به زودی از فاز نخست سامانه سلامت الکترونیک شهرداری تهران رونمایی می‌شود که با این رخداد، خدمات به شهروندان و کارکنان و بازنشستگان شهرداری در مراکز درمانی با شفافیت بیشتر و کیفیت بهتری انجام می‌شود.

تهران من

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از پایگاه خبری شهر، حامد مظاهریان سرپرست معاونت منابع انسانی شهرداری تهران در آیین بهره‌برداری آزمایشی از سامانه سلامت الکترونیک شهرداری تهران که به صورت مجازی برگزار شد، گفت: سال آینده، سال به ثمر نشستن پروژه‌های شهر هوشمند در شهرداری تهران است.

او افزود: اگر مردم نتوانند از نتایج عملی پروژه‌های شهر هوشمند بهره‌مند شوند، در دوره بعدی مدیریت شهری جایگاه این ایده کاهش پیدا می‌کند.

معاون شهردار تهران همچنین ایجاد سامانه سلامت الکترونیک شهرداری تهران را رخداد مثبتی توصیف و در عین حال بر لزوم آموزش و اطلاع‌رسانی پزشکان و نیز شهروندان تاکید کرد.

مظاهریان بر سرعت بخشیدن و  تسریع انجام این پروژه تاکید کرد و گفت: سامانه سلامت الکترونیک بخشی از پروژه شهر هوشمند و نیز بخشی از موضوع مهم شفاف‌سازی در شهرداری تهران است که کمک می‌کند تا تمام محاسبات و انجام امور الکترونیکی انجام گیرد و در واقع با این سیستم می‌توان به صورت کاملا شفاف مسائل مربوط به بیمه، بیمار و پزشک را دنبال کرد و همواره از خواسته‌های این دوره از مدیریت شهری تهران بوده است که هر چه سریع‌تر بهره‌برداری از آن برای شهروندان فراهم شود.

مظاهریان همچنین از رونمایی این سامانه در دهه فجر با حضور شهردار تهران و اعضای شورای شهر خبر داد.

در ادامه، محمد فرجود مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران از مسیر طولانی و پیچیده راه‌اندازی این سامانه صحبت کرد و توضیح داد: این سیستم با اتصال به بخش‌های مختلف شهرداری به امکانات سامانه «تهران من» اضافه می‌شود.

او با بیان اینکه این سامانه به سازمان ثبت احوال و بیمه‌های مختلف و درون شهرداری متصل شده است، گفت: سامانه سلامت همچنین به میزکار اضافه می‌شود و به زودی برای شهروندان هم سرویس الکترونیک ارایه خواهد شد. در واقع این سامانه نقشه راه خوبی برای ادامه اقدامات در حوزه سلامت مانند پزشک خانواده و بیمه است و در نهایت به پرونده الکترونیک سلامت می‌رسد.

فرجود با اشاره به فاز نخست اجرای سامانه سلامت الکترونیک، گفت: در فاز نخست، به صورت پایلوت در منطقه ۱۳ انجام می‌شود و به طور همزمان هم تیم فنی و هم شهر سالم در درمانگاه حضور دارند. هم اکنون هم این سامانه در اختیار سازمان فاوا است و هر تغییر به راحتی انجام می‌شود. فازهای بعدی هم به موازات آغاز شده است و به زودی رونمایی می‌شود.

حمید چوبینه، مدیرعامل شرکت شهر سالم شهرداری تهران هم در این نشست، رونمایی از سامانه سلامت الکترونیک شهرداری را آغاز یک فعالیت جدید در مجموعه فناوری شهرداری تهران دانست و گفت: این کار، کاری بزرگ است، البته این رخداد با مجموعه فعالیت‌ها و کارهایی که در گذشته در حوزه فناوری در بخش پاسخ‌دهی به بیماران در شهر سالم انجام می‌شود رخداد جدیدی نیست اما آغاز حرکت بزرگ و ارزشمندی برای انجام کارهای تکمیلی است.

چوبینه با بیان اینکه سامانه سلامت الکترونیک در فاز نخست به صورت پایلوت در منطقه ۱۳ انجام می‌شود، گفت: رخدادهای یکسال اخیر نشان داد که فناوری نقطه عطف تاریخی ماست و بیش از گذشته باید به آن توجه کرد. خدمات سلامت هم از این قائده مستثنا نیست و هم شهروندان و هم کارکنان و بازنشستگان شهرداری تهران باید خدمات و مشاوره‌های پزشکی را تا حد ممکن، غیرحضوری دریافت کنند.

مدیرعامل شرکت شهر سالم شهرداری تهران با تاکید بر لزوم به حداقل رساندن حضور بیماران و مراجعه‌کنندگان در مطب و بیمارستان‌ها، بیان کرد: ما امروز پزشک خانواده داریم، بدون اینکه نرم‌افزار بومی داشته باشیم. از طرف دیگر باید نسخه کاغذی حذف شود و الکترونیک باشد اما متاسفانه هنوز دسترسی‌های لازم ایجاد نشده است. با این حال، امروز سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران مسیر را طراحی کرده که به یک سامانه ارزشمند منابع انسانی متصل می‌شود که ضمن رصد همکاران در شهرداری و بازنشستگان در کاهش هزینه‌های شهرداری هم تاثیرگذار است.

کد خبر 580261
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهری

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha