صید ماهیان خاویاری در دریای خزر ممنوع است و یگان حفاظت شیلات ضمن برخورد با صیادان غیرمجاز از تردد قایق‌های با قدرت بالا جلوگیری می‌کند.

ماهیان خاویاری

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از مهر، استاندار گلستان در جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان اظهار کرد: در استان بیش از ۲۶ هزار انبار کالا فعال است که کمتر از نیمی از انبارها در سامانه جامع انبارها ثبت شده است و اهتمام در ثبت انبارها در سامانه ضروری است. باید تمامی کسانی که دارای انبار هستند شناسه ثبت شده داشته باشند و انبار خود را در سامانه جامع انبارها ثبت کرده باشند در غیر این صورت با مکان مورد نظر به عنوان مکان تخلف برخورد خواهد شد. نگهداری کالا بدون شناسه در مکانی به عنوان انبار تخلف محسوب می‌شود و در صورت کشف، احتکار تلقی شده و برابر مقررات با آن برخورد می‌شود.

هادی حق‌شناس افزود: دستگاه‌های اجرایی موظف هستند به ذی‌نفعانی که انبارها و کالاهایی در انبارها موجود دارند اطلاع دهند تا آن فضاها را در سامانه جامع انبارها ثبت کنند و آن را به اطلاع اداره‌کل صنعت معدن تجارت برسانند. با وجود اهمیت ماهیان خاویاری در دریای خزر، صید ماهیان خاویاری ممنوع است و میزان ذخایر این ماهیان بیش از ۹۹.۸ درصد کاهش یافته و اگرچه گلستان ۱۱ درصد فضای دریایی، خزر را در اختیار دارد اما ۴۰ درصد تولید خاویار توسط گلستان انجام می‌شود و لازم است یگان حفاظت شیلات و سازمان بنادر از تردد قایق‌های موتوری با قدرت بیش از ۲۰۰ اسب بخار جلوگیری کند و با صیدهای غیرمجاز برخورد کنند.

حق‌شناس با اشاره با قاچاق کالا در عرصه محصولات کشاورزی خاطرنشان کرد: قارچ ترافل به عنوان محصولی که ارزش ریالی آن در خارج از کشور بیش از ۱۰۰ برابر داخل است برای سودجویان وسوسه انگیز است اما برداشت این قارچ به درختان بلوط در جنگل‌های شرقی استان آسیب جدی وارد می‌کند و نیاز است مجازات‌هایی متناسب با نوع جرم تعیین و برخورد قاطعی با مجرمان انجام شود.

کد خبر 547617
منبع: مهر

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha