مریم کوچکی‌نژاد، دانش‌آموخته دانشگاه صنعتی شریف در میان ۴۰ استاد برتر جوان زیر چهل سال در دنیا در رشته مدیریت انتخاب شد.

مریم کوچکی‌نژاد

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، این انتخاب بر اساس رده‌بندی سایت (Poets & Quants) انجام شد که از معتبرترین سایت‌های آنلاین رشته مدیریت در دنیا است. سایت Poets & Quants اخبار مربوط به مدارس عالی مدیریت Business Schools در دنیا و بخصوص رشته MBA را اطلاع‌رسانی می‌کند. علاوه بر خبررسانی، این وب‌سایت اقدام به انتشار رده‌بندی‌ها مختلف از جمله رده بندی دانشگاه‌های معتبر رشته مدیریت کرده است. در چند سال اخیر نیز اقدام به معرفی اساتید جوان برتر رشته مدیریت کرده است.

مریم کوچکی‌نژاد استاد دانشگاه نورث وسترن با رنک ۲۵ جهانی است که با بیش از ۱۴۰۰ citations در گوگل اسکولار (Google Scholar) در بین چهل استاد برتر جوان زیر ۴۰ سال در دنیا در رشته مدیریت انتخاب شد.

در ماه مارس هر سال یک کمیته از افراد متخصص مسئولیت انتخاب لیست چهل نفر نهایی را برعهده دارد. معیار انتخاب بر اساس مهارت‌های تدریس و کیفیت مقالات تحقیقاتی اساتید است. مطابق آمار وب‌سایت برای رقابت سال ۲۰۲۰ بیش از ۲۰۰۰ کاندیداتوری برای ۱۶۰ استاد رشته مدیریت از سراسر دنیا داشته‌اند که از این میان ۴۰ استاد به عنوان لیست نهایی انتخاب شد.

مریم کوچکی نژاد، دانش‌آموخته رشته کارشناسی و کارشناسی ارشد فیزیک در دانشگاه صنعتی شریف بوده است و عاشق رشته رفتار سازمانی و روانشناسی می‌شود. الهام بخش وی در این مسیر دکتر فیض بخش در دانشگاه صنعتی شریف بوده است.

وی دکتری رفتار سازمانی را از دانشگاه یوتا و پسادکتری را در مرکز Edmond J. Safra دانشگاه هاروارد دریافت کرده است و در سال ۲۰۱۴ به دانشگاه نورث وسترن پیوسته است، جایی که در آن تحقیقات تأثیرگذاری در مورد رفتار انسان انجام داده و در حال حاضر دانشیار دانشکده مدیریت این دانشگاه است.

تمرکز اصلی تحقیقات وی در زمینه درک ماهیت پویای تصمیم گیری‌های اخلاقی و چگونگی تجربه روانی افراد از نظر روانشناسی در برخوردهای اخلاقی روزمره است.

بر اساس اعلام معاونت علمی ریاست جمهوری، یافته‌های وی علاوه بر اینکه در بسیاری از مجلات پژوهشی دانشگاهی به چشم می خورد، در رسانه های مهم از جمله نیویورک تایمز، وال استریت ژورنال و هافینگتون پست و ... به نمایش در آمده است.

کد خبر 549247

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آموزش

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حامد IR ۰۸:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۵
    15 20
    تبریک به ایشان و جامعه مدرسین آیا کسی که بقول خودش دارایی علمی اش را از استادان ایرانی و دانشگاه ایرانی (شریف) دارد نباید اندوخته اش را در ایران صرف کند؟
  • سعید DE ۱۰:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۵
    28 62
    حیف که روسری داره وگرنه تا حالا یک ملیون لایک خورده بود و به عنوان زن قهرمان ایرانی ازش یاد شده بود. هیچکس هم بهش پیشنهاد نمی کرد برگرده به ایران و به مملکت خودش خدمت کنه ! شیر مادرت حلالت باشه و موفق باشی دختر خوب ایران عزیز.
    • IR ۱۳:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۵
      13 31
      چقدر بدبختی تو. اتفاقا همه شرفش به این هست که روسری داره.
  • IR ۱۰:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۵
    19 7
    افتخار میکنید بله چه فایده از ایران گذاشته رفته
  • معصومه سادات IR ۱۳:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۵
    18 11
    ایشون مایه افتخارن کاش توی ایران بودن ولی همون طور که آقای سعید گفتن الان اگه بی حجاب بود هزار نفر کامنت میذاشتن حضور ایشون با حجاب نشون میده محجبه بودن باعث عقب موندگی نیس
  • زهرا IR ۱۵:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۵
    16 5
    هم قابل تحسین هست هم جای تأسف دارد. اینکه به عنوان یک بانوی با حجاب ایرانی، نشان می دهد، زنان ایران با حفظ نجابت و اصالت ایرانی و فرهنگی خود، می توانند تا مراتب عالی پیشرفت کنند. و زن بودن، با حجاب بودن و ایرانی بودن، مانع پیشرفت نیست. جای تأسف اینکه، ایشان با هزینه ایران رشد کرد، اما محصول را در اختیار بیگانه گذاشت!!! اگه استعداد همه ایرانی ها صرف پیشرفت کشور خودشان میشد، الان کشور تابناکی در دنیا بودیم. آدمی که از درون پر باشه، دنبال این نیست که، خودش را برای لایک خوردن از یک مشت، آدمی که وب گردی میکنند، تا هر خود عرضه کنی را لایک کنند، به هر قیمتی عرضه کنه و آخرتش را به دنیای دیگران بفروشند!!!