بسیج دانشجویی دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی دانشگاه شهید بهشتی در نامه‌ای خواستار شفاف سازی در خصوص جذب عراقچی به عنوان هیات علمی این دانشگاه شد.

عراقچی

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از مهر، بسیج دانشجویی دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی دانشگاه شهید بهشتی در نامه‌ای خطاب به رئیس دانشگاه در خصوص جذب سیدعباس عراقچی به عنوان هیات علمی مواردی را مطرح کرد.

متن نامه به شرح زیر است:

«جناب آقای دکتر نصیری قیداری
ریاست محترم دانشگاه شهید بهشتی

در راستای پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی و همچنین بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص مطالبه گری دانشجویان که فرمودند لشکر جوانان مومن و انقلابی وارد میدان مطالبه آرمانهای انقلاب شوند بسیج دانشجویی دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی بر خود لازم دانست که خواستار شفاف سازی اتفاقات در حال وقوع در دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی شود.

هفته گذشته دکتر سید عباس عراقچی در دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی دیده شده است این حضور در حالی اتفاق افتاده است که دانشکده روابط بین‌الملل وزارت امور خارجه به تازگی منحل شده و اعضای هیئت علمی آن خواهان انتقالی به دانشگاه‌های دیگر هستند. از جانب دیگر دولت در سال پایانی خود سعی دارد که اعضای هیئت دولت را در دانشگاه‌های مختلف مشغول به کار کند اتفاقی که برای دختر رئیس جمهور هم رخ داده نمونه بارزی از این قبیل حرکتها بود؛ لذا از جنابعالی تقاضا داریم نسبت به این مسئله شفاف‌سازی بفرمایید تا گمان آنکه سعی دارند دانشگاه شهید بهشتی را حیات خلوت هیئت دولت کند از بین برود.

بسیج دانشجویی دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی دانشگاه شهید بهشتی»

پاسخ عراقچی به نامه بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی  

 به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از خبرنامه دانشجویان ایران، در پی نامه بسیج دانشجویی به رئیس دانشگاه شهید بهشتی در خصوص جذب هیئت علمی سیدعباس عراقچی  که روز قبل  منتشر  شد، سیدعباس عراقچی جوابیه‌ای منتشر کرد.

متن جوابیه به شرح ذیل است:

همان طور که در نامه بسیج دانشجویی هم آمده است "دانشکده روابط بین‌الملل" وابسته به وزارت امور خارجه امسال بر اساس مصوبه شورای عالی اداری منحل گردید و طبق صورتجلسه تعیین تکلیف، که بین وزارت علوم، وزارت امور خارجه و سازمان اداری و استخدامی کشور امضا شده و در تاریخ ۲۲ شهریور سال جاری ابلاغ شده است، اعضای هیات علمی آن دانشکده با توجه به حذف پست هیات علمی خود می توانند با موافقت وزارت علوم به دیگر دانشگاه ها منتقل شوند یا در وزارت امور خارجه در رسته سیاسی ادامه کار دهند.

اینجانب فارغ التحصیل، مدرس و مدتی هم رئیس دانشکده روابط بین‌الملل بوده ام و قریب به ۱۵ سال است که عضو هیات علمی آن با مرتبه علمی دانشیار پایه ۲۰ هستم - که اگر نبود مشغله های هشت سال اخیر، احتمالا تاکنون به مرتبه استاد تمام رسیده بودم.

این دانشکده سابقه ای قریب به یک صد و بیست سال دارد (تاسیس تحت عنوان "مدرسه سیاسی" در سال ۱۲۷۸ - علی اکبر دهخدا از اولین فارغ‌التحصیلان آن بوده است) و تنها دانشکده ای است که اساتید آن غیر از تسلط به دانش دیپلماسی، از تجربه دیپلماتیک نیز برخوردارند و این یک مزیت استثنایی برای دانشکده روابط بین‌الملل است که علم و عمل را همزمان در خود جای داده است.

انحلال دانشکده روابط بین الملل از دید اینجانب که نزدیک به ۳۵ سال با آن زندگی کرده ام یک ضایعه برای جامعه علمی کشور است و امیدوارم شورای عالی اداری در تصمیم خود تجدید نظر کند، که اگر چنین کند با افتخار در همین دانشکده به فعالیت‌های علمی خود ادامه خواهم داد.

انتخاب اینجانب همواره فعالیت در فضای دانشگاهی و معلمی و تدریس بوده است و لذا اگر دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی دانشگاه شهید بهشتی علاقمند به انتقال اینجانب به آن دانشکده باشد و مقررات اداری هم چنین اجازه ای را دهد، ادامه فعالیت‌های علمی خود را در این دانشکده پیگیری خواهم‌ نمود، اگر هم خداوند مسیر دیگری را مقدر کرده باشد، تابع خواهم بود.

از بسیج دانشجویی دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی دانشگاه شهید بهشتی که با مطالبه گری خود امکان شفاف سازی در این خصوص را ایجاد کردند صمیمانه تشکر می کنم.

کد خبر 567211

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست‌خارجی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha