مجموع نظرات: ۰
جمعه ۳۰ مهر ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۱
۰ نفر

یک متخصص تغذیه درباره تأثیر میوه و سبزیجات بر فرایند رشد سرطان توضیحاتی داد.

nutrition

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اسپوتنیک، ایوان کاراسف، جراح روس درباره تأثیر میوه و سبزیجات بر فرایند رشد سرطان توضیحاتی داد.

وی گفت: فقط مصرف میوه و سبزیجات تا ۲۰ درصد خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد و اگر از محصولات گوشتی پرهیز شود، می‌توان این سطح را دوبرابر کرد که بدین ترتیب دو مورد از ۵ مورد ابتلا به سرطان حذف خواهد شد.

وجود اسید فولیک باعث آن می‌شود که با مصرف سبزیجات برگ‌سبز و پرتقال و حبوبات خطر ابتلا به سرطان کاهش یابد. همچنین نیازی به مصرف زیاد ویتامین نیست.

با پیروی از این اقدامات می‌توان این بیماری را درمان و از عود سرطان جلوگیری کرد و خطر بروز دیگر بیماری‌های مزمن را کاهش داد.

کد خبر 633208

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha