکسر است که علاوه بر طبیعت زیبایش یک جاذبه توریستی دیگر آنجا را شلوغ و پررونق کرده است.
-
یک غذای سنتی با نمایی مدرن
دلمه فلفل و بادمجان یک غذای سنتی است که طرفداران خودش را هم دارد ولی وقتی قرار است غذایی بپزیم که باب طبع بچههای پیتزاخور و بدغذا هم باشد، باید ابتکار عمل به خرج داد.
-
خورشتی که حتی از قورمه سبزی هم خوشمزهتر است!
خیلیها فقط هویج را خام دوست دارند و با پخته آن در غذاها چندان میانه خوبی ندارند. اگر شما هم از این دسته افراد هستید، مطمئنیم با خوردن این غذا نظرتان کاملا تغییر میکند.
-
خاصترین پاستای دنیا را با این روش درست کنید
پاستا از آن جمله غذاهایی است که در بین کودکان و جوانان طرفداران زیادی دارد ولی بعضی از بزرگترها که سن و سالی ازشان گذشته و عادت کردهاند همان پلو خورشها و کوکوهای قدیمی را بخورند، چندان تمایلی به خوردن پاستا نشان نمیدهند.
-
یک پیش غذای شیک برای مهمانی خاص
اگر مهمانی رسمی دارید و میخواهید یک پیش غذای شیک و خوشمزه برای مهمانانتان بپزید، پیشنهاد ما رولت اسفناج است.
-
خوردنیترین خورش گیلانی را با این روش درست کنید
قلیه از خوردنیترین خورشهای گیلانی است. البته مانند خیلی دیگر از غذاهای ما ایرانیان پختن آن مهارت میطلبد اما در این میان قلیه سیر شاید به اندازه قلیه ماهی شناخته شده نباشد.
-
با این روش ساده برای خودتان جوجهکباب از نوع خارجی آن درست کنید
جوجهکباب دیگر یک غذای بینالمللی شده است. ایتالیاییها هم جوجهکباب دارند ولی به جای برنج آن را با سس مخصوص خوشمزهای که با سبزیجات مختلف درست شده است میخورند.
-
روش تهیه میان وعدهای مفصلتر از شام
میانوعدهها را فقط ساندویچها تشکیل نمیدهند. کافی است شما ۳۵ دقیقه وقت بگذارید تا یک میانوعده خوشمزه و از همه مهمتر پرخاصیت دوپینگ مغز برای فرزندانتان درست کنید.
-
خاصترین نان و پنیر دنیا را درست کنید
اگرچه نان و پنیر و سبزی و گردو متداولترین ساندویچ سالم و مفید برای بچههاست ولی بچههای امروز که مشتری انواع و اقسام شیرینیها و پیراشکیها و تنقلات از این قبیل هستند را نمیشود به خوردن نان و پنیر و سبزی معمولی تشویق کرد.
-
یک میانوعده خیلی خوشمزه و مقوی برای بچهها
نان فانتزیفروشیها انواع و اقسام نانها را با شکلها و مغزهای مختلف عرضه میکنند؛ ولی نانی که در خانه بدون استفاده از جوششیرین و افزودنیهای مضر درست شود میتواند میانوعده خوبی برای بچهها باشد.
-
اگر کمبود آهن دارید این صبحانه را درست کنید
شاید اگر ملوانزبل نبود، نمیدانستیم اسفناج چیه و آهن به چه دردی میخوره! اما ایکاش قهرمانش آن دختر نیقلیونی کارتون بود تا دختر بچهها هم اسفناج را بیشتر دوست داشتند.
-
این خورش، خوراک غذاهای شب امتحان است
برای ناهار یک روز بهاری درفصل امتحانات یک جوان دبیرستانی چه بهتر است از یک بشقاب برنج و خورشی که پر باشد از مغزهای پسته و بادام. تفاوت اصلی این خورش با خورشهای معمول بافت مغزهای آن است که هم هیجانانگیز است و هم خوشمزه.
-
یک غذای فوق لاکچری با میگو و پاستا
میگو در سیستم غذایی ما از اندازه کوچک خودش هم کمتر جا گرفته است. ولی با این همه خاصیت بهخصوص برای مغز، پیدا کردن راهی که بچهها آن را با ذوق و شوق بخورند کار سختی نیست. بچهها ماکارونی (پاستا) را در انواع و اقسام مدلهایش دوست دارند.
-
تا حالا در یک تابه دو نوع غذا پختهاید؟
کو کو دو رنگش خوبه...! تلفیق کردن دو کوکو در یک تابه، هم رنگبندی غذا را از آنچه معمول شده متنوعتر میکند و هم ذائقه را برای خوردن بیشتر تحریک میکند و همه چیز مهیا میشود برای خوردن.