به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، سطح زیر کشت زعفران در خمین از ۱۱ هکتار در سال ۹۲ به ۷۱ هکتار در مدت هفت سال دولتهای یازدهم و دوازدهم افزایش یافته است. ۴۷۰ کیلوگرم گل زعفران مرغوب با ارزش ریالی ۶۶ میلیارد ریال پارسال از مزارع خمین برداشت و روانه بازار شد.
همچنین این شهرستان در تولید زعفران جایگاه نخست استان مرکزی را دارد، زیرا با داشتن خاک مستعد و آب و هوای نیمه گرمسیری، زمستان ملایم و تابستان گرم و خشک، محل مساعدی برای کشت و تولید این محصول است.
زعفران شهرستان با توجه به نوع خاک و شرایط آب و هوایی از نظر عطر، رنگ و طعم از کیفیت بالایی در کشور برخوردار است و با استانداردهای لازم مطابقت دارد.
زعفران از محصولات مقام به خشکی است که در سالهای اخیر کاشت آن در خمین به ویژه در بخش مرکزی که با کم آبی دست و پنجه نرم می کند، ترویج شده است.
نظر شما