عضو شورای مرکزی حزب موتلفه گفت: وقتی ما می‌گوییم یک دولت جهادی نیاز داریم تا حرکت جهشی در امور اجرایی کشور داشته باشیم که عقب ماندگی‌ها را جبران کند؛ این نیروهای جهادی عمدتا مثلا تجلی‌اش در نیروهای نظامی هستند که ظرف این مدت هم خودشان را نشان داده‌اند و می‌توانند، بسیجی وار و جهادی وار کار را در اجرا پیش ببرند.

حمیدرضا ترقی

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از برنا، حمیدرضا ترقی درباره برنامه‌های اصولگرایان برای انتخابات ۱۴۰۰ گفت: هنوز هیچ جلسه جامع و کاملی در ارتباط با انتخابات ۱۴۰۰ از سوی جریانات اصولگرا تشکیل نشده بلکه فقط احزاب، جلسات و برنامه‌هایی را در ارتباط با انتخابات ریاست‌جمهوری برگزار کرده و در حال برنامه‌ریزی و همفکری هستند. در واقع هنوز جلسه‌ای عمومی متشکل از همه جریانات اصولگرا درباره مصداق‌ها و برنامه ها، تشکیل نشده است.

او درباره نقش شورای ائتلاف افزود: شورای ائتلاف کار سازماندهی قبلی‌اش را حفظ کرده و در حال چیدن مقدمات کار است منتهی در حال حاضر، اولویت را به بحث شوراها و انتخابات میان دوره‌ای مجلس داده است. به بیانی دیگر این کارها را در حال حاضر سامان می‌دهد تا به بحث انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ در زمان خودش ورود کند.

او در این باره که حضور چهره‌های نظامی اصولگرا برای انتخابات ۱۴۰۰ بسیار پررنگ است، تصریح کرد: به هر حال لازم است نامزدها، از جریان‌های مختلف اصولگرا و از چهره‌های متنوع مطرح شوند تا جامعه با چهره و مواضع آنها به مرور آشنا شود اما طبیعتا، تصمیم گیری در نهایت براساس اقتضائات شرایط سیاسی کشور و همچنین ویژگی‌ها و مختصاتی که دولت جوان انقلابی و حزب‌اللهی که مورد نظر مقام معظم رهبری است، خواهد بود. بنابراین این یک ضرورتی است که مشخص شود، ما چهره های متنوعی داریم. درباره چهره های متنوع باید گفت وقتی که مجلس شرایط انتخاب شوندگان، تصمیمات و پیشنهادات خود را در این باره نهایی کرد و در عین حال تعریف جدید شورای نگهبان از رجال سیاسی و مذهبی هم اعلام شود، طبیعتا آن وقت، تطبیقش با افراد مختلف امکان پذیر خواهد بود اما در حال حاضر، صرفا مطرح شدن این افراد برای این است که مشخص شود که ما چهره های متنوع و کافی را برای عرضه کردن به مردم، داریم.

ترقی در این باره که چهره‌های نظامی بر کاندیداهای دیگر غالب هستند، تشریح کرد: چهره‌های نظامی آنچنان غالب نیستند چراکه چهره‌های غیرنظامی هم تعدادشان کم نیست و به هر حال حدود ۱۵ نفر کاندیدایی که مطرح هستند شاید ۵ نفر نظامی هستند. این موضوع هم به شرایط کشور بستگی دارد که یک بخشی از آن برمی گردد به انتخابات آمریکا که چه شرایطی ما در منطقه و جهان پیدا می‌کنیم و طرفمان، چه کسی است. از این رو اینها همه بر تصمیم گیری‌های آینده تاثیر قابل توجهی دارد.

او اضافه کرد: وقتی ما می‌گوییم یک دولت جهادی نیاز داریم تا حرکت جهشی در امور اجرایی کشور داشته باشیم که عقب ماندگی‌ها را جبران کند؛ این نیروهای جهادی عمدتا مثلا تجلی‌اش در نیروهای نظامی هستند که ظرف این مدت هم خودشان را نشان داده‌اند و می‌توانند، بسیجی وار و جهادی وار کار را در اجرا پیش ببرند.

این عضو شورای مرکزی موتلفه در پاسخ به این سوال که این ۱۰، ۱۵ نفری که نام بردید تعداد کاندیداهای اصولگرایان هستند؟ عنوان کرد: بله همینطور است حداقل در میان اصولگرایان، ۱۵ نفر کاندیدا مطرح هستند و در آن جناح هم، افراد مختلفی مطرح هستند که در مجموع، نزدیک به ۳۰ نفر مطرح هستند.

او درباره اسامی این کاندیداها و اینکه کدام چهره شانس بیشتری دارد؟ بیان کرد: اینکه کدام نامزد شانس بیشتری دارد هیچ ارزیابی صورت نگرفته که بخواهیم مبتنی بر یک نظرسنجی یا پایش اجتماعی مطرح کنیم. مسلم است که گرایش مردم بیشتر به سمت کسانی است که هم جدید باشند و هم از نظر توانمندی و کارآمدی، آزموده باشند در عین حال مردم نیز آن فرد را بشناسند و به توانمندی هایش، اطمینان داشته باشند. شرایط کنونی کشور ما شرایطی است که ما به سمت یک دولت کارآمد باید برویم. در حال حاضر کارآمدی، به یک مولفه امنیت کشور تبدیل شده و اگر به مساله کارآمدی توجه جدی نشود، نارضایتی مردم افزایش پیدا می کند و این دغدغه همه نیروهای اصول گرا در کشور است.

کد خبر 548196

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست داخلی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 13
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 7
  • علیرضا نیکرو IR ۱۵:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۱
    26 67
    محسن رضایی ریاست جمهور آینده
  • IR ۱۵:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۱
    18 31
    اگر بخواهید مردم شرکت کنند و رای بدهند کسی باشد نه از چپ ونه از راست باشد البته اگر اقای روحانی ته کاسه چیزی برا او بگذارد
  • جواد IR ۱۵:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۱
    نظامی رو چه به سیاست ؟
  • ماموستا :آسوراکردستانی IR ۱۶:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۱
    خدایانوبت جهادیست /اینبارازدیی هرجه اختلاص کنیددرحال جهادبوده احتیاجی بە انتخابات نیست مردم مییدونن تنهافرش زیزپاشون مونده بە سران جهادیی بدن
  • FR ۱۷:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۱
    به نظر من جای نظامی ها توی پادگان ه مثل ارتش نه ورود به سیاست
  • عوام IR ۱۸:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۱
    30 42
    اگر رئیس جمهورآینده از نظر جدیت و کاری بودن شبیه قالیباف زمان شهرداری باشه که واقعا تهرانو تغییرداد خوبه ولی حالاقالیباف جایگاهش خوبه و فرد منتخب باید کسی باشه که آقا تاییدش کنه همین کافیه بقیه ام باید بگن چشم و شورای نگهبانم آدمای بیخودیرو بدون تعارف رد کنه
  • GB ۱۹:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۱
    27 26
    نظام نظامی یعنی این.ترقی بر خلاف اسمش خیلی عقب مانده است
  • رضا IR ۱۹:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۱
    18 28
    به نظرمن سرداررادان سلیمانی دیگراست وبهترین گزینه برای ریاست جمهوریست
  • IR ۱۹:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۱
    43 39
    رای بی رای
  • س م IR ۱۲:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۲
    5 5
    رئیس جمهور اینده احمدی نژ اداست
  • ذوالفقار SY ۱۲:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۲
    4 2
    در پاسخ به عزیزانی که می گویند جای نظامی ها تو سیاست نیست و پادگانهاست عرض کنم که...آنچه عیان است چه حاجت به بیان است...نظامی ها افرادی منظم،تحصیل کرده،مردم دوست،وطن دوست هستند،در حل مشکلات و گرفتاری های مردم از همه جلوترند،دشمن شناس هستند و مرعوب هارت و پورت های دشمن نمی شوند،به جای التماس به بیگانه به جوانان و نخبگان داخلی تکیه می کنند و نتیجه آن را نیز در صنعت دفاعی می بینید...اگر دیگر بخش های اقتصاد،صنعت و کشاورزی نیز دست نظامی ها بود الان جایگاه ایران اینگونه نبود....درود بر همه ملت عزیز ایران
    • مهدی IR ۱۳:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۲
      10 1
      زرشک
  • ح IR ۱۳:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۲
    13 0
    مردم‌به نظامیان‌رای‌نمی دهند‌بیخود‌از‌الان‌زمینه‌سازی‌نکنید