تاکر کارلسون، مجری مطرح آمریکایی، در سخنانی تند به تمرکز دولت آمریکا بر تهدید ایران و خطرات آن برای امنیت ملی ایالات متحده انتقاد کرد.

آمريكا-ايران

به گزارش همشهری‌آنلاین، کارلسون گفت:‌"تمرکز بر ایران با امنیت ملی ما ارتباطی ندارد. در طول عمر من، چند حمله تروریستی شیعی در آمریکا رخ داده؟ صفر." "مشکلات اصلی آمریکا شامل بحران مهاجرت غیرقانونی، اقتصاد در حال فروپاشی و بحران مواد مخدر است. مشکلات ما شامل ده‌ها میلیون اتباع خارجی است که به‌طور غیرقانونی در کشور زندگی می‌کنند و هیچ‌کس هویت آن‌ها را نمی‌داند."

وی افزود:‌ "ایران حتی در لیست ۱۰ تهدید بزرگ آمریکا هم نیست. پس نمی‌توان به من بگویید که بزرگ‌ترین تهدید ما ایران است. این دروغ است." "استفاده از نیروی نظامی باید با هدف روشن و قابل دستیابی برای تأمین منافع ملی باشد و ادامه تمرکز بر ایران به عنوان تهدید اصلی، بی‌اساس و احمقانه است."


کد خبر 977091

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار ویدئو

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 12
  • ایرانی IR ۱۶:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۸
    2 0
    چه عجب یه آمریکا یی پیدا شد که حرف عاقلانه بزنه.
  • محمد IR ۱۸:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۸
    2 0
    فهم و شعور این آدم از همه امریکایی ها بالاتره ! ! !
  • IR ۲۱:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۸
    2 0
    رژیم امریکا جنایتکار فاشیسته برا جنایاتش بهانه جور میکنه
  • مالک IR ۲۲:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۸
    2 0
    دست و زبانش را باید بوسید حرف حقی زده .ولی کو گوش شنوا؟