زرشک یکی از محصولات استراتژیک خراسان جنوبی است که بیش از ۱۷ هزار و ۷۲۶.۵ هکتار زیر کشت این محصول منحصر به فرد است.

فصل برداشت زرشک

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، محصولی که علاوه بر تضمین اشتغال روستاییان، هر سال به میزان کم (کمتر از سه درصد)، به بیش از ۳۰ کشور دنیا از جمله روسیه، آلمان، استرالیا، اتریش، هلند، امارات متحده عربی و آمریکا صادر می‌شود و در این زمینه نیاز به توجه ویژه دارد.

از زرشک برای درمان بیماری‌های آرتریت، مشکلات صفراوی، کاهش تب، التهاب طحال، آماس زبان، زردزخم، کمردرد، از بین بردن کرم‌های حلقوی، مشکلات قلبی، مشکلات کبدی و تبخال هم استفاده می‌شود. برداشت زرشک از نیمه مهرماه آغاز می‌شود و تا ۱۵ آذر ادامه دارد و پیش‌بینی می‌شود امسال ۲۰ هزار و ۵۰۰ تن زرشک از سطح زیر کشت این محصول در استان برداشت شود.

عکس: محسن نوفرستی

کد خبر 567707

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار