محمود احمدی نژاد، غلامعلی حداد عادل و آیت الله هاشمی شاهرودی به همراه برخی اعضای این سه قوه، راهکارهای تعامل بیشتر قوای سه گانه کشور در موضوعات مختلف را مورد بررسی قرار دادند.

به گزارش گروه سیاسی روزنامه همشهری، در این جلسه که برای اولین بار بود  سران سه قوه به همراه سایر مسئولان ارشد قوای سه گانه گردهم می آمدند، ابراهیم رئیسی معاون اول قوه قضائیه، آیت الله هاشمی شاهرودی، محمود احمدی نژاد و حداد عادل سخنرانی کردند.

محمود احمدی نژاد رئیس جمهور طی سخنانی با گرامیداشت یاد و خاطره شهید بهشتی به عنوان پایه گذار قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: «همه  کسانی که در این کشور مسئول هستیم باید یادآوری کنیم که این انقلاب برای چه اتفاق افتاد و برای چه در این مناصب هستیم و مسئولیت بزرگ ما چیست؟ غفلت از مسئولیت اصلی، درجا زدن، عقب گرد یا انحراف است.»

احمدی نژاد ادامه داد: «دولت باید تلاش کند الگوی اقتصادی جامعه منتظر عدل جهانی را پیاده کند.»
وی با بیان این که به نظر می رسد یک غفلت عمومی در همه اعم از علما، دانشگاهیان و قوای سه گانه وجود دارد، اظهار داشت: «اگر این اتصال قطع شود، ما چیزی نیستیم و راه به جایی پیدا نمی کنیم. به نظرم همه باید تجدیدنظر کنیم.»

رئیس جمهور در پایان ابراز امیدواری کرد که مردم هر روز و هر لحظه طعم شیرین عدالت علوی را در این کشور چشیده و ببینند شمشیر تیز عدالت همه جا پایین آمده و حق را به حق دار می رساند. احمدی نژاد در پایان سخنرانی خود گفت: «ما در اجرای عدالت در خدمت شما هستیم.»

باید تعامل را جشن بگیریم

آیت الله هاشمی شاهرودی نیز در سخنانی تعامل حال حاضر در قوای سه گانه را کم نظیر و بی نظیر توصیف کرد و گفت: باید این تعامل را جشن بگیریم. امروز نکات مثبت کشور بسیار زیاد است. وحدت مردم با مسئولان و وحدت ملی در حد اعلاست. هماهنگی سه قوه خوب است و قوای سه گانه به یکدیگر اعتماد دارند.

رئیس قوه قضاییه، آرامش سیاسی موجود را از توانمندی های نظام دانست و اظهار داشت: تعامل خوب میان مسئولان نظام ایجاب می کند ما از این فرصت کم نظیر استفاده بهینه کنیم و کارها را پیش ببریم. هیچ کس ادعا ندارد که به اهداف ایده آل خود به شکل کامل رسیده ایم، مشکلاتی در بخش های گوناگون وجود دارد که باید حل شود.

هاشمی شاهرودی با بیان این که فرمان هشت ماده ای مقام معظم رهبری برای مبارزه با مفاسد اقتصادی خطاب به سه قوه بوده است، اظهار داشت: ممکن نیست این وظیفه بر عهده یک قوه قرار گیرد؛ زیرا یک بعد کار قضایی است، یک بعد مربوط به قوانین و یک بعد مربوط به اجراست، اگر جلوی فساد، تبعیض، رانت خواری و ویژه خواری گرفته نمی شد، مسائل بسیار زیاد بود.

رئیس قوه قضاییه با بیان این که تعامل قوا به معنای نبود چالش و تنش نیست، گفت: چالش نداشتن ضمن تعامل است. ما باید برای بهتر انجام دادن وظایف خود تلاش کنیم. شاید با تشکیل جلسات سران، ذیل بحث مبارزه با مفاسد اقتصادی بتوانیم مسایل دیگر نظام را مطرح کنیم و در مورد آنها نتیجه بگیریم. مثل بحث نظارت که در هر سه قوه، سازمان هایی در این زمینه وجود دارد. اگر بتوانیم به ساختار و ساز و کاری برسیم که این نظارت ها یکدیگر را تکمیل کنند و یک نظارت عالیه شکل گیرد، مفید خواهد بود.

مردم با فقر می سازند اما با بی عدالتی نه

غلامعلی حداد عادل نیز با گرامیداشت یاد و خاطره شهید بهشتی و یاران باوفایش، دیدارهای صمیمی سران قوا را برای کشور و مردم ارزنده خواند و گفت: حتما مردم با مشاهده چنین دیدارهایی، احساس خواهند کرد میان سران قوه سه گانه وحدت وجود دارد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه،عدالت را اساس حکومت خواند و تصریح کرد: تصور می کنم در حکومت اسلامی هیچ امری به اندازه عدالت در تامین رضایت مردم موثر نیست، طوری که مردم می توانند با فقر بسازند اما نمی توانند با بی عدالتی و تبعیض سازش کنند.

کد خبر 852

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست داخلی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز