دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: وقتی وضعیت موشک را با پراید و خرمشهرها را با وضعیت اقتصادی مردم مقایسه می‌کنیم اینجاست که باید حکم روایی فرهنگی و اقتصادی کشور متحول شود و ما برای ایجاد این تحول از نظرات اساتید استفاده می‌کنیم.

محسن رضایی

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در نشست هم اندیشی که با موضوع تدوین سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه و نظام جمع سپاری در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برگزار شد، گفت: پیشرفت و تعالی یک جامعه محصول خرد جمعی جامعه است و در این راستا ما کمیسیون‌های کارشناسی را در دبیرخانه تشکیل دادیم و به جمع آوری نظرات صاحبنظران پرداختیم.

وی افزود: پس از آن نیز پژوهشکده‌ها را با هدف جمع آوری نظرات اساتید با همکاری دانشگاهها پرداختیم و در حال حاضر سیاست جمع سپاری را در پیش گرفتیم و در سامانه‌ای که در این راستا راه اندازی شده ۱۷ هزار نفر به آن مراجعه و ۳۰۰ نفر نیز نظرات خود را ثبت کرده اند.

رضایی تاکید کرد: ما در این سامانه‌ سعی می‌کنیم با اساتید ارتباط برقرار کنیم، هدف ما از جمع سپاری این است که ایده‌های راهبردی هر ایرانی در هر کجا از دنیا را دریافت و به سرعت به اطلاع رهبر معظم انقلاب برسانیم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: معتقدیم این سیستم از مرگ ایده‌ها برای اداره کشور جلوگیری می‌کند و موجب انباشت ایده‌ها می‌شود.

وی افزود: با راه اندازی سامانه جمع سپاری دانشگاه‌ها اولین بخشی هستند که ما برای استفاده از نظرات اساتید به سراغ آن‌ها آمده ایم و انتظار داریم که دانشگاه‌ها در تدوین سیاست‌های کلی به ما کمک کنند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه باید تا آذر ماه تدوین و در مجمع تصویب و به محضر رهبر انقلاب ارائه شود، این برنامه اولین برنامه گام دوم انقلاب است با این وجود باید سرآغار تحولات در کشور بوده و این گونه نباشد که تکرار گذشته‌ها باشد.

رضایی گفت: سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه باید دارای زیرساخت بنیادین برای چهل سال آینده کشور باشد.

وی ادامه داد: در تدوین سیاست‌های کلی، برنامه هفتم توسعه تحول اقتصادی از حوزه‌های مورد نظر است. 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: با این وجود سوالی که ما انتظار داریم اساتید به آن پاسخ دهند این است که آیا در حال حاضر روندهای اقتصادی موجود را قبول دارند و فکر می‌کنند که این روندها موجب جهش در اقتصاد می‌شوند؟ و یا اینکه باید روندهای تحولی جدید در عرصه اقتصاد و به ویژه در صنعت، علم و فناوری به کار گرفته شوند.

رضایی اظهار داشت: فرهنگ، محور دیگر مورد نظر در تبیین سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه است، سوال این است که آیا امروز رویه‌های فرهنگی در کشور مطلوب هستند و اگر این گونه نیست باید چه برنامه‌هایی در راستای ایجاد تحول فرهنگی در سیاست‌های کلی برنامه هفتم لحاظ شوند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تحول در حکم روایی فرهنگی و اقتصادی را دیگر محور تدوین سیاست‌های کلی برنامه هفتم عنوان کرد و افزود: بحث این است که آیا کشورمان در حکم روایی فرهنگی و اقتصادی وضع مطلوبی دارد و یا اینکه باید متحول شود. 

وی گفت: واقعیت این است که کشورمان در حکم روایی سیاسی و امنیتی متحول شده و دستاوردهای این تحول را نیز در حوزه اقتدار و امنیت شاهد هستیم، ولی اگر حکم روایی فرهنگی و اقتصادی مطلوب حاکم می‌شد قطعا وضعیت اقتصادی ما این گونه نبود.

وی تاکید کرد: وقتی وضعیت موشک را با پراید و خرمشهرها را با وضعیت اقتصادی مردم مقایسه می‌کنیم اینجاست که باید حکم روایی فرهنگی و اقتصادی کشور متحول شود و ما برای ایجاد این تحول از نظرات اساتید استفاده می‌کنیم و از آن‌ها می‌خواهیم دلسوزانه و مسئولانه ایده‌های خود را به ما منتقل کنند تا از آن‌ها استفاده کنیم.

رضایی گفت: از دولت، مجلس، قوه قضائیه و سایر نهادها می‌خواهیم که برای استفاده از ایده‌های صاحب نظران به جمع سپاری روی بیاورند. به هر روی ما به منظور استفاده از ایده‌های اساتید ارتباط خود را با دانشگاه‌ها ادامه خواهیم داد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: با وزارت علوم رایزنی خواهیم کرد تا ایده‌های علمی اساتید که در سامانه نجم دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام ثبت می‌شوند و امتیاز علمی لازم را کسب می‌کنند برای این اساتید به عنوان سابقه علمی و پژوهشی محسوب شود.

کد خبر 558661

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست داخلی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 11
  • نظرات در صف انتشار: 237
  • نظرات غیرقابل انتشار: 11
  • حسن خوانساری IR ۰۷:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
    آقای محترم اساتید نیاز به امتیاز اهدایی شما ندارند . به داد مملکت برسید که افرادی بی حال ، خائن ، جنایتکار ، دلال وسودجوو افرادی سرمایه دار و بی تفاوت غرق در ناز نعمت کشور را به لبه پرتگاه برده اند و دارند از ملت و نظام جمهوری اسلامی و ولایت انتقام میگیرند. به وضع معیشت این مردم برسید.ام المصائب در کشور وضعیت معیشت مردم است که با دعوا و لشکر کشی و استیضاح حل نمی شود. به نظر بنده یکی از راه های برون رفت از وضعیت موجود همه دست به دست یکدیگررا متقاعد کنیم که یک انتخابات زودهنگام و حساب شده انجام دهیم وبا درایت کامل امور مردم را به افراد با لیاقت و خیر خواه مملکت بسپاریم و بیش از این منتظر نمانیم که تا حالا هم بسیار ضرر کردیم.
  • IR ۰۸:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
    پراید سایه در موشک منبعد نان و موشک خواهیم خورد
  • IR ۰۹:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
    ایشون هم هرچندوقت یکبارصحبتهایی میکنندولی اصل مطلب رانمیگویند،روسهاهم درتکنولوژی موشکی پیشرفته هستندولی درساخت خودروجزوتولیدکنندگان مطرح جهان نیستند!!!
  • داود IR ۱۰:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
    با سلام مشورت گیری های شما شب را با شکم گشنه به بالش نمی گذارند تا از وضع مملکت خبر دار شوید . اطلاعات تان را از داخل زندانها حاشیه نشینان شهر ها کارتن خواب ها و کپر نشینان جنوب تهیه فرمایید تا مثل برنامه های پنج ساله گذشته رویایی و خیال پردازانه نباشد
  • IR ۱۲:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
    آقای رصایی فرمانده هشتسال دفاع مقدس جان مادرتان بفکرکروناباشیدچراروزی چهارصدنفرمیمیرنندوعزیزانشان عزادارویتممیشونند
  • IR ۱۲:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
    اینهمه صاحب‌نظر در میان اساتید با مدارک واقعی و سطح بالای دانشگاهی داریم، چرا افاضات آقای رضایی همیشه رسانه ای می‌شود.
  • ایرانی.در بدر FR ۱۳:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
    40 سال امثال دکتر محسن در ایران تاخت و تاز کردند همه مدیریت کشور دستشون بوده .وای شده حاصلش.
  • سجاد‌ IR ۱۳:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
    کره‌جنوبی‌پاکستان‌هند‌کوبا‌موشک‌سازند‌ کره‌جنوبی‌ژاپن‌المان‌خودرو‌ساز‌ چرا
  • IR ۱۳:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
    خیلی خیلی دیر شده شما فعلا دنبال اساتید باشید ملتو اب برده شما تازه دنبال نظراتی
  • محمد IR ۱۴:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
    لازم نیست راهی که دنیا ۲۰۰ سال پیش رفته و امتحانش پس داده ما بیاییم دوباره اون راه بریم حرف اول در توسعه تعامل با دنیا ولی نه تقابل
  • مهران TR ۱۵:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
    چرا باز نظر من که بلند هم بود غیر قابل انتشار شد،